Ben cevap verim canım sözelci olupta sayısaldan bir bölüme tercih edebilirsin önceden alan farkı vardı bu mümkün değildi artık şanlısın ki alan farkı yok ama şöyle bir sorunun var sayısal dersleri zordur bir sözelci yapabilirmi bilmiyorum yani etrafındaki arkadaşlarım pek yapamazlardı ama sen çalışıcam ben yapıcam diyorsan ygs den sayısal ağırlıklı ve lys sınavındanda fizik kimya biyoloji mat2 ve geo sorularına cevap vericeksin eğer özel üniversitede paralı okuyacağım diyorsan çok yüksek bir puan istemiyor hemşirelik düşük alıyor diye biliyorum
son olarak hemşirelik hem ygs den hemde lys puan türünden alıyor anladınmı canım? daha başka sorun varsa yardımcı olabilrim
çok teşekkür ederim :) ama hem ygs hem lys den alıyor derken o kısmını anlamadım birde üniversitede aynı lise matematiği gibi mi işlenir yoksa daha çok staj mı gösterilir ? birde hani özel üniversite okumak istiyorum ya iş olanağım olur mu yoksa özelden okuduğum için iş olanağım olmaz mı ?
şöyle canım sadece ygs sınavına giripte alan üniversiteler var ygs 2 puan türünden belli bir puanı yaptıktan sonra seni alıyor.... başka bir üniversitede lysden alır...hemşirelik bölümünü kazanan öğrencilerin matematik dersi varmı bilmiyorum daha çok biyoloji ağırlıklı dersleri var bence yoktur...Özelden mezun olanda aynı iş olanağına sahip devlette okuyan adamda aynısı olur hiç bir değiişiklik olmaz sonuçta ikinizde aynı bölümü okumuşsunuz üniversitede,orda hiç bir sıkıntın olmasın canım.
ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun :)
ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)
hangisinden tercih yapacaksan ona giriceksin rehberlik hocan varsa okulda puan türleri ile ilgili ona danışmanı tavsiye ederimpeki şimdi ben bu sınavlardan hangisine girmeliyim ygs ' ye mi ?
peki tekrar teşekkürler :)hangisinden tercih yapacaksan ona giriceksin rehberlik hocan varsa okulda puan türleri ile ilgili ona danışmanı tavsiye ederim