• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Özel Okmeydanı Hastanesinde lazer epilasyon

Cevaplar icin tesekkürler fiyatlar baya uygun geldi hatta daha sIk araliklarla gitmemiz icin epilasyon aletinin derecesini düsükmü tutuyorlar acaba diye bir soru olustu kafamda sizce böyle bir durum söz konusumudur? kullandiklari alet ipl degil degilmi? epilasyon tecrübelerim beni süpheci yapti biraz:)

Ben yarın 3. seansıma gideceğim.bide şöyle bir uygulamaları var,3.seans itibarı ile bölge başına 10 lira düşüyorlar.ben alexle yaptırıyorum,ilk seans çok acıyor dediğimde,düşürürüm derecesini ama daha uzun sürer bitmesi dedi.bende hayır ben dayanırım dedim.genital,koltukaltı,kol yarın 2.seansıma gideceğim 70 gün oldu yaptıralı süper azalma var daha yumuşak çıktılar daha az çıktılar.ben okmeydanı hastanesine gitmeni öneririm canım.sonuç alan arkadaşlarım var.
birde şu var çok hastası var,randevuyla gidiyorsun,kısacası hastaya doymuşlar bence,az verelim akımıda sürekli gelip gitsinler diye bir düşünceleri yokkkk.

Arkadaşlar bikaç sorum var...
lazeri doktor mu yapıyor yoksa hemşire mi?
Kaç seans gittiniz sonuçlardan memnun musunuz? Çok lazer epilasyon deneyimim oldu en iyi sonucu diod lazerden aldım.
Bir de lazer yaparken acı azalsın diye jel sürüyorlar mı? Çok acıyor mu? cevaplar için şimdiden teşekkürler...

ben yüzüme 1 seans alex,1 seans da diod yaptırdım.diodun dökülme süreci 2-3 haftayı buluyor yüz bölgesi olduğu için çok rahatsız oluyorum bu sürede.çok kararsızım alexe gerimi dönsem,dioda devammı etsem diye.
genital,koltukaltı,kollardada yarın 2.seansıma gideceğim,alexle yapılıyor çok mennun kaldım.ilk seansada bile yarısı çıktı ve daha yumuşak,daha açık renkli.ben dereceyi düşürtmedim.dişimi sıka sıka yaptırdım vallahi.sonuç alayımda yeterki.

merhaba bende ok meydan hastanesinde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama fiyatlarını bilmiyorum öğrenci olunca düşünüyorsun tüm yüz ne kadar bilen var mı? acil cevaplarsanız çok mutlu olurum...

Tüm yüz 50 lira canım.birde bir kaç bölgeye gidince düşebiliyor fiyat.mesela ben yarım kol,genital,koltukaltı,yüz bölege gitmiştim 220 tutuyordu düz 200 aldılar.birde 3.seanstan sonra bölge başına 10 lira düşüyorlar.

Tüm yüz 50 lira canım.birde bir kaç bölgeye gidince düşebiliyor fiyat.mesela ben yarım kol,genital,koltukaltı,yüz bölege gitmiştim 220 tutuyordu düz 200 aldılar.birde 3.seanstan sonra bölge başına 10 lira düşüyorlar.

50 bana fazla oluyo yaa işte 35 de koltuk altı sanırım ikisi 85 tutuyor :( öğrenci için çok çok fazla

Canım o zaman eğitiminin bitmesini bekleyeceksin mecbur:( bende yıllarca uğraştım bu kıl tüy işleriyle anca zaman ve para bulabildim.2 çocuğum var 32 yaşındayım. yada sırayla git derim sana teker teker:))

Canım o zaman eğitiminin bitmesini bekleyeceksin mecbur:( bende yıllarca uğraştım bu kıl tüy işleriyle anca zaman ve para bulabildim.2 çocuğum var 32 yaşındayım. yada sırayla git derim sana teker teker:))

bende sırayla gidim şimdiden diyorum fiyatlarda indirim falan yapmıyorlar demi canım? buarada Allah bağışlasın

Merhaba ben de yeni başladım İlkay Hanım'a. Tüm kollarıma gidiyorum.Seans ücreti 165 tl tüm kol.
İlk seansa gittim.Memnun kaldım çok ilgili davrandı.Ağdaya alışık olduğum için acı çok hissetmedim:) Bir sonraki seansa gideceğim bakalım kaç seansta bitecek.
Çabuk sonuç alırsam bacaklarıma da gitmeyi düşünüyorum.

bu okmeydanı hastanesine beyazıt tarafından nasıl gitmeliyim hangi vasıtaya binmeliyim ??????????????

ben acı hissedilmediğini duymuştum ama şimdi yazdıklarınızı görünce biraz korktum açıkcası.çok mu acı veriyo

Merhaba arkadaşlar, ben genital bölge ve koltukaltı için Fulya Acıbadem Hastanesine gittim bir seans, aslında memnunum oradan ama ücretleri biraz fazla, bu başlık için Okmeydanı Hastanesi hakkında güncel bilgiler gönderebilirseniz sevinirim. Yeni başlayanlar, şikayeti olanlar, memnun olanlar?

cevaplar icin tesekkürler fiyatlar baya uygun geldi hatta daha sık araliklarla gitmemiz icin epilasyon aletinin derecesini düsükmü tutuyorlar acaba diye bir soru olustu kafamda sizce böyle bir durum söz konusumudur? Kullandiklari alet ipl degil degilmi? Epilasyon tecrübelerim beni süpheci yapti biraz:)

ben 2 senedir gidiyorum paket olarak. Yani paket derken yarım bacak genital koltukaltı. Saniye hanıma gidiyorum alex makine. Bacak kısmına 2012 yaz başlangıcında aldım ama 3 kere gidebildim yazın tatilde yandıgımdan dolayı. 2 sene kadar uzadı çünkü sürekli düzensiz gittim ama ona rağmen inanılmaz bir azalma oldu. Koltuk altım nerdeyse çıkmıyo ki benim kıl problemim baya büyüktü. Kalın ve bayağı köklüler şimdi tüy olarka çıkıyorlar. Ve 1 2 ay geç çıkıyorlar. Yaklaşık 3 seans daha gitsem biticek. Düşük derece de vermiyolar emin olabilirsinz. çünkü çok yoğunlar ne kadar kısa sürede biterse o kadar iyidir. Ben ilk gittiğimde bacaklarıma yüksek derece de verdi. Ve ilk olmasına ragmen geç çıktı kıllar ve bazı kısımlarda çıkmadı. Aradan bayağı zaman geçtiği için yine yüksek dozda verdi. Hiç bir sıkıntınız olmasın güvenilirler. Kuzenlerim gitti bitirdiler. Zaten bitmeyen bölgeyi söylüyor saniye hanım hiç girmiyor. Yüz bölgesine gidicektim beni uyardı mesela çok uğraşırsın geç bitiyor diye. Içiniz rahat olsun. Benim tavsiyem paket alıp gitmeniz. Büyük rahatlık !

kızlar ben de çok kararsızım ota tıp merkezi besıktas ve lazerine nişantaşında karar kılmıstım sımdı okmeydanına gıdıyım dıyorum:S

gercekten sonuc alan varmı ya ıpl ile gecmıste yaptırdım cok param gıttı artık madur olmak ıstemıorum:((

Ben eylülden beri devam ediyorum özel okmeydanı hastanesi kalitesi inanılmaz düştü inanılmaz sıra var randevu saatinizden 1 2 saat bekletiyorlar ve cok sıra oldugu için geçiştirerek yapıyorlar estetisyenler sürekli değişiyor ve eleman ayrılsa da son sürat randevu vermeye devam ediyorlar..daha kaliteli özel poliklinikleri tercih edin asla önermiyorumm!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar ben okmeydanını önermiyorum bir arkadaşın da dediği gibi kalitesi düştü eskiden saniye hanım varken iyiydi ben onun için gitmiştim zaten. saniye hanım biraz sinirliydi ama onun bana dediği sürede bıraksaydım şimdi hiç pişmanlık duymayacaktım. o bana genital, koltukaltı, bıyık, yarım bacak ve kaş arası azaldığında artık iğneliye git, geri kalan incelerini iğneli bitirsin demişti. çünkü inanın bana geriye kalan o tüyler var ya onları hiçbir lazer epilasyon bitirmez. bakın hiçbiri. iğneli bitirir mi emin değilim, onunla ilgili tecrübelerimi aktarmam için daha çok zaman var. bu önerim sadece bu hastaneye gidenler için geçerli değil, herkes için geçerli. bence epilasyondan tam sonuç alan insanlar istisna.

saniye hanım gitti ve ben ince tüylerime lazer uygulatmaya devam ettiğim için onlarda artma oldu. cidden ilaç gibi etki yapıyor lazer. belli bir kullanma süresi var ve onu geçince ters etki ediyor. çok iyi araştırın, iğneliye gideceğiniz yeri seçin derim. lazer epilasyona 1 yıldan fazla gitmeyin. zaten şanslıysanız 1 yılda biter ya da iyice azalır. bence iyice azalanlar kıymetini bilsinler, artırma riski de var. ben hepsinden kurtulmak istiyorum demesinler. düşünsenize ince tüyleri her zaman idare edebilirsiniz. mesela gökben hanım benim üst kollarıma da alexandra yaptı. onu suçlamıyorum, sonuçta kötülüğümüzü düşünmezler ama ince tüylerim simsiyah çıkıyor artık. iğneli epilasyon yüzümde sonuç verirse kollarıma da başlayacağım, ondan sonra geriye kalan bütün ayva tüylerimle uğraşmaktan vazgeçeceğim. çünkü inanın bana istemediğiniz tüy burnunuzun dibinde bitiyor.

iğneli epilasyonda şansımı deniyorum çünkü daha farklı bir sistemi olduğunu biliyorum. bi kere alet vücudunuza temas ediyor. ışın değil, elektrik verdiği için güneş konusunda daha az hassas oluyorsunuz. evet, biraz uzun ve sıkıcı sürebiliyor ama inanın çok az acıtıyor.

kısacası lazer epilasyonun avantajlarından bahsetmek gerekirse sir ağdadan çok daha iyi. eğer sir ağda bu kadar acıtmasaydı lazere hiç başlamazdım. bir diğer avantajı ise; bacak, koltukaltı, genital gibi yerlerde fayda görmeniz. diğer yerlerden fayda beklemeyin, eğer kıl yapınız benimki gibi yoğunsa. iğneli epilasyondan da hiç korkmayın, yok kıl hücrelerine tek tek iğne giriyor diye düşünmeyin. kadın bana iğneyi 5. kere batırdığında hissetmeye başladım, o derece. bi süre sonra yayılıp kitap okuyacak kıvama geliyorsunuz.

umarım sonucu olur da... kısa bir süre içinde etkili çözüm alayım, akıttığım paralara değsin. hepimiz için öyle değil midir, yeter ki işe yarasın da istedikleri kadar para verelim...

ama hem para kaybetmek hem eskisinden vahim bir duruma düşmek istemiyorsanız okmeydanını tercih etmeyin derim. en son randevumda tam 2 saat bekledim, bundan bahsetmek bile istemiyorum. doktorun suçu değil, sonuçta gökben hanım o kadar insana yardımcı olmaya çalışıyor. ama o bence alexandra makinası konusunda acemi. yapamıyor diye demiyorum, alexandranın daima daha fazla hastası vardır. bu kadar hasta olunca gökben hanım gibi sabırlı biri bile eksik, yanlış yapabiliyor...

kazasız belasız şekilde, şu tüylerinizden kurtulmanızı ve kurtulmamı temenni ederim. çok uzun bir yazı oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hala devam ediyorum özel ok meydanı hastanesine şartlar gün geçtikçe kötüleşiyor aradan sürekli hasta alınıyor 2.senem hala sonuç alamadım para çoktan gitti pişmanlığım yanıma kar kaldı internetten araştırıp gitmiştim aynı hataya düşmeyin!!!

Merhaba arkadaşlar...
öncelikle bu hastanenin lazer bölümüne gitmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum.Sinir sisteminizi tamamen çökelten bir hastane. ne tüyleriniz bitiyor ne randevu saatinizde içeriye alınıyorsunuz ne yaptığınız antlaşmaya uyuyorlar ne de size davranışları, gerçekten hiç hoş değil.

Ben 2 yıl önce sınırsız paket(BiTENE KADAR) ile başladım, normalde 10 seansta bitiyor dediler ama iki yılda ortalama 20 seans gitmişimdir.tüyleriniz belli yerinizde azalıyor ama kesinlikle bitmiyor, bir ay sonra tüyleriniz yine çıkmaya başlıyor ve yine gitmek zorunda kalıyorsunuz. benim paketim bitene kadardı sadece ilk başta ödeme yaptım 1.500 tl. ama artık bitene kadar diye bir kampanya da kalmadı (bunu detaylı şekilde anlatacağım birazdan), en fazla 10 seanslı oluyor ve bitmediği için paranız çöp olmaktan başka bir işe yaramıyor.

İkinci sorun inanın her gittiğim de en az bir saat bekletildim ve bana has bir şey değil bu herkese aynı.İki saate kadar çıktığı da oldu. orada hep bir kalabalık bütün kadınlar bu durumdan şikayetçi ve isyankar. gerçekten sinir sisteminizi yerli bir edip öyle çıkıyorsunuz o hastaneden.Orada bekleyen kadınlarla sohbet etme fırsatımız epeyce oldu ve size şu anlattıklarım onlarda da aynı.. bekletilme ve tüylerinizin bitmemesi...

En son estetisyenimi değiştirdiler 3 kere farklı bi estetisyene daha gittim ve bana paketiniz bitirildi denildi.inanın o an delirecek gibi oldum..
benim paketim bitene kadardı 5 yıl da bitmese 5 yıl da gidebilecektim ve benim tüylerim bitmedi hala çıkıyor en geç 2 ayda mutlaka gitmem gerekiyor... ama bana denilen şey bitirildi. Yetkili kişilerle görüştüm.
''BENİM ANTLAŞMAM BU DEĞİL BENİM PAKETİM BİTENE KADAR''
dedim ama inanın size verdikleri cevap yapılacak bir şey yok malesef burayı ada salonu olarak kullanamazsınız, bitene kadar diye bir şey asla yok ne yaparsanız yapın bu böyle, biz size bitene kadar yapsak burası batar dediler.. söylediklerinde haklı olabilirler aslında ama mesele benim antlaşmam.Bana böyle demediler günü gelince paketiniz bitirilecek demediler.İşi bağlamak için neler neler söylüyorlar bir zaman geçince sanki o söylenilenler söylenmemiş gibi davranıyorlar.bitmediği halde ben zaten oraya gitmek istemem evime uzak işten izin alıp gidiyorum ne diye gideyim? bitene kadar diye de orayı tercih etmiştim ama yapılan şeylere bir bakın!!!!

Hangi yetkiliye gitsem aynı cevabı verdiler bana ve defalarca aradım hepsi ya yok dediler ya müsait değil ya da yapılacak bir şey yok deyip geri çevirdiler.....

Bunun için yasal işlem başlatacaktım ama malesef ilk gittiğimizde yaptığımız görüşmede da bir kağıt imzalamıştım onu hastaneden talep ettim ama bana ''kaybolmuş'' dediler.Böyle bir hastanede böyle bir şeyin olması mümkün mü? Birde bana pişkin pişkin onunla yasal bir şey yapamazsınız o sadece bilgilendirmedir dediler.

Yemin ediyorum bir aydır bununla uğraşıyorum ama bana yapılacak en ufak bir şey bırakmadılar.O kağıt olmadan yasal bir işlem başlatamıyorum...

O hastaneyi o suratsız çalışanları yaptığım antlaşmaya dair beni bu hale sokanı Allah'a havale ediyorum...

Durum bundan ibaret arkadaşlar biraz uzun yazdım ama yaşadıklarımı detaylı olarak anlatmak istedim.... Tercih etmek size kalmış artık.

Ben hala devam ediyorum özel ok meydanı hastanesine şartlar gün geçtikçe kötüleşiyor aradan sürekli hasta alınıyor 2.senem hala sonuç alamadım para çoktan gitti pişmanlığım yanıma kar kaldı internetten araştırıp gitmiştim aynı hataya düşmeyin!!!

Acaba siz bir kağıt imzalamış mıydınız???

Ben hiç bir sey imzalamadım ne yazıkkı peşin ödeme yaptım her gittiğimde söylenerek gidiyorum asla ama asla gitmeyin!

Back