• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özelde tedavi olanlar toplaşın

funjxl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
27
14
3
33
Ankarada özel bir yerde kese görmeye gidecem kese görmek için ücret verdiniz mi arkadaşlar kese görme muayenesi tüp bebek için verdiğimiz fiyata dahil mi kalp atışı içinde ayrı ücret verdiniz mi acil yazar mısınız teşekkürler

Ankarada özel bir yerde kese görmeye gidecem kese görmek için ücret verdiniz mi arkadaşlar kese görme muayenesi tüp bebek için verdiğimiz fiyata dahil mi kalp atışı içinde ayrı ücret verdiniz mi acil yazar mısınız teşekkürler
Ben iki farklı merkezde tedavi oldum iki farklı merkezde de kese muayenesi için ücret alındı gebelik takibine girdiği için Dediler.
Arayıp bilgi alabilirsiniz bu konuda

Tup bebek fiyatima dahildi, ikidir gidiyorum ucret odemedim hic. Merkezden merkeze fark ediyor. Bence dahil olmasi lazim kesinlikle

Back
X