Cevaplar icin tesekkürler fiyatlar baya uygun geldi hatta daha sIk araliklarla gitmemiz icin epilasyon aletinin derecesini düsükmü tutuyorlar acaba diye bir soru olustu kafamda sizce böyle bir durum söz konusumudur? kullandiklari alet ipl degil degilmi? epilasyon tecrübelerim beni süpheci yapti biraz:)
Arkadaşlar bikaç sorum var...
lazeri doktor mu yapıyor yoksa hemşire mi?
Kaç seans gittiniz sonuçlardan memnun musunuz? Çok lazer epilasyon deneyimim oldu en iyi sonucu diod lazerden aldım.
Bir de lazer yaparken acı azalsın diye jel sürüyorlar mı? Çok acıyor mu? cevaplar için şimdiden teşekkürler...
merhaba bende ok meydan hastanesinde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama fiyatlarını bilmiyorum öğrenci olunca düşünüyorsun tüm yüz ne kadar bilen var mı? acil cevaplarsanız çok mutlu olurum...
Tüm yüz 50 lira canım.birde bir kaç bölgeye gidince düşebiliyor fiyat.mesela ben yarım kol,genital,koltukaltı,yüz bölege gitmiştim 220 tutuyordu düz 200 aldılar.birde 3.seanstan sonra bölge başına 10 lira düşüyorlar.
Canım o zaman eğitiminin bitmesini bekleyeceksin mecburbende yıllarca uğraştım bu kıl tüy işleriyle anca zaman ve para bulabildim.2 çocuğum var 32 yaşındayım. yada sırayla git derim sana teker teker:))
bende sırayla gidim şimdiden diyorum fiyatlarda indirim falan yapmıyorlar demi canım? buarada Allah bağışlasın
cevaplar icin tesekkürler fiyatlar baya uygun geldi hatta daha sık araliklarla gitmemiz icin epilasyon aletinin derecesini düsükmü tutuyorlar acaba diye bir soru olustu kafamda sizce böyle bir durum söz konusumudur? Kullandiklari alet ipl degil degilmi? Epilasyon tecrübelerim beni süpheci yapti biraz:)
Ben hala devam ediyorum özel ok meydanı hastanesine şartlar gün geçtikçe kötüleşiyor aradan sürekli hasta alınıyor 2.senem hala sonuç alamadım para çoktan gitti pişmanlığım yanıma kar kaldı internetten araştırıp gitmiştim aynı hataya düşmeyin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?