valla türküyenin en köklü okulundan mezun oldum...tecrübeme bakıyorlar okula değil
hayatım bitirdiğin bölüme göre değişir.Mühendislik fak.avukat doktoluk gibi bölümlerde elbette tecrübe olmayacağından (okumamış bir insanın tecrübesi olamaz),okul diploma ,çok çok önemlidir .Fakatttt,ben 2 üni bitirdim.işletme fakültesi ve iktisat ben şuan ne iş yapıyorum sekreterlik,modern anlamıyla aslında işe girerkende o sıfatla girdim "yönetici asistanı"ama ikisininde anlamı aynı sekreterya,şimdi gelelim konumuza ben çok büyük tecrübelere sahibim kendimden değil başka bir örenk vercem üni işletme yeni bitirmiş birini işe almaktansa (kendi işim olsa)özel sektörde canavarlarmış,tuttuğunu koparan,bir kişiyle çalışmayı tercih ederim .Fakat bu teknik te pek işe yaramaz.Mühendisle 2/3 iş bilen biri bir olmaz.Biryerde takılır ama mühendis bilgisini konultutrur değilmi ?
heryerde okuldan çok iş tecrübesine bakıyorlar canımmmm.....yani bitirdiğin okul değilde çalıştığın yerler.....yaptığın işler göz önünde bulunduruluyor..
daha öncede yazdığım gibi bu mesleğe göre değişir.
ayrıca eğer karşınızda sizin yarınız kadar tecrübesi olan ama üniversite mezunu biri olursa şansınız çok az...hiç yok değil ama çok az.
diplomasız her zaman diken üstündesinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?