- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Özel hastaneler için maalesef özel sağlık sigortası şart. Devlet hastanesine gitmek istemiyorm ilk doğumu kontrolü herşeyi devlette yaptım ve zorlandımNormal sağlık sigortası yetmiyor mu? Pek anlayamadım, sigortacılara sorsan uçan kuşa da sigorta yapmak isterler. Akılcı davranmak lazım.
İmkanım ve aklım olsaydı gebe kalmadan yaptırırdım hamıleyken kayınvalıdem yaptırmıs ama faydasını goremedım. Sanırım gebelıgı kapsayanda bahsettıgınız ana... sıgorta var birtek. Dogum tahlıller vs derken 10 binden fazlasını odersiniz sıgprta olmazsa .Merhaba sevgili arkadaşlar,
Bu konu nereye açılır bilemedim açıkçası benim için dert de oldu diyebilirim Allah başka dert vermesin.
Kısa zamanda hamile kalmayı istiyorum ilk gebeliğim hemen olmuştuBuda öyle olur diye doğum Sigortası istiyorum bugün bir sigortacı ile görüştüm ana..lu sigorta
1 senelik sigorta için 4500-5000 gibi rakam söyledi
10 muane, doğum, gebelik testi falan.. Açıkçası aklıma yattı ama ya hamile kalmazsam iki üç ay içinde.. Nyse orasını Allah bilir.
Hamile olduktan sonra veya önce
Özel sağlık sigortası yapanlar fikir verebilirmi?
Artıları eskileri nelerdir. Herşeyi düşünüp şimdi yaptırayım mi yaptırmassam hamile olunca 11000 gibi rakam çıkar dedi. Fikri olanlar paylaşabilir mi teşekkürler şimideden.
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Hangi sigorta ücret neydi acaba. Hiç para vermeden mi çıktınız hastaneden pekiDoğum sigortasını hamile kaldıktan sonra da yaptırabilirsiniz. Ben öyle yaptırmıştım.
İşte hamile olacağımn garantisi de yok böyleİmkanım ve aklım olsaydı gebe kalmadan yaptırırdım hamıleyken kayınvalıdem yaptırmıs ama faydasını goremedım. Sanırım gebelıgı kapsayanda bahsettıgınız ana... sıgorta var birtek. Dogum tahlıller vs derken 10 binden fazlasını odersiniz sıgprta olmazsa .
Muayenelerde sadece katkı payını ödüyordum. Tahlillerin hiçbirine hamileliğim boyunca para ödemedim. Doğumdan sonra da para vermeden çıktım genel anesteziyle sezaryen olduğum için. Normal olsaydı da ödemeyecektim. Ama sanırım spinal ve epidural olduğu zaman ekstra bir ücret ödeniyordu. Sadece istediğiniz hastanede değil sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu hastanelerde doğum yapabiliyorsunuz, bütün sigortalar öyle de bu daha özel bir sigorta olduğu için anlaşmalı olduğu hastane sayısı daha kısıtlıydı.Hangi sigorta ücret neydi acaba. Hiç para vermeden mi çıktınız hastaneden peki
Çok iyi olur yazılabilirsnz sevinirim. Normal doğum istiyorum rabbim hayırlısı ile nasip etsin amin.. Birde hamile olmadan mi hamile olunca mı aldınz acabaMuayenelerde sadece katkı payını ödüyordum. Tahlillerin hiçbirine hamileliğim boyunca para ödemedim. Doğumdan sonra da para vermeden çıktım genel anesteziyle sezaryen olduğum için. Normal olsaydı da ödemeyecektim. Ama sanırım spinal ve epidural olduğu zaman ekstra bir ücret ödeniyordu. Sadece istediğiniz hastanede değil sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu hastanelerde doğum yapabiliyorsunuz, bütün sigortalar öyle de bu daha özel bir sigorta olduğu için anlaşmalı olduğu hastane sayısı daha kısıtlıydı.
Sigortanın adını özelden yazarım size isterseniz. Fiyat değişmiştir yanlış yönlendirme olmasın.
Hamıle kaldıktan sonra kapsamıyor malesef. Dogumu tahlıllerı . Allahtan doktorum ıyıydı baska bolumde yaptırıyordum tahlıl 15 tl verıyordum. Yoksa Kadın doğumcu da yaptırsam en az 200-500 arası papa gidiyordu. Hamile kalamasanzda bircok seyde fayda görürsünüz Sağlık sıgortasının. Umarım hamile kalırsınız hersey gönlünüze gore olurİşte hamile olacağımn garantisi de yok böyleki hamileyken yapılırsa 11000 dediler siz neden faydasını göremedinz
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Bu konu nereye açılır bilemedim açıkçası benim için dert de oldu diyebilirim Allah başka dert vermesin.
Kısa zamanda hamile kalmayı istiyorum ilk gebeliğim hemen olmuştuBuda öyle olur diye doğum Sigortası istiyorum bugün bir sigortacı ile görüştüm ana..lu sigorta
1 senelik sigorta için 4500-5000 gibi rakam söyledi
10 muane, doğum, gebelik testi falan.. Açıkçası aklıma yattı ama ya hamile kalmazsam iki üç ay içinde.. Nyse orasını Allah bilir.
Hamile olduktan sonra veya önce
Özel sağlık sigortası yapanlar fikir verebilirmi?
Artıları eskileri nelerdir. Herşeyi düşünüp şimdi yaptırayım mi yaptırmassam hamile olunca 11000 gibi rakam çıkar dedi. Fikri olanlar paylaşabilir mi teşekkürler şimideden.
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Özel hastaneler için maalesef özel sağlık sigortası şart. Devlet hastanesine gitmek istemiyorm ilk doğumu kontrolü herşeyi devlette yaptım ve zorlandım
Hangi sigorta acaba iki kişiye mi 5800Merhaba, bende gebe kalmak istiyorum ve tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım yaklaşık iki senedir yenilendi ama gebelik olmadığı için olana kadar yenileyeceğim çünkü eğer gebe kaldıktan sonra yapılırsa en az üç katı fiyat farkı çıkıyor ve her sigorta şirketi bunu yapmıyor sigorta sektöründe çalıştığım için bunu net biliyorum. benim poliçemde doğum teminatım var ve 10 muayene hakkım var eşimle aile paketi yaptırıyoruz eşiminde 10 muayene hakkı var ikimizinki toplam 5,800 TL gibi bir rakam tuttu en son yenilenen poliçemizde. özel hastanede doğum yapsam ve muayene ücretlerini toplasam poliçeye ödediğim rakamın kat kat üstüne çıkar ki eşimin de kullanma hakkı yanımıza kar kalıyor diye düşünüyoruz. hamile kalamazsanız bile muayenelerinizi karşılar bence iyi bir şey yaptırmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?