Özel sağlık sigortanız var mı? Varsa hangisi?

canım karsılayıp karsılamadığı, poliçene göre değişiyor yanı senin sigorta sirketi ile anlaşmana bağlı mesela benım ki ayakdan tedavide %80 yatarak %100 karsılıyor ilacı karsılamıyor.

bende bu konuda bu dönemde uzun araştırmalar yaptım ve bir çok firma ile görüştüm.
koç alianzta tam donanımlı seçince odenecek tutar artıyor ama en güzeli kalp ve kanser hastalıklarında ilk yıl bekleme süresi yok
axa da ödeme planları çok uygun bu bahsettiğim durum geçerli ama doğum limitli
acıbadem sadece kendi hastanelerine müslüman ve çok yüksek ödemeli
ben 10 aay 250 ödemeli ergoisviçrede karar kıldım
ayakta tedavim ve ilaç katkı payı olmadan limitsiz
yatarak tedavide limitsiz ama yine eksikler var yine doğum için 1 yıl bekliycem

ama en azından poliçede en önemli şey olan ömürboyu yenileme hakkı 2 yılda veriliyor bu nedenle seçimim bu oldu hayırlısı

arkdaşalar ben allianz acentesiyim eski adı ile koç allianz.bilmek istedikleriniz varsa yardımcı olurum.

Ben Anadolu sigorta yaptırdım %100 ödemeli olan paketinden.
Geçen hafta ilk kez doktora gittim,özel hastaneye.Orda kartımla muayene oldum fakat kartı istiyorlar sadece yani kimlik falan isteyip doğru kişi olup olmadığımı kontrol etmediler.
Bi arkadaşımdan duydum,kendi sigorta kartı ile tanıdıkları da tedavi oluyormuş
Bu yöntem yanlı değil mi*yani bize neden kimilk sormadan alıyorlar,beim kartıımı biri çalıp kullansa bunu bilemiyecek miyiz?

ben yeniyim arkadaşlar ve ilkkez bir konuya katıldım. Merhaba demek istiyorum öncelikle. Bu konu ile ilgilide önerebileceğim tek şey sigorta kartını başkalarının kullanması durumunda gelecek yıl poliçeniz yenilenirken poliçe hasarsızlık oranınız etkileneceğinden fazla para ödersiniz arkadaşlar. Ve size ait olmayan hastalıkların kapsam dışı olmasıda cabasıdır.kartınızı hiç kimseyle paylaşmamanız gerekir. Biz ailecek anadolu sigortadayız ve aynı zamanda anadolu sigorta acentesiyiz.

Ben de Anadolu sigortalıyım. Bir şey sormak istiyorum. 1 yıl doğum teminatı için beklemem gerekiyor. 1 yılı doldurmadan (poliçe bitimine 3-4 ay kala) hamile kalmam durumunda kapsam dışı bırakılır mıyım, yeni poliçenin yapılmasını beklemem şart mı?

merhabalar konu ile ilgili cevap vermek istedim hamileliğimin 6. ayında bekleme süresi olmadan ve gebe olmamak gibi bi şart bulunmadan sigortamı yaptırdım ve rutin kontrollerimi testlerimi ve doğumu sigorta ile karşıladım. sigorta için 2000 TL civarında bir prim ödedim. arkadaşımın tavsiyesi üzerine bulduğum bilgileri sizinlede paylaşmak isterim burda detaylıca anlatmışlar http://

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bakacak olursak her bireyin ozel saglık sıgortası yaptırması lazım cunku Türkiye de saglık sistemi tam bı cokuntu. Kaliteli bı hizmet almak ıstıyorsak bu sart. Ozel saglık sıgortası yaptıracaksak bır an once sisteme gırmekte fayda var. Sırketler genellikle kışinın mevcut kronık hastalıgı olup olmadıgına bakarlar varsa bırıncı şık muafiyet koyarlar ıkıncı hastalıga gore sur prim eklerler ya da hıc polıceyı onaylamazlar. Form doldururken ıstedıgınız kadar rahatsızlığınızı saklayın zaten sistemde otomatik cıkacaktır. Bunlar her şirket ıcın gecerli. Polıce de yaşta onemli yaşa gore fiyat artar ve sız sisteme bıran once gırersenız omur boyu yenilemeyi kazanırsınız bu dıger sırketler de degısıyor ama benım bulundugum sırkette 3sene kalmak sartıyla 3seneden sonra oluşabilecek butun rahatsızlıkları karşılıyor ve polıce devam eder. Sorularınız ve sorunlarınız varsa yardımcı olurum herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…