- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
-
dürüst sigortacıya rastlamak gerçekten büyük şans!sözleşmedeki maddeleri sorsanız bilre kendi kafalarına göre yorumluyorlar.ondan sonrada özür dileriz bizde öyle bir madde olduğunu bilmiyorduk deyip geçiştiriyorlar.bizim başımıza bu geldi .o yüzden koç allianzı kimseye tavsiye etmiyorumdoğru söylüyorsun, dürüst bir sigortacıya rastlamak büyük şans gerektirir bence, yanlış anlamasın kimse, ama satış yapabilmek için insanları ikna edebilmek için olmayan şeyleri var gibi göstermeye çalışabilirler. En önemlisi sanırım imzalanan sözleşmeyi en ince detayına kadar okumak ve akla takılan her şeyi sorabilmek.:uhm:
dürüst sigortacıya rastlamak gerçekten büyük şans!sözleşmedeki maddeleri sorsanız bilre kendi kafalarına göre yorumluyorlar.ondan sonrada özür dileriz bizde öyle bir madde olduğunu bilmiyorduk deyip geçiştiriyorlar.bizim başımıza bu geldi .o yüzden koç allianzı kimseye tavsiye etmiyorumdaha güvenli şirketlerle çalışmanızı öneririm.
bir de arkadaşlar diş tedavisinin karşılanmadığını biliyorum. Ama başka rahatsızlıklar da var mı karşılanmayan?
canım ben ıkı yıldır koc allınazdan sigortalıyım ve cook memnunum ben cok rahatsızlık gecırn bırıyım bu yıl sıgortaya 2 mılyar ödedik yıllık tabı bunu taksıt yapıyor kredı kartına 2 mılyar ödedim 7 milyarlık harcama yapmışım en basitinden gecn hafta taş düşürüyorum diye acıbademde yattım bir gce 1,200 tuttu ama ben tek kuruş ödemedim normalde masrafın %80 nini karşılıyor 20 sinide ben ödüyorum bu ilaclarada gecrli
koc allınazın dıgerlrınden en cazıp tarafı dıgerlerı sanırım sigorta yaptırdıkan sonra 1 yıl gebelık kabul etmıyor koc allınazda bu süre 5 ay evt karşılamadıgı yerlr var cok tabı buda sectıgın paket gör dgışıyor benım diş psıkolojık ve gebelık tedavısını karşılamıyor yani tüp bebk aşılama falan ama ben 5 aydır tedavi görüyorum doktorum karneye geblik tedavisi degılde kadın hastalıgı gıbı gösterıyor yanı onada ödemıyorum ama tüp bebek vya aşılama yaptırırsam doktor ücretı egıl ama ılacların üretını ödemek zoruna kalıcam ben kndı fıkrımı söylıyyım ben cok memnunum devamlı acıbademde tedavi oluyorum ve cok az para ödüyorum üstelık yatarsanda hic ödemıyorsun biraz uzun oldu ama faydalı olur diye düşündüm a.s.
canım ben ıkı yıldır koc allınazdan sigortalıyım ve cook memnunum ben cok rahatsızlık gecırn bırıyım bu yıl sıgortaya 2 mılyar ödedik yıllık tabı bunu taksıt yapıyor kredı kartına 2 mılyar ödedim 7 milyarlık harcama yapmışım en basitinden gecn hafta taş düşürüyorum diye acıbademde yattım bir gce 1,200 tuttu ama ben tek kuruş ödemedim normalde masrafın %80 nini karşılıyor 20 sinide ben ödüyorum bu ilaclarada gecrli
koc allınazın dıgerlrınden en cazıp tarafı dıgerlerı sanırım sigorta yaptırdıkan sonra 1 yıl gebelık kabul etmıyor koc allınazda bu süre 5 ay evt karşılamadıgı yerlr var cok tabı buda sectıgın paket gör dgışıyor benım diş psıkolojık ve gebelık tedavısını karşılamıyor yani tüp bebk aşılama falan ama ben 5 aydır tedavi görüyorum doktorum karneye geblik tedavisi degılde kadın hastalıgı gıbı gösterıyor yanı onada ödemıyorum ama tüp bebek vya aşılama yaptırırsam doktor ücretı egıl ama ılacların üretını ödemek zoruna kalıcam ben kndı fıkrımı söylıyyım ben cok memnunum devamlı acıbademde tedavi oluyorum ve cok az para ödüyorum üstelık yatarsanda hic ödemıyorsun biraz uzun oldu ama faydalı olur diye düşündüm a.s.
bir de arkadaşlar diş tedavisinin karşılanmadığını biliyorum. Ama başka rahatsızlıklar da var mı karşılanmayan?
Diş tedavilerinde diş yaptıracaksanız eğer kaza sonucuysa karşılanıyor ama başka bir sebeptense karşılanmıyor,diş muayne ve temizliği sigorta kapsamında,birde Acıbadem için yazıyorum tabi,hız sporlarını kapsam dışı bırakıyor,örneğin yamaç paraşütü yapıyorsanız veya motocrosscuysanız :)) psikiyatrik tedavilerde sigorta kapsamında,gebelik vs. gibi bekleme süresi olan durumlardaysa
bekleme süresince özel indirim avantajından faydalanabiliyorsunuz.
Diğer arkadaşlarında yazdığı gibi kapsam içine alınmasını istediğiniz her madde size ek prim olarak yansır.Birde ilk mesajımda yazdığım gibi karşılıklı güven süresi diye belirlenen zamanı doldurduktan sonra eğer devamlılık gösteren bir sigortalıysanız birçok hastalık sigorta kapsamına giriyor,eğer ben bekleme süresi istemiyorum diyorsanız sözleşme yapacağınız sigorta şirketinin göstereceği hastane de check-up yaptırmanız isteniyor,diğer şirketlerde prosüdür nasıldır bilmiyorum ama kadın sigortalıların primleri erkek ve çocuklardan biraz daha yüksektir.
evet cnm yapı kredi emeeklilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?