Özel Mucver Tavası

fotoraf0002.jpg

yaw mücwer yapıp canımı çektirdin.... bu gün kabak peşine düştüm ve nihayet mücveri yaptım ve yedim.... çok şükür....buda benim mücver tavam .... yazık bana....

yaa hamile kadının olduğu yerde habire mücver deyip deyip durduk. ayıp bize valla.ya bulamasayı kabak :roflol:

ya ne kadar guzel kullanıslı pratık ve görsellıgı öne cıkaran bır tava bu..Nerede bulabılırım acaba...

ya ne kadar guzel kullanıslı pratık ve görsellıgı öne cıkaran bır tava bu..Nerede bulabılırım acaba...

canım bu tava yöresel bir gereç.. Antakya da bakırcı ustaları elleriyle yapıyor, başka nerde yapılıyor bilmiyorum ama yoğun bir talep olursa getirtip satışını yapabilirim

tava çok güzel
ama ben içindekini tarifini istiyorumcokacimcoook
hazır evde kabakta var
belkim bu sefer istediğim tadı yakalarım

tava çok güzel
ama ben içindekini tarifini istiyorumcokacimcoook
hazır evde kabakta var
belkim bu sefer istediğim tadı yakalarım

teşekkurler canım, ben mucverin içine yarım kg kabak, 1 ad. patates, taze soğan, taze sarımsak, taze nane,maydanoz , 5-6 yumurta, 1 y.kaşığı salça, pulbiber,un ve kabartma tozu koyuyorum. mucver yapmanın bir puf noktası var kabağı ve patatesi rendeleyip suyunu sıkacaksın ki harcın sulanmasın. iste o zaman harika oluyor, denede gör cokacimcoook

eğer getirip satmayı düşünürsen mutlaka bende isterim.eğer haber verirsen çok sevinirim...

eğer getirip satmayı düşünürsen mutlaka bende isterim.eğer haber verirsen çok sevinirim...

canım teşekkurler ilgin için.. bu tavayı bakırcı ustaları elleriyle yapıyor, hiçbir makina veya kalıp işleminden geçmiyor yani tamamen el işçiliği. talep olursa bende ciddi olarak satışını duşunuyorum. senide haberdar ederim

harika bir buluş
bence antakyada bununla başka şeylerde hazırlıyorlardır,antakya mutfağı çok lezzetli ve çeşitli,
daha neler yaparlar bununla.

Aaaa süpermis yaaa.Cok pratik.Severim pratik esyalari.
Ne hikmetse vallahi burnuma mücver kokulari geldi bu saatte.

ayy bayıldım tam benlik çok severim böğle şeyleri ay getirisen muhakkak bende isterem delikafadulden..getirince haberim olsun mutlaka. yoksa maliyeye şikayet ederim vergi kaçiriyo diye......:roflol::roflol:a.s.

Vallahi ben de bulsam hemen alırdım...
Almanya'da halamda vardı aynısının kalp şekilli olanı :)

X