Evet gülüm,birtakım kalıtsal hastalıklarını veya eskiden beri varolan hastalıklarını saklayan kişiler oluyormuş o yüzden güven süresi konuluyor,normal jinekolojik muayneler sigorta başlar başlamaz yaptırılabiliyor,örneğin benim kızımın genetik göz kayması var,15 aylıktan bu yana gözlük kullanıyor,ben rahatça göz muaynesine götürebiliyorum,hatta uzun zamandır sigortalı olduğumuz için ilerde kızım yaşını doldurunca lazer ameliyat bile olabilecek,gözlük numarasının sabitlenmesini bekliyoruz,yoksa sigortam şu anda bile karşılıyor,bu sigorta işi gerçekten çok teferruatlı yani ben size burdan ne kadar yazsamda inanın şartları birebir okumadan karar vermeniz biraz zor,bence fiyatça bütçenize uygun bulduklarınızla çağırıp görüşmeniz,kafanızdaki tüm soruları onlara sormanız uygun olur,aklınızdaki tüm soruları bir kenara yazın ve onları mutlaka sorun,ben öyle yapmıştım:)))Sanırım diğer mesajlarımda belirtmiştim,zaten 4-4lük bir sigorta bulmanız pek mümkün değil,birçoğunun kapsamdışı tuttuğu durumlar var ama beklentilerinizi karşılayacağınızı düşündüğünüz biriyle sözleşme yapabilirsiniz,birde şu var sanırım artık birçok sigorta şirketi bazı olanaklar sağlıyor,örneğin siz X sigortalısınız ve memnun kalmadınız,başka bir sigorta şirketine kazandığınız haklarla geçiş yapabiliyorsunuz.
Umarım kafanızdaki sorulara bir nebze ışık tutabilmişimdir.
Saygılarımla...