- 30 Aralık 2009
- 22.483
- 86.973
- 40
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Hiç uzatmadan konuya gireyim.
4.sınıfa giden bir çocuğum var. Bu sene mezun inşallah.
Şimdiden okul arayışına düştüm ama inanin okul bulmakta zorlanıyorum, hem de çok.
Eğitim konusunda olumlu yorum aldığım okullar kızım servisle gitse en az 1 saat uzaklıkta !
Evimi taşımak istiyorum ama bu sefer de eşimin is yerine o kadar ters istikamette oluyor ki.
Özel okullarla görüşme sağladık bugün.
Biri malum d... Koleji diğeri de u... Koleji adında iki yer ama anlatilan şeyler bana o kadar havayi geldi ki.
Ne bileyim içime sinmedi sanki.
Kazandığı bursu düşünce önüme koydukları fiyattan bir kuruş fazla ödeme almadan seneyi tamamlayacagimizi söylediler ama arkadaşım kazin ayağı öyle değil diyor :)
Eşim özel okula karşı.
Bense kafayı yiyeceğim.
Ümraniye'de okul gezmekten tabanlarim çürüdü!
4.sınıfa giden bir çocuğum var. Bu sene mezun inşallah.
Şimdiden okul arayışına düştüm ama inanin okul bulmakta zorlanıyorum, hem de çok.
Eğitim konusunda olumlu yorum aldığım okullar kızım servisle gitse en az 1 saat uzaklıkta !
Evimi taşımak istiyorum ama bu sefer de eşimin is yerine o kadar ters istikamette oluyor ki.
Özel okullarla görüşme sağladık bugün.
Biri malum d... Koleji diğeri de u... Koleji adında iki yer ama anlatilan şeyler bana o kadar havayi geldi ki.
Ne bileyim içime sinmedi sanki.
Kazandığı bursu düşünce önüme koydukları fiyattan bir kuruş fazla ödeme almadan seneyi tamamlayacagimizi söylediler ama arkadaşım kazin ayağı öyle değil diyor :)
Eşim özel okula karşı.
Bense kafayı yiyeceğim.
Ümraniye'de okul gezmekten tabanlarim çürüdü!