Merhaba, bu konu var mı bilmiyorum ama ben okmeydanı özel hastanesinde lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum acaba orda lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan yada kalmayan var mı ?
Teşekkür ederim canım bende başladım zaten. Gidicektim zaten ama tereddütlüydüm. Bende genital ve koltuk altı yaptırıyorum. Benimde cumartesi kontrolüm vardı rötüş yaptılar :)) Bende alex değil dioder kullanıyo doktorum
Neden dioder diye sordunmu doktora? sonuçları burada paylaşalım canım ,bakalım ne kadar sürede sonuç alacağız?
bende burayla ilgili yorumları merak ediyordum ilerleyen zamanlarda sonuçları paylaşırsanız sevinirim:) bir de tavsiye ettiğiniz bir doktor varmı? sanırım hastanede epilasyon yapan birkaç kişi var
kızlar bende okmeydanında lazere başlamak istiyorum fiyatları ne kadar birde memnunmusunuz biraz bilgi verebilirmisiniz
Yok canım sormadım. Cumartesi gittiğimde makinenin adını sorabildim sadece o acıyla :)) diode dedi işte ama nedenini bi daha ki sefer gidiceğimde sorucam. Doktorunun adını biliyormusun ?
Paket olarak bir kampanyaları var mı biliyor musunuz?
Bende daha önce gidilmiş bir yere gitmek istiyorum da :18:
Cevaplar icin tesekkürler fiyatlar baya uygun geldi hatta daha sIk araliklarla gitmemiz icin epilasyon aletinin derecesini düsükmü tutuyorlar acaba diye bir soru olustu kafamda sizce böyle bir durum söz konusumudur? kullandiklari alet ipl degil degilmi? epilasyon tecrübelerim beni süpheci yapti biraz:)
Bennn varımmmmm
Ben 15 gün önce koltukaltı,genital,kol ve yüz bölgesinde alex le başlattım.bugünde kontrolüm var rötüş yapacaklar.aslında evime çok uzak ben halkalıda oturuyorum.arkadaşımın ablası ve yeğeni gittiler 7-8 seansda tüyleri bitince bende doğal olarak memnun kalınan bir hastaneyi tercih ettim.
Yalnız ben paket almadım her gittiğimde veriyorum seans paralarını,güvenemedim.ben öneririm gitmeni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?