özelde çalışıp evlenen öğretmen var mı?

NuR_bojuk

kürşad-ela eylül :)
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
536
2
39
selam öğretmen arkadaşlarım aranızda özel okulda ya da dersanede çalışan ve burada çalışırken evlenen var mı gamyoncuiremsu ben bu sene özel okulda çalıştım kpss ye girdim ne olacağı belli değil atanabilirim de atanamayabilirim de şansa kalmış :Saruboceq: zor olmuyor mu özelde ya da dersanede çalışırken evlenmek çok merak ediyorum

Ablam özel okulda öğretmenlik yaparken evlendi...
Sanırım evliliğinin 5. yılında atandı devlete..
Zor oluyordu ama annem çok destek oldu,yemek konusunda özellikle..:1hug:

benimde en yakın arkdaşım özlede öğretmendi evlendi ama hiçde zorlanmıyor çünkü koşulları çok iyi yanibenim ark özelde çalışıyo ama saatleri sabah 9 öğlen3deçıkıyodu ve haftasonuda tatildi anaokulu öğretmeni ark ve çokda memnun

canım ana sınfı öğretmenleri için çıkış saatleri daha kolay çünkü sınav kaygıları yok ben branş olduğum için sabah 8 akşam 8 okuldayım

benımde cok yakın bı arkdasım ozel bı dersanede calısıyodu ve gecen hafta evlendı zorlukları olur tabı ama ıdare şart......

canım neden zor olsun ki evlenen herkesin devlette öğrenmenmi olması gerekir bende sabah 8,30 akşam 18,00 çalışıyorum ne yapalım bu şekilde idare ediyoruz. Temizlik, ütü için yardımcı bayan alıyorum yemeği de akşam eve gidince eşimle beraber yapıyoruz ne yapalım devlette öğretmen değiliz diye evlenmesemiydik.

yok canım devlette olmak gerekmiyor tabiki özelde çalışırkende neden evlenilmesin benim merak ettiğim bu sene ilk kez özel okulda çalıştım çok yorucuydu ailemin yanındaydım Allahtan eve geldiğimde yemeğim hazırdı yani okul dışında extra yaptığım birşey yoktu yoruldum evli olunca nasıl oluyor merak ettim bi de bizim memlekette bi kanı var devlete atanmadan evlenme kaydirigubbakcemile bana çok saçma geliyor bu mesela

ya ben ne yapayım:çok üzgünüm: çalışmaya başlamadan evlendim.kpss ye hazırlandım ama talihsizlik sınava giremedim.şimdi bir dersaneyle anlaştık ama kasımda başlıcam çalışmaya benneyaptımki

yani mutlaka ki devlette öğretmen olmak ele geçirilmesi zor bir niymet tabi ama öyle bir şansın olmadığında da korkma evliliğin gayet güzel yürüyor yardımcı bir kadın şart ama geriye kalan yemek bulaşık gibi şeyleride zaten eşinde paylaşırsın.
bizim burada devlette öğretmen olan bekar kızların peşinde oğlu olan anneler :roflol:

canım ben ingilizce öğretmeniyim biliyorsun atanma şansım yüksek işte tercih yapcam bakalım ne olcak bizim burda da aynı karılar gelior sürekli aman burda öğretmen kız varmış diye aman benim öğretmenliğime gelen gelmesin gerek yok cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…