- 25 Mart 2014
- 583
- 376
-
- Konu Sahibi frozen12345
Yalnız temizlik, hijyen yok okulda diyen kişi o okulun temizlik görevlisi. İlginç geldi,niye temizlemiyorsun derdim ben olsam. Kızınızın şikayetleri var mı,siz ara sıra gidip kontrol etseniz okulu?
Özel okullar mantar gibi çoğalıyor bu aralar. Kalite de aynı hızla düşüyor tabi ki.merhaba arkadaşlar,
şimdiye kadar biçok konu açtım buraya fikirlerinizle yardımcı oldunuz bana hepinize teşekkür ederim.
ben çalışan bi anneyim 2. sınıfta okuyan bi kızım var kızımı özel bi kolejde okuyo. bu okulda benim bi arkadaşım temizlik görevlisi olarak çalışıyo bugün yanıma geldi. kızını oraya gönderme verdiğiniz paraya yazık dedi temizlik hijyen hiç yok dedi makarnadan başka bişey yemiyo çocuklar diyo salça bitiyo yağ bitiyo aldıramıyoz çocuklar salçasız yağsız saman yemekleri önlerine döküyoz diyo. öğretmenler kalitesiz diyo öğretmanler maaşlarını düzenli alamadıklarından çocuklarla ilgilenmiyolar diyo şok oldum. yani bişeylerin eksik olduğunu hissediyodum ama bukadarını beklemiyordum. eşimlede konuştum seneye okul değişikliği yapalım diyo. sizce özel okul seçiminde nelere dikkat etmeliyiz. kayıt için gittiğimizde bizi süslü kelimelerle kandırıyolarki bu okulun yıllık ücreti 15.000 fikir verebilirmisiniz sizce nelere dikkat etmeliyiz.
Eğer öyleyse o şekilde belirtebilir, direk hijyen yok demesi tuhaf geldi.Ayrıca konu sahibinin kızı ufak değil ki yemeklerin durumunu, öğretmenlerin tavırlarını az çok söyler annesine. Ben tek bir kişinin lafına güvenemezdim,doğru da söylüyor olabilir,işini iyi yapmamıştır azar işitmiştir de o yüzden kötülüyor da olabilir. Her çeşit insan var sonuçta.Kadına maaşını veremiyorlarsa yada eksik geç veriyorlarsa,
Çalışan temizlikçi sayısı azsa o kadın ne yapsın
Kendi paralayacak değil ya illa temiz olsun diye..
Kadının ne çıkarı var gelmiş söylemiş konu sahibinde
Bence de iyi olmuş iyiki söylemiş kadın.
İlkokulda öğretmen çok önemlidir.merhaba arkadaşlar,
şimdiye kadar biçok konu açtım buraya fikirlerinizle yardımcı oldunuz bana hepinize teşekkür ederim.
ben çalışan bi anneyim 2. sınıfta okuyan bi kızım var kızımı özel bi kolejde okuyo. bu okulda benim bi arkadaşım temizlik görevlisi olarak çalışıyo bugün yanıma geldi. kızını oraya gönderme verdiğiniz paraya yazık dedi temizlik hijyen hiç yok dedi makarnadan başka bişey yemiyo çocuklar diyo salça bitiyo yağ bitiyo aldıramıyoz çocuklar salçasız yağsız saman yemekleri önlerine döküyoz diyo. öğretmenler kalitesiz diyo öğretmanler maaşlarını düzenli alamadıklarından çocuklarla ilgilenmiyolar diyo şok oldum. yani bişeylerin eksik olduğunu hissediyodum ama bukadarını beklemiyordum. eşimlede konuştum seneye okul değişikliği yapalım diyo. sizce özel okul seçiminde nelere dikkat etmeliyiz. kayıt için gittiğimizde bizi süslü kelimelerle kandırıyolarki bu okulun yıllık ücreti 15.000 fikir verebilirmisiniz sizce nelere dikkat etmeliyiz.
bende özelde okudum bir dönem maalesef oyle ticarethane diyorum ben oyle okullara.Benim kuzenlerim özel okul mezunu hatta ünide bile hala ozeldeler cünkü aldıkları eğitim anca özel okula yetti.yıllık 35.bin küsür gibi bisey oduyolardı cocuklar tabiiki devlette okuyanlara göre daha iyi ama gösteriş acısından...Benim tavsiyem ki ben bunu kendi cocuklarım icinde yapıcam devlet okullarında her türden insanla okumaları alabildikleri kadar almalaarı eksik kaldıkları yonde özel ders zeki olan cocuk kendini her yerde belli eder zaten.merhaba arkadaşlar,
Yalnız temizlik, hijyen yok okulda diyen kişi o okulun temizlik görevlisi. İlginç geldi,niye temizlemiyorsun derdim ben olsam. Kızınızın şikayetleri var mı,siz ara sıra gidip kontrol etseniz okulu?