Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları özel okul mu devlet okulu mu?

benimminikelam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
2.502
8
45
hanımlar bir derdim var:KK43:
kızımı seneye anaokuluna göndereceğim dolayısıyla okul seçimini baştan iyi bir şekilde yapayım ki kızım o okulda devamını getirsin görüşündeyim..
özel okul mu devlet okulu mu ikileminden bir türlü çıkamıyorum...maddi olarak bir sıkıntım yok..
sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? hangisi iyi olur uzun vadede?
bu arada adana da yaşıyorum..özellikle buralı ve burayı bilenlerden direk okul adıyla bana yardımcı olmalarını istiyorum..her türlü fikre açığım..
şimdiden çook teşekkür ediyorum size:)
En Büyük KK

Eğer kaliteli bir devlet okulu biliyor ve ilkokuldada oraya gönderme şansınız varsa, ayrıca çalışmıyorsanız devlet okulunu tercih edebilirsiniz.
Çalışıyorsanız okulu ticari mekan olarak görmeyen bir kuruma göndermeniz çocuğunuz için daha yararlıdır. Özel eğitim, rekabet sebebiyle her zaman devlet okullarından bir adım öndedir ve iyi bir eğitim vermektedir. Tabi bunun yanısıra, özel okulunda iyisini ve eğitimcilerle oluşmuş olmasına dikkat etmelisiniz.

hanımlar bir derdim var:KK43:
kızımı seneye anaokuluna göndereceğim dolayısıyla okul seçimini baştan iyi bir şekilde yapayım ki kızım o okulda devamını getirsin görüşündeyim..
özel okul mu devlet okulu mu ikileminden bir türlü çıkamıyorum...maddi olarak bir sıkıntım yok..
sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? hangisi iyi olur uzun vadede?
bu arada adana da yaşıyorum..özellikle buralı ve burayı bilenlerden direk okul adıyla bana yardımcı olmalarını istiyorum..her türlü fikre açığım..
şimdiden çook teşekkür ediyorum size:)
En Büyük KK

mrblar..ben de sizinle aynı problemi yaşıyrm şu an..siz ne yaptınız çocugunuzu?nereye gönderdiniz?pişmanlığınız varmı?yada şimdi olsa ne yapardınız?

Bende Adana'da yaşıyorum ve oğlumu geçen sene yarı devlet yarı özel olan bir anaokuluna gönderdim yarım dönem alışması için gitti. Bu sene devlet okulunda yani bir ilkokulun ana sınıfında ve gayet memnunuz. Okulumuz da gayet iyi. Ama önemli olan okuldan ziyade çocuğun öğretmenle anlaşabiliyor olması :KK66: Öğretmeniyle anlaşan çocuk hangi okul olursa olsun okulunu ve okumayı sever :KK66: Siz Adana'da hangi ilçedesiniz ? İsim konusunda ona göre yardımcı olabilirim

Bence deblet okulu ama dikkat edilmesi gereken şeyler var.
Mesela yemek okuldan mı? Biz evden mi getiricez? Listede ne olacak? Ayrıca verilecek bir eğitim var mı? İngilizce vs.
Geziler yapılıyor mu arada? Nereye gidiliyor?
Devlet okulundan şaşmayın kalitesi her zaman sınavlarla ispatlanmış

X