Lazer Epilasyon Özel Okmeydanı Hastanesinde lazer epilasyon

didemv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
20
0
86
32
İstanbul
Merhaba, bu konu var mı bilmiyorum ama ben okmeydanı özel hastanesinde lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum acaba orda lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan yada kalmayan var mı ?

Merhaba, bu konu var mı bilmiyorum ama ben okmeydanı özel hastanesinde lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum acaba orda lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan yada kalmayan var mı ?

Bennn varımmmmm
Ben 15 gün önce koltukaltı,genital,kol ve yüz bölgesinde alex le başlattım.bugünde kontrolüm var rötüş yapacaklar.aslında evime çok uzak ben halkalıda oturuyorum.arkadaşımın ablası ve yeğeni gittiler 7-8 seansda tüyleri bitince bende doğal olarak memnun kalınan bir hastaneyi tercih ettim.
Yalnız ben paket almadım her gittiğimde veriyorum seans paralarını,güvenemedim.ben öneririm gitmeni canım

Teşekkür ederim canım bende başladım zaten. Gidicektim zaten ama tereddütlüydüm. Bende genital ve koltuk altı yaptırıyorum. Benimde cumartesi kontrolüm vardı rötüş yaptılar :)) Bende alex değil dioder kullanıyo doktorum

Neden dioder diye sordunmu doktora? sonuçları burada paylaşalım canım ,bakalım ne kadar sürede sonuç alacağız?

Neden dioder diye sordunmu doktora? sonuçları burada paylaşalım canım ,bakalım ne kadar sürede sonuç alacağız?

Yok canım sormadım. Cumartesi gittiğimde makinenin adını sorabildim sadece o acıyla :)) diode dedi işte ama nedenini bi daha ki sefer gidiceğimde sorucam. Doktorunun adını biliyormusun ?

bende burayla ilgili yorumları merak ediyordum ilerleyen zamanlarda sonuçları paylaşırsanız sevinirim:) bir de tavsiye ettiğiniz bir doktor varmı? sanırım hastanede epilasyon yapan birkaç kişi var

bende burayla ilgili yorumları merak ediyordum ilerleyen zamanlarda sonuçları paylaşırsanız sevinirim:) bir de tavsiye ettiğiniz bir doktor varmı? sanırım hastanede epilasyon yapan birkaç kişi var

Canım gittiğim özel okmeydanı hastanesinde bildiğim kadarıyla lazer epilasyon yapan 3 doktor var, benim doktorum gökmen hanım cok iyi ilgili bi bayan ben sevdim doktorumu :))

kızlar bende okmeydanında lazere başlamak istiyorum fiyatları ne kadar birde memnunmusunuz biraz bilgi verebilirmisiniz

kızlar bende okmeydanında lazere başlamak istiyorum fiyatları ne kadar birde memnunmusunuz biraz bilgi verebilirmisiniz

canım ben iki kere gittim ve şuan memnunum. Fiyatları da genital 55, koltuk altı 35 diğerlerini pek hatırlamıyorum dudak üstü 25 ti herhalde :)

Yok canım sormadım. Cumartesi gittiğimde makinenin adını sorabildim sadece o acıyla :)) diode dedi işte ama nedenini bi daha ki sefer gidiceğimde sorucam. Doktorunun adını biliyormusun ?

Benim dr adı ilkay hanım.benim bugün kontrolum vardı çok kısa sürdü çok az atış yaptı kontrolda böyle oluyormuş.umarım sonuçları güzel olurrrrr

Paket olarak bir kampanyaları var mı biliyor musunuz?
Bende daha önce gidilmiş bir yere gitmek istiyorum da :18:

Cevaplar icin tesekkürler fiyatlar baya uygun geldi hatta daha sIk araliklarla gitmemiz icin epilasyon aletinin derecesini düsükmü tutuyorlar acaba diye bir soru olustu kafamda sizce böyle bir durum söz konusumudur? kullandiklari alet ipl degil degilmi? epilasyon tecrübelerim beni süpheci yapti biraz:)

Son düzenleme:

bende diod lazer kullanlıyo. ben acımasından çok korktuğum için düşük dereceyle başladı.

Arkadaşlar bikaç sorum var...
lazeri doktor mu yapıyor yoksa hemşire mi?
Kaç seans gittiniz sonuçlardan memnun musunuz? Çok lazer epilasyon deneyimim oldu en iyi sonucu diod lazerden aldım.
Bir de lazer yaparken acı azalsın diye jel sürüyorlar mı? Çok acıyor mu? cevaplar için şimdiden teşekkürler...

merhaba bende ok meydan hastanesinde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama fiyatlarını bilmiyorum öğrenci olunca düşünüyorsun tüm yüz ne kadar bilen var mı? acil cevaplarsanız çok mutlu olurum...

bu ok meydan hastanesine giden çok sanırım yüz ne kadar bilen var mı? bende gitmeyi çok istiyorum baya da araştırmak lazım cevaplarınızı bekliyorum??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…