merhaba arkadaşlar ben okmeydanını önermiyorum bir arkadaşın da dediği gibi kalitesi düştü eskiden saniye hanım varken iyiydi ben onun için gitmiştim zaten. saniye hanım biraz sinirliydi ama onun bana dediği sürede bıraksaydım şimdi hiç pişmanlık duymayacaktım. o bana genital, koltukaltı, bıyık, yarım bacak ve kaş arası azaldığında artık iğneliye git, geri kalan incelerini iğneli bitirsin demişti. çünkü inanın bana geriye kalan o tüyler var ya onları hiçbir lazer epilasyon bitirmez. bakın hiçbiri. iğneli bitirir mi emin değilim, onunla ilgili tecrübelerimi aktarmam için daha çok zaman var. bu önerim sadece bu hastaneye gidenler için geçerli değil, herkes için geçerli. bence epilasyondan tam sonuç alan insanlar istisna.
saniye hanım gitti ve ben ince tüylerime lazer uygulatmaya devam ettiğim için onlarda artma oldu. cidden ilaç gibi etki yapıyor lazer. belli bir kullanma süresi var ve onu geçince ters etki ediyor. çok iyi araştırın, iğneliye gideceğiniz yeri seçin derim. lazer epilasyona 1 yıldan fazla gitmeyin. zaten şanslıysanız 1 yılda biter ya da iyice azalır. bence iyice azalanlar kıymetini bilsinler, artırma riski de var. ben hepsinden kurtulmak istiyorum demesinler. düşünsenize ince tüyleri her zaman idare edebilirsiniz. mesela gökben hanım benim üst kollarıma da alexandra yaptı. onu suçlamıyorum, sonuçta kötülüğümüzü düşünmezler ama ince tüylerim simsiyah çıkıyor artık. iğneli epilasyon yüzümde sonuç verirse kollarıma da başlayacağım, ondan sonra geriye kalan bütün ayva tüylerimle uğraşmaktan vazgeçeceğim. çünkü inanın bana istemediğiniz tüy burnunuzun dibinde bitiyor.
iğneli epilasyonda şansımı deniyorum çünkü daha farklı bir sistemi olduğunu biliyorum. bi kere alet vücudunuza temas ediyor. ışın değil, elektrik verdiği için güneş konusunda daha az hassas oluyorsunuz. evet, biraz uzun ve sıkıcı sürebiliyor ama inanın çok az acıtıyor.
kısacası lazer epilasyonun avantajlarından bahsetmek gerekirse sir ağdadan çok daha iyi. eğer sir ağda bu kadar acıtmasaydı lazere hiç başlamazdım. bir diğer avantajı ise; bacak, koltukaltı, genital gibi yerlerde fayda görmeniz. diğer yerlerden fayda beklemeyin, eğer kıl yapınız benimki gibi yoğunsa. iğneli epilasyondan da hiç korkmayın, yok kıl hücrelerine tek tek iğne giriyor diye düşünmeyin. kadın bana iğneyi 5. kere batırdığında hissetmeye başladım, o derece. bi süre sonra yayılıp kitap okuyacak kıvama geliyorsunuz.
umarım sonucu olur da... kısa bir süre içinde etkili çözüm alayım, akıttığım paralara değsin. hepimiz için öyle değil midir, yeter ki işe yarasın da istedikleri kadar para verelim...
ama hem para kaybetmek hem eskisinden vahim bir duruma düşmek istemiyorsanız okmeydanını tercih etmeyin derim. en son randevumda tam 2 saat bekledim, bundan bahsetmek bile istemiyorum. doktorun suçu değil, sonuçta gökben hanım o kadar insana yardımcı olmaya çalışıyor. ama o bence alexandra makinası konusunda acemi. yapamıyor diye demiyorum, alexandranın daima daha fazla hastası vardır. bu kadar hasta olunca gökben hanım gibi sabırlı biri bile eksik, yanlış yapabiliyor...
kazasız belasız şekilde, şu tüylerinizden kurtulmanızı ve kurtulmamı temenni ederim. çok uzun bir yazı oldu.