- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Çok teşekkürler ne kadar ödemiştinzBence hamilelik öncesi, hamilelik için sigorta yaptırmayın. Düşünceniz doğru, o süre içerisinde hamile kalacağınızın garantisi yok. Ben 6 haftalık hamileyken demir hayat 2 can sigortası yaptırdım. O zaman, gebelik varken yapılabilen tek sigortaydı. Yanlış bilmiyorsam şimdi bir şirket daha yapıyor ama hatırlamıyorum adını.
Ben inanılmaz memnun kaldım. Muayene sayısı, kapsamı vs çok iyiydi. Detaylı ultrason hariç hiçbir ödeme yapmadık. Doğum için hastanede yatış vs de dahil.
Kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim. Bir de işin matematiğini yapmıştık. Sigortasız sadece muayeneler bile sigorta tutarının üstünde kalıyordu. Büyük rahatlık maddi, manevi.
anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası doğum teminatlı aile paketi bizimki. eşimin 10 muayene hakkı benim 10 muayene hakkım ve doğum paketi var. geçen sene gebelik olmadı ama 10 kez özel hastanede muayene oldum paranın çoğu çıkıyor zaten hatta neredeyse hepsi. ortopedi muayenesine gitmiştim mr falan çekildi özel hastanede bu işlem bile baya masraflı olacaktı sigorta karşıladı yada kadın doğumun istediği kan tahlilleri. bana mantıklı geliyor ve devam ettirmeyi düşünüyorum doğum olduktan sonra da doğum teminatını çıkartıp devam edeceğim hatta. çünkü özel hastane ile diğer türlü maddi olarak başa çıkamayız.Hangi sigorta acaba iki kişiye mi 5800
Haklısınz ama işte benim o kadar maddi imkanım yok o nedenle hamile kaldığım ay olduğum net olarak yapılması gerek Anadolu ile dün görüştüm hamile olursam 11bini bulur dedi hamile olmadan cesaret edemiyorumanadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası doğum teminatlı aile paketi bizimki. eşimin 10 muayene hakkı benim 10 muayene hakkım ve doğum paketi var. geçen sene gebelik olmadı ama 10 kez özel hastanede muayene oldum paranın çoğu çıkıyor zaten hatta neredeyse hepsi. ortopedi muayenesine gitmiştim mr falan çekildi özel hastanede bu işlem bile baya masraflı olacaktı sigorta karşıladı yada kadın doğumun istediği kan tahlilleri. bana mantıklı geliyor ve devam ettirmeyi düşünüyorum doğum olduktan sonra da doğum teminatını çıkartıp devam edeceğim hatta. çünkü özel hastane ile diğer türlü maddi olarak başa çıkamayız.
Ödeme kısmı şehirden şehire ve seçeceğiniz network tipine göre değişiyor. Her şehir için farklı teklif veriyorlar. Anlaşmalı hastanelerin sınıflarına göre de fiyat oluşuyor. Mesela ben bursa da yaşıyorum. Gittiğim hastane 2. Gruptaydı. 4500-4600 TL civarı bir fiyat ödedim. Siz de netten araştırın, net üzerinden teklif alın. Net bilgi öyle öğrenirsiniz fiyatlarla ilgili.Çok teşekkürler ne kadar ödemiştinz
Dogum sonrası bebek muane topuk kanı falan aliyirlarmi sanırım bunlar dahil değildir ben onları yaptırmak istemesem olur mu acaba
evet gebe kaldıktan sonra en az 3 katı rakam veriyorlar bende sigorta işi ile uğraşıyorum oradan biliyorum az çok. Allah yardımcın olsun ne diyeyim. en tez zamanda da nasip etsin..Haklısınz ama işte benim o kadar maddi imkanım yok o nedenle hamile kaldığım ay olduğum net olarak yapılması gerek Anadolu ile dün görüştüm hamile olursam 11bini bulur dedi hamile olmadan cesaret edemiyorum
Ne kadar ödendinz acaba hangi il doğumdan sonra hiç para ödemeden çıkıyoruz galiba bu gerçekten güzel birseyBen Demir hayat 2 can yaptırdım hamileyken baya da karlı çıktık gittiğim hastaneye göre
Çok teşekkürler benim de eşim çalışıyor bende bağkur luyum vergiden düşmek nasıl oluyor nereye götürmem gerek eşim memur veya onun nereye götürmesi gerekirMerhaba. Ben hamile kaldıktan sonra Demir hayat 2 can sigortası yaptırdım. Hamile kaldıktan sonra sigorta yapan sadece Demir hayat var diye biliyorum. Ama hemen öğrenir öğrenmez yaptırmıştık ve biz de 5000₺ ödemiştik. Hatta eşim çalıştığı yere sigorta poliçesini götürünce vergiden düşmüşlerdi bir kısmını.
Daha sonra bizden duyup yaptırmak isteyen arkadaşlarımız da oldu ama hamilelik ilerlemişti ve onlara 9 bin gibi rakamlar çıkmıştı. Hemen başında yaptırınca daha uygun olmuştu bize.
8 muayene, sınırsız tahlil röntgen vs. Normal, sezeryan, epidural, yatakta tedavi hepsini karşılıyor. Normal doğum bir gece sezaryende 2 gece yatış ve refakatçi masrafını da karşılıyor.
Bana poliçe 7bin çıktı 2019 da yaptırdım ben gitmek istediğim hastane belliydi onu kapsayan Network seçtim. Hastane doğum için 7bin istiyordu ben tahlilleri muayeneyi bedavaya getirmiş oldum. Ayrıntılı ultrasonu hiç bir sigorta kapsamıyor onun harici doğum doğumdan sonraki hafta kontrole de ücret ödemedim ücretler İllere göre degil gitmek istediğiniz hastanenin otelcilik hizmetine göre değişiyor medicalparka 7bin çıkarken Nisa hastanesine 5bin çıkmıştıNe kadar ödendinz acaba hangi il doğumdan sonra hiç para ödemeden çıkıyoruz galiba bu gerçekten güzel birsey
Bende ankaradaym evet sizin konunuza yorum yaptım. Anadolu bana 4500 gibi rakam çıkar medicalpark medicana koru vs hastanelerinde.fakat onda hamile olmadan önce aliyirmssn ben nerden bileyim hangi ay hamile kalacağımı eğer hamileyken yaparsan 11bin diyor.Demir hayat seçtiğiniz hastaneye göre farkediyor. Medicalpark Ankara için 12500 dediler bana. Daha yeni fiyat aldım. Hastanenin doğum paketi 8500.
Aslında aynı konuyu bende açtım gebelik bölümünde. Birebir nerdeyse. Ben tss yaptırmadım. Hastaneden alacağım paketi. Siz de istediğiniz bir hastane varsa onun için Demir hayattan fiyat alın. Eğer hastane işleriniz çok oluyorsa tss faydalı olabilir. Onun dışında bana mantıklı gelmemişti olmamış bir iş için para vermek.
Bana Demir hayatın teklifi aşırı pahalı geldi. Belki sizin hastane farklı ise daha düşük çıkar.Bende ankaradaym evet sizin konunuza yorum yaptım. Anadolu bana 4500 gibi rakam çıkar medicalpark medicana koru vs hastanelerinde.fakat onda hamile olmadan önce aliyirmssn ben nerden bileyim hangi ay hamile kalacağımı eğer hamileyken yaparsan 11bin diyor.
O nedenle demir hayat yöneldim bakalım bugün arayacaklar
Çok teşekkürler benim de eşim çalışıyor bende bağkur luyum vergiden düşmek nasıl oluyor nereye götürmem gerek eşim memur veya onun nereye götürmesi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?