• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Özel sigorta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Durmstrang

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
18
17
3
35
Merhaba arkadaşlar. Çok basit soru, hamile değilim ama hamileliği düşünüyorum yakında, acibadem de belli bir doktorda muayene olmak ve onunla doğurmak istiyorum. Özel sigorta hamilelik paketi alsam ne kadar ortalama? Ve kaç ay/yıl sonra kullabilecegim? Allianz acibadem sigorta gibi sigortaları düşünüyorum.

Bunun cevabini en kolay bir acenteden alabilirsin. Ben acıbademi özel olarak bilmiyorum ama bu 9 ay once sordugumda en az 5 ay, genelde de 1 yil bekkeme suresi sarti oldugunu soylediler. Fiyat 4 bin tl civariydi. Acikcasi en az 2 yil, buyuk ihtimalle de 3 yil sigorta yaptirmak bana cazip gelmedi. Gebe kalirsam o parayi toptan doktora veya hastaneye veririm dedim. Arastirirken bana anadolu moduler saglik sigortasini cok onermislerdi. Ona da bakabilirsin.

Mayıs ayında Acıbadem sigorta doğum poliçesi başlattık.
İlk paketi sınırlı yaptık. 2800 tl ödedik. Ama bu ilden ile ya da şubeden şubeye değişen birşey midir bilemiyorum. Ben sadece kendikimi anlatayım sen en doğru bilgiyi kendi sigortacından al.
6 ay gebe kalmam yasak. 6 ay bittiği zaman Acıbadem hastahanesinde gebeliğim kesinleştiği zaman 2500 küsür bir paralık limit Acıbadem sistemine yüklenecek ve muayene ücreti yarının yüzde kırkı gibi bir fiyat olacak.
Yani benim doktorum 300 tl ama 40 tl gibi bir ücret ödeyeceğim. Kalan kısımlar o yüklenen limitten düşecek. Tahliller de limitten düşecek ama ben tahlilleri başka hastahanede yaptırmayı düşünüyorum limiti mümkün olduğunca saklamak için.
Onun dışında diğer sigorta yenileme döneminde nasipse doğum olacağı için limitsiz plana geçiş yapacağız. O da sanırım 8 küsür binlerde bir ücret tutacak. Tabi zamlı haliyle ne olur bilmiyorum ama 10 olmaz dedi sigortacımız.
Doğumun her şekli, yatış, epidural falan içinde.
Yalnız hastahane çıkışında bebeğin tahlilleri için 2 Bine yakın bir ücret ödeniyormuş. Bu topuk kanı, işitme testleri ıvır zıvırı için.
Doğduğu zaman bebeği de Acıbadem sigortalı yapacağız nasipse. Böyle kuzum.

İnternet üzerinden paketleri inceleyip teklif alabilirsiniz Doğum paketi olan sigortalarda var 4-5 bin civarı araştırın sigorta Acentası ile görüşün

Acıbademi bilmiyorum ama liv hospital medicana koru gibi hastaneler için doğum sigortası 4-5 bin idi. Max 6’dır. Testler muayeneler doğum her şey dahil. Ama gebe kalmadan önce nasıl işler bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Çok basit soru, hamile değilim ama hamileliği düşünüyorum yakında, acibadem de belli bir doktorda muayene olmak ve onunla doğurmak istiyorum. Özel sigorta hamilelik paketi alsam ne kadar ortalama? Ve kaç ay/yıl sonra kullabilecegim? Allianz acibadem sigorta gibi sigortaları düşünüyorum.
Merhabalar ben de aynı araştırma içindeyim. Kararını verdin mi merak ettim tavsiyeye ihtiyacım var

Anadolu sigortanın tamamlayıcı sağlık sigortası, doğum paketli 4200dü geçen sene. Sadece yaptırdığınızda gebe olmama şartı var. Sözleşmeden sonra gebelik olabiliyor. Tss geçen hastanelerde hiçbir şey ödemiyorum ben güzel rahat.

Anadolu sigortanın tamamlayıcı sağlık sigortası, doğum paketli 4200dü geçen sene. Sadece yaptırdığınızda gebe olmama şartı var. Sözleşmeden sonra gebelik olabiliyor. Tss geçen hastanelerde hiçbir şey ödemiyorum ben güzel rahat.
Çok çok teşekkür ederimm çok yardımcı oldun ben de şuan anadolu sigortayı araştırıyorum.

Çok çok teşekkür ederimm çok yardımcı oldun ben de şuan anadolu sigortayı araştırıyorum.

rica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu☺️ Eğer İstanbulda iseniz de Medicana Kadıköy hastanesi güzel bir hastane, kadın doğum doktoru Timuçin Timuroğlu’nu tercih edebilirsiniz. Çok iyidir.

Levent’te oturuyorum kadiköy zor olabilir sanki... handikapım şu: yusuf olgaç’a gitmek istiyorum. Onun doğum ve muane ücreti Özele giriyor. Maddi olarak sigorta yapmak, gebeliği beklemek vb. Gözümü korkutuyor. Eğer avrupa yakasında tam içime sinen bi yöntem bulamazsam bakacağım ilk isim olacak önerin çok teşekkürler🙏🏻

Back