Özel universite ( onlisans)

bazı üniversitelerin önlisans bölümleri ücretsiz olabiliyor özellerde sağlık bölümlerinde vs. ama girip kendiniz araştırmalısınız armut piş ağzıma düş modunda hareket etmeyin elinizde internet gibi muhteşem bir bilgi kaynağı var önce okulların tavan ve taban sıralamalarına bakın buna göre kendinize bir yol çizin sonra tek tek üniversitelerin sitelerinden programlarına bakabilirsiniz zaten mutlaka yazıyordur.

180 baraj ama 140 puanı geçenler özel önlisans tercihi yapabiliyordu önceki seneler.
Ama bu sene değişiklikler var.
Yerleştirme kılavuzu yayınlanmadan tam netleşmiyor yerleştirme detayları.

Kizlar merhaba
Ben yurtdisinda universite okuyacaktim.Bazi sebeplerden dolayi sinava girdim ama olmadı. Çünkü ailemde izin vermiyor diye boşladım.Simdi ise ozel universite on lisans okumak istiyorum. Ucretli puansiz olmadan aliyorlar mi? Universiteyi aradim ama mesai saatleri bittigi icin yardimci olamadilar. Ve ben acayip merak ediyorum ve de çok istiyorum. Sabahi bekleyemiyecegim.Aranizda bilgisi olan ya da okuyanlar var mi? Simdiden tsk ederim

eger ilginiz varsa kesinlikle saglik alanijda bir bolum okuyun derim.

özelde olsa ygs'ye girilmeden üniversite okunmuyor. hem ygs puanında düşükmüş neden önlisans için hevesleniyorsunki. çalış sıkıca seneye gir devlet üniversitesinde oku

Diploma puanınız iyiyse nasıl bu kadar düşük aldınız ki? Ben bile çok uzun yıllar geçmesine hiç çalışmamama rağmen bu ygsden 250 aldım.
Size tavsiyem bilmediğiniz soruları boş bırakın.

Bize soracağına istediğin üniversitenin istediğin bölümünü internete yazıp puanlarına ve başarı sıralamasına baksan daha mantıklı değil mi?

X