Lazer Epilasyon Özel Okmeydanı Hastanesinde lazer epilasyon

Ben hiç bir sey imzalamadım ne yazıkkı peşin ödeme yaptım her gittiğimde söylenerek gidiyorum asla ama asla gitmeyin!

bende 1500'ü iki ayda verdim malesef ki ve kesinlikle bende tavsiye etmiyorum... yasal bir işlem başlatacağım ama herhangi bir kağıt olmadan başlatamıyorum....

Arkadaşlar bende özel okmeydanına epilasyona gidiyorum asla tavsiye etmiyorum genital bölgemi makinenin ayarını fazla kaçırıp dikkatsiz bir şekilde taktı bacağıma sıçratmasını hiç saymıyorum bile 4 gündür uyuyamıyorum ve hatasınıda kabul etmeyip pişkin bir şekilde normal nir şey dedi canını seven gitmesin arkadaşlar bu kadar söylüyorum size.

Merhaba, bu konu var mı bilmiyorum ama ben okmeydanı özel hastanesinde lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum acaba orda lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan yada kalmayan var mı ?
Bu başlığı çok geç görsem de şöyle anlatayım; ben epilasyon yaptırdım bu hastanede ama daha önce tüylerini neyle aldığına bağlı olarak lazerin kıl köklerini görüp görmeme olayı var. Bacaklarımı makine ve ağdayla aldırdığım için 9 10 seansta bitti diyebilirim. Fakat koltuk altı bölgeme jilet yaptığım için o bölgede tüyler bitmedi, daha uygun bir fiyata bir kaç seans daha gidilebiliyor. Sonuç olarak tüyleri neyle aldığınla ilgili bir durum.

Bu dediğiniz doktor kim acaba ?

Acaba ücret olarak ne kadar bi ödeme yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…