- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.810
- 733
yine anti-bilkent durumu..
lmaz: Hazımsızlık olduğunu düşünüyorum özellikle Bilkent'e karşı bu tepki. 260 puanla bilkentin nizamiyesinden giremezsin arkadaşım anca 2 senelik uyduruk muhasebede okursun ama gel bakalım matematik "paralı" bölümü 350yle alıyor, hukuk "paralı" 320den aşağı almıyor. Bu kadar salla pati konuşmak yerine internetteki tercih rehberlerine baksaydın keşke. Tbmm nin kuruluş tarihini bilmeyenler sadece bilkentte mi zannediyorsun? yasakkelimeAnkara üni'de okuyup Deniz Gezmiş'i film jönü zanneden insan gördüm ben bu işler okulla paralı-parasız sistemle alakalı değil. Kendini geliştirebilen insan her yerde farkını gösterir, öss ezber sistemidir barajı geçen VEYA 340 üstü puan alan herkes çok mu zeki? çok mu bilgili? Unutma(yın) ki maalesef ülkemizdeki eğitim sistemi ezber üzerine kuruludur bu da asla bir kıstas olamaz. Bilkente burslu giren bir çok insandan daha yüksek bi ortalamam var, keza paralı okuyorum sanıldığı gibi parayla diploma vermiyolar, sanıyor musunuz cambridge 'den oxford'dan çıkan herkes bedava okuyor? Onca başarılı insan eğitim kredisi çekerek okullarına devam ediyolar. Kendi okulum adına konuşuyorum, mezun olduktan sonra gerek nano-teknoloji , gerek sanat, gerekse uluslararası alanlarda her gün televizyonda bilkent mezunları görüyorum ve okulumla gurur duyuyorum. Eğer ekonomik durumunuz iyiyse odtü-boğaziçi gibi güzide alternatiflerin yanında sabancı,koç,bilkent gibi eğitim kalitesi ve başarıları ortada olan okulları da yabana atmazsanız ileride avantajlarını çok açık şekilde görürsünüz.
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)