Özel sağlık sigortası

pinar_kerem

Kızım Abla Oldu. ❤
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
1.342
1.322
333
32
Özel saglık sigortası yapıp özel muayene de tedavi olan var mı gerı ödeme alınabilir mi her muayene 300 TL kadar

Teshis edilmis bir hastalikta muayne ucreti geri alamazsiniz. Yani sigorta karsilamaz. Ancak sigortayi yaptirdiktan sonra nukseden bir hastaliginiz icin sigorta karsilar . O da policenin icerigine gore anlasmali hastaneleri karsilar. Ancak policede ozel muaynehane sarti varsa o ayri ama genelinde olmuyor

Ben hamılelık için yaptıracm kendı doktorum özel muayene actı kendisi hastalar boyle geri odeme alabiliyor dedı ondan

Ben hamılelık için yaptıracm kendı doktorum özel muayene actı kendisi hastalar boyle geri odeme alabiliyor dedı ondan
hamilelik basladiktan sonra hic bir.sigorta karsilamiyor. Baslamadan 6.oncesinde yaptirmaniz lazim sigortayi. Bir tane.sigorta var bunu yapan ama ben guvenemedim osigortaya hakkinda coksikayet vardi. İsterseniz.ozelden ismini yazabilirim

hamilelik basladiktan sonra hic bir.sigorta karsilamiyor. Baslamadan 6.oncesinde yaptirmaniz lazim sigortayi. Bir tane.sigorta var bunu yapan ama ben guvenemedim osigortaya hakkinda coksikayet vardi. İsterseniz.ozelden ismini yazabilirim
Yaa allah allah bana doktor gecerli olur dedı ama bılemedım teşekkür ederim ilgin ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…