İlköğretim Yorum ve Soruları özel orta okul tavsiyesi lütfen :( acilll

-banu-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
80
36
36
merhaba arkdaşlar..istanbul anadolu yakasında özel ortaokul arıyorum.ayrıca en uygun fiyat olması lazım.
lütfen yardımcı olun.

Oğlum Bahçeşehir'de kızım Mektebim'de.İki okuldan da memnunum.Sizin aradığınız yerde bu okullar var mı bilmiyorum ama şunu biliyorum , Mektebim'in fiyatları Bahçeşehir'e göre daha uygun.

Kızım Tercih kolejinde. Bu sene başladı. Bu okul hakkında bilgisi olan olan var mı

arkadaslar merhaba. yeni üyeyim. konum ile ilgili en yakın başlık burası sanırım. İstanbul TEKDEN Koleji hakkında bilgisi olan var mı acaba? ilkokul 3. sınıf için arayış içerisindeyiz. Ayrıca çocuğum üstün potansiyelli bir çocuk. (test sonucumuz mevcut) biraz buna uygun bir eğitim arayışındayız. farklı önerileriniz olursa da paylaşırsanız sevinirim. İstanbul Anadolu yakasındayız. SEVGİLER

arkadaslar merhaba. yeni üyeyim. konum ile ilgili en yakın başlık burası sanırım. İstanbul TEKDEN Koleji hakkında bilgisi olan var mı acaba? ilkokul 3. sınıf için arayış içerisindeyiz. Ayrıca çocuğum üstün potansiyelli bir çocuk. (test sonucumuz mevcut) biraz buna uygun bir eğitim arayışındayız. farklı önerileriniz olursa da paylaşırsanız sevinirim. İstanbul Anadolu yakasındayız. SEVGİLER

Ben de okul konusunda çocuğumun özellikleri nedeniyle fazlaca titiz davranan bir anneyim. Geçen yıl gittiğimiz okuldan din dersleri fazla olduğu için ayrıldık. Bu sene gittiğimiz okul ise akademik olarak çok hafif geldi. Ama burada mutlu. Bahçesi geniş, ferah bi okul.

Merhaba Nuraydan... acaba hangi okuldan ayrıldınız ? Sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz ? Bu bilgiler hepimiz için çok önemli .. teşekkürlerimle

Geçen yıl ayrıldığımız okulun dersleri çok kuvvetliydi. Yaparak ve yaşayarak öğrendiler. İngilizcesi süperdi. Seçmeli din dersleri vardı. Kızım istemedi. Ama bu sene de çok boş. Geri dönmek istiyor. İsabet okulları.

Bu yılki okulunda da mutlu ama oradaki eğitim daha sıkıydı.

Özel çocuklar maalesef eğitimin içi boş kalırsa mutlu olamıyor . Sürekli meraklarını uyandıran bir işleyiş mutlu ediyor onları . Bizim çocuğumuz da çok uyumlu, girdiği kalıbın şeklini alabilen ve potansiyeli yüksek bir çocuk . Biz de onun İçin en iyisini istiyoruz. Bizimkine de bulunduğu okulun içeriği hafif geliyor . Sıkılıyorum diyor . Biz de araştırmaya bakınmaya başladık ama yanlış bir seçim de yapmak istemiyoruz

X