Özel universite ( onlisans)

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.451
5.308
Kizlar merhaba
Ben yurtdisinda universite okuyacaktim.Bazi sebeplerden dolayi sinava girdim ama olmadı. Çünkü ailemde izin vermiyor diye boşladım.Simdi ise ozel universite on lisans okumak istiyorum. Ucretli puansiz olmadan aliyorlar mi? Universiteyi aradim ama mesai saatleri bittigi icin yardimci olamadilar. Ve ben acayip merak ediyorum ve de çok istiyorum. Sabahi bekleyemiyecegim.Aranizda bilgisi olan ya da okuyanlar var mi? Simdiden tsk ederim

Puansız girilmiyordu benim zamanımda şimdi değişti mi bilmiyorum ama sanmıyorum. Açıköğretim için bile sınava girmek gerekiyor.

puan olmadan hiçbir üniversite almıyor diye biliyorum düşük de olsa mutlaka puan gerekiyor.

Puanlarınızı ve istediğiniz bölümlerin puanlarını kıyaslayin. Anlamiyorsaniz buraya yazın puanlarinizi biz bakalim. Şehir neresi

Girdim ama düşük puanım.

2 yillik bile tercih etmek icin belli bir puan almak gerekiyor
Ben taaaaa 2005 te girdim
O zaman onlisans 160
Lisans 185 ti.
Simdi de boyle bi durum vardir eminim ..
Puansiz olamaz .
Ancak meslek liseleri sinavsiz giris yapiyordu ama kalkti sanirim o

Yanlis yonlendirmek istemem ama 175 e okul puani eklenirse onlisans barajini geciyorsunuz ozelde tercih yapabiliyorsunuz ama muhtemelen ucretli okursunuz birde hangi bolumu istediginize bagli her bolum gelmez o puanla

Allah kahretsin. Okul cok onemli arkadaslar. 2018' dede giricem ama ben simdi istiyorum. O kadar istiyorum artik dusunun.

yaa benim de 175 puanım. Okadar cok pişmanım ki, tamamen moral bozukluğu vb. böyle oldu.
Yardımcı olmayı çok isterdim ama girdiğim yıldan sonra sistemi takip etmeyi bıraktım çok fazla da değişim oluyor zaten en iyi ve güncel bilgiyi bu sene sizinle girenler verecektir :) gönlünüzden geçen olur inşallah :)

Yanlis yonlendirmek istemem ama 175 e okul puani eklenirse onlisans barajini geciyorsunuz ozelde tercih yapabiliyorsunuz ama muhtemelen ucretli okursunuz birde hangi bolumu istediginize bagli her bolum gelmez o puanla
Yaa oylemi diploma puanim cok iyi. Notlarimda guzeldi. Offf. Sabahi kadar nasil beklicem. SizI seviyorum.

Osymnin sitesinden gecen sene tavab taban puanlarina bakin. Sifir burslularin da puanlari yazar.

Ben onlisansimi ozelde okudum. Ygs den bir suru bolum var kalkmadi ygs bolumleri.

Atanabilmeniz icin baraji gecmeniz lazim. Puaniniz kac tam olarak? Baraj 160a cekildi diye biliyorum dogru herhalde. Gectin mi baraji? Onun yerine bir sene daha calisip %50 falan kazansan? Maddi yonden problem yksa gir bu sene tabii.

Önemli olan ygsden barajı aşmış olmanız. Zaten önlisans istiyorsunuz, ygs puan türlerinden istediğiniz bölüme göre yerleşirsiniz, ösymnin sitesinden geçen yıl o okulun ve o bölümün aldığı taban puana bakın. O taban puanın yukarısındaysanız şans herzaman vardır ki önlisansta özel üniversitelerde çok daha yüksektir şansınız.

175 puanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…