• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özelde bu tedaviler kayıt altında değil mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Goode
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Goode

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
165
530
33
Kızlar selam. Burda çok fazla hpv, hymeneplastı, vs gibi işlemler yaptıran ınsanlar var hatta bazıları bunları sosyal çevresinden gizliyor hatta eşlerinden bile. Bana garip gelen şey ise su ki; Özel kliniklerde yapılan tahlil, yazılan ilaç gibi şeylerin kaydı tutuluyor mu? Yani devlette doktora gidince her reçete, tahlil , işlem, ameliyat enabız vs gözüküyor. Yani yakın birisi bunlarıgörebilir şifremizi biliyorsa. Ama özelde bu kayıt vs işleri nasıl oluyor?

görülüyor ama galiba burdakiler istek üzerine işlemlerin gizli tutulabileceğini sanıyor özelde. bu arada belki tutuluyordur bir fikrim yok 😂😂 ama ben hep özele gittim ve şikayetim, doktorun istediği testler ve ilaçlar hepsi yazıyor enabızda. aksine özel hastanelerin kendi uygulamalarında bildiğiniz hikaye anlatır gibi uzun uzun anlatılıyor her sey 😂

görülüyor ama galiba burdakiler istek üzerine işlemlerin gizli tutulabileceğini sanıyor özelde. bu arada belki tutuluyordur bir fikrim yok 😂😂 ama ben hep özele gittim ve şikayetim, doktorun istediği testler ve ilaçlar hepsi yazıyor enabızda. aksine özel hastanelerin kendi uygulamalarında bildiğiniz hikaye anlatır gibi uzun uzun anlatılıyor her sey 😂
Ben de bunu bir türlü anlayamadım yani bana eşimden mhrsden randevu alırken va bunu görürse ne olacak şifa düşünmüyorlar mu.

Ben de bunu bir türlü anlayamadım yani bana eşimden mhrsden randevu alırken va bunu görürse ne olacak şifa düşünmüyorlar mu.
bilmiyorum da saçma sapan seyler yani. nasıl bir durum yasıyorlar bilemiyorum da kimse de gelip benim e nabızıma aha kadın doğuma gitmissin ne isin vardı prda demedi. nasıl hayatlar var anlamıyorum burda. benim e nabızıma benden baska kimse bakmaz yani 😂

Kızlar selam. Burda çok fazla hpv, hymeneplastı, vs gibi işlemler yaptıran ınsanlar var hatta bazıları bunları sosyal çevresinden gizliyor hatta eşlerinden bile. Bana garip gelen şey ise su ki; Özel kliniklerde yapılan tahlil, yazılan ilaç gibi şeylerin kaydı tutuluyor mu? Yani devlette doktora gidince her reçete, tahlil , işlem, ameliyat enabız vs gözüküyor. Yani yakın birisi bunlarıgörebilir şifremizi biliyorsa. Ama özelde bu kayıt vs işleri nasıl oluyor?
Kliniklerde tutulmuyor olabilir. Örnek veriyorum benim kızıma doktorun ozel kliniğinde kan tahlili yapılıyor veya röntgen çekiliyor. Bunlar MHRS kaydinda gözükmüyor. Özel hastanede yapılan işlemler gözüküyor.
Düzeltme: şimdi baktim kızımın e nabizina son klinik muayenesi eklenmiş.

Benim mhrs neden bi baskası girsin ya, bence siz saçma düşünüyorsunuz.
Ayrıca profilimde gözükmesin kısmı var.

İlla mhrs için değil ki başka bir doktor da rahatlıkla görebilir
Ay hanımefendi onun ıcınde sizin onayınız gerekiyor. Ayrıca doktor görse ne olacak? Örnek kbb gittin, kadın hastalıklarına gitmiş olmanın kbb doktorunu ilgilendirr mi?
Ne sacmasınız.

Ay hanımefendi onun ıcınde sizin onayınız gerekiyor. Ayrıca doktor görse ne olacak? Örnek kbb gittin, kadın hastalıklarına gitmiş olmanın kbb doktorunu ilgilendirr mi?
Ne sacmasınız.
Normal bir tedaviden bahsetmıyorum yani hymenoplasti gibi bir işlemm sonucu. Yazılı bir kayıt kalması saçma

Back
X