Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ılgılenenler ıcın guzel bır paylaşım olmus emegınıze saglık
fakat benım sahsı gorusum unıversıte egıtımının ozel unıversıtelerce verılmemesı yanı devlet herkese esıt sans tanımalı bır yanda bınbır sıkıntıyla okulu kazanıp yıne aynı zorlukla bıtıren bır ınsanla hıc zorlanmadan maddı olanaklarıyla aynı unıverısteyı bıtırıp de aynı sektorde calışan ınsanların olmasını dogru bulmamısımdır hep ..
ama var egıtım sıstemımızın carpıklıgı ..
özel veya devlet ayrımı yapmadan bır örnek verıcem babamın dayısının oglu çok aylaz kız pesınde koşan fırlama bır çocuk 2 defa öss ye gırdı kazanamadı ama aılesı ılla okusun dıye onu bulgarıstanda özel bır okula yazdırdı bırde tıp okuyor ben degıl ama butun herkes dalga gecıyor parayla okumak ıstemeyen çocuk bıle okutuluyor bu dr olsa neolur denılıyor
Şuan bende kıbrısta özel üniversitede okulöncesi öğretmenliği okuyorum. Öss puanıım devlet üniversitelerine yetmediği için burayı tercih ettim. Öss puanım düşüktü çünkü lisede 3 sene boyunca ben mesleki dersler görürken öss'de türkçe, matematik, coğrafya vs. çözmem ve çok iyi bi puan çıkarmam gerekiyordu.
Özel üniversitelere girmek kolaydır puan düşüktür, parasını bastırıp girersin ama ordan sonrası zor olandır. En azından benim üniversitemde böyle. Kıbrıstan Trakya Üniversitesine (Edirne) geçiş yapan arkadaşımla konustuğumda kafam acayip rahat. Kıbrısta neydi o dersler diyo. Benim okuluduğum bölümde bana ders veren hocalar Doç Doktor olan hocalar. Buraya dünyanın parası verilip getirilen ve alanında çok uzman olan insanlar.Türkiyedeki bazı devlet üniversitelerinden çok daha iyi bi eğitim veriliyor burda. Herkes bu haktan eşit olarak yararlanamıyor o apayrı bi konu. kendi özel üniversitem için diyorum kesinlikle parasını bastırıp diploma alınıyor diye bişey söz konusu değil burda.
malesef okumak her kesın hakkı ama devlet unılerıde cok yuksek puanlı vakıf unılerıde cok pahalı"parayı veren,düdüğü çalar" sözünün hüküm sürdüğü bir devirdeyiz malesef..