Devlette çalışan Bir sınıf öğretmeni olarak bunu söylemek çok acı ama pandemi süreci olmasa kızımı özele gönderirdim. Kızımın gideecegi devlet okulunda mevcut 39 . Özelde (final kurumları) 21 .. devlet okulunda resim beden müzik gibi yetenek dersleri geçiştirme dersleridir. Özelde daha üstüne düşülür.. Gelelim diger soruna . Bende bir sınıf öğretmeniyim ama norm fazlasıyım,6 aylık bebeğimi bırakıp kıızmın gidecegi devlet okuluna görevlendirilme imkanım var bir sene ,sizce bunu mu tercih etmeliyim?
Yoksa kızımı finale gönderip (pandemiyi göze alıp) maddi açıdan senelik en az 20 bin gideri göze alıp bebeğimi 6 ay daha izinlerle büyütmeliym?
Maddi durumum çok iyi olsa evet özel derdim ama eşimde bende öğretmenimiz ev kredimiz bityor bu sene ve bir bebegim daha var,
Kızım için sizce Özel mi devlet mi ?
Yoksa kızımı finale gönderip (pandemiyi göze alıp) maddi açıdan senelik en az 20 bin gideri göze alıp bebeğimi 6 ay daha izinlerle büyütmeliym?
Maddi durumum çok iyi olsa evet özel derdim ama eşimde bende öğretmenimiz ev kredimiz bityor bu sene ve bir bebegim daha var,
Kızım için sizce Özel mi devlet mi ?