- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
-
Benim Acı Badem den var canım. Primler alacağın pakete göre değişiyor. Sanırım internet sitesinde paket fiyatları var bir incelersen yardımcı olur sanırım. Ben memnunum. Sadece %20 sini ödüyorum herşeyin her hastaneye de gidebiliyorum. Yatarak tedavilerde ise hiç para ödemiyorsun. Ama dediğim gibi seçtiğin paketlere bağlı.
günaydın canımm güzel bir konu açmışsıınn bende hep merak ederim bu konuyu benimde bilgim yok bende duyuyorum son zamanlarda sürekli birileri habire özel sigorta yaptırıyor.çokta iyi olduğunu söylüyrlar bakalım arkadaşlar neler söyliyecek şimdiden teşekkürlerrrŞeniz
benimde özel sigortam var koç allianz çok memnunum bütün özel hastanelere gidebiliyorum sadece %20sini ödüyorum %80ni sigortam karşılıyo
bence en iyi firma anadolu sigorta yaptıran arkadaşlarım var çalıştığım işyerinde de kullanıyorduk herşeye ben aptallık edip acıbadem yaptırdım 2 yıldır malesef yenilettim değiştiremedim çünki hamile kalıcam diye 2.yılda doğumu ödüyor sigortalar.gördüğüm kadarı ile anadolu sigorta hepsinden daha ilgili tabiii onlarında eksikleri var ama beterin beteri var misali yaniiii
ben eşimden dolayı sigortalıyım ama çalıştığı işyerinde özel sigortalı(isteğe bağlı tabi özel sgorta yaptırmak)maaşından aylık 50ytl ye yakın kesinti yapılıyor ama değer bence hangi özel hastaneye gitsem %20 ödüyorum sadece bi kötü avantajı var bazı sağlık problemlrini karşılamayabiliyor (sözleşmede neler geçerliyse onu karşılıyor)
acıbadem de hoşuna gitmeyen şeyler nedir hicran75? yani ben de araştırma yaparken dikkat edeyim. Anadolu sigortayı da biliyorsun ya hani ikisi arasındaki birkaç farktan bahseder misin?ben çok cahil hissediyorum kendimi bu konularda yaaa
canım öncelikle sigortacın çok önemli yani müşteri temsilcin çok önemliii her türlü bilgiyi verebilmeli sana ben mesela acıbadem sigortada doktorların yazdığı testlerin çoğunu yok efendim bunu sigorta kapsamıyor ddedikleri için hep cepten ödedim yahuuu anadolu sigortada olan arkadaşlarımdan hiç duymadım bu tarz şeyler kızımı da götürdüm doktora düşünebiliyormusun kızıma halsizlik ateş falan vardı bazı testler yapıldı bazı testlerİ GEÇERLİ DEĞİL DEDİLER KAVGA ETTİM RESMEN YA DOKTOR HASTALIĞIN NEDENİNİ BULMAK İÇİN TEST YAPIYOR ESTETİK YAPMIYORKİ KEYFİ OLSUNDA SEN ÖDEYEMEM DE BENİM MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ALLAHTAN ARAYA GİRDİ DE ÖDETTİK AMA BENİM ACİLDE YATARKEN YAPILAN ALERJİ TESTİ ÖDENMEDİ DÜŞÜNEBİLİYORMUSUN NEFES ALAMIYORUM ASTIMMI ALERJİMİ DİYE TEST YAPIYORLAR SİGORTA ÖDEMEDİİİİ
Bence Yaptirma.eşim özel Sigortali Ama.hastanelerde Yine Ssk Li Muamelesi Görüyor.5 Dk. Muayene Ediyorlar.yani Boşuna Para ödeme Bence.hatta özel Kulak Burun Boğaz Hastanesinde Ssk Geçerliyken Eşimin Yapi Kredi Hayat Sigortasinin Karti Geçerli Değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?