Özel mi Devlet mi Meme Estetiği

elmalimonlu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
32
3
6
34
İstanbul
Selam kızlar,
eminim aramızda hem özel hastahaneler de hem devlet hastahanelerin de meme estetik operasyonu geçirmiş olanlarımız vardır.
fiyatlar sizce nasıl, ve devlet özel farkı nedir? bıçak izi ya da rahatsızlık doktoruna mı bağlıdır, yoksa hastahanenin kendi fiyat ekibine göre mi?
biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum, kafam çok karışık, e bütçe de malum.

Canım ben uzun zamandır forumdayım. Ve inşallah haziranda ameliyatım var. Ben başta devlet hastanelerine hiç olumlu bakmıyodum. Doktorlarla da görüştüm. Hem özel de hem devlette. Şansıma devlette çalışıp özele geçmek üzere olan bir doktor içime sindi :). Ben de bu durumu doktoruma sordum. Doktorumda açık yüreklilikle cevap verdi sağolsun. Devlet hastanesinde ameliyathane sürelerini istedikleri gibi ayarlıyabildiklerinden daha rahat olduklarından ve buradaki ekibine çok güvendiğinden bahsetti. Bende özele geçmeden o devlet hastanesinde ameliyat olmaya karar verdim. Fakat devlet hastaneleri artık çok uygun değilmiş sadece hastane parası olarak 2000 tl vericem silikon vs derken 5000 oluyor yine. Araştırma hastanelerinde biraz daha uygun oluyo sanırım ama emin değilim.

merhaba canım..ben yaklaşık 2 ay önce antalya araştırma hastanesinde meme büyütme ameliyatı oldum ..hiç bir problem yaşamadım..öncesinde çok fazla doktor görüşmesi yaptım.bir çoğuda özeldi ben maddi açıdan değil sadece bana güven verecek bir doktor arayışındaydım.sonunda içime sinen ve bana güven veren doktorum Asım bey ile tanıştım.tavrı ve kişiliği ile olsun gerekse yaptığı ameliyat ile olsun hem titiz hemde samimi...özellerde fiyat genelde 5.000 tlden başlıyor devlet hastanesinde protez için 1300 tl hastane ise 2.000 civarında ödeme yaptım.hastanede ilgi ve alakada çok güzeldi..kesinlikle ön yargılı olmamak lazım ve özellerdeki bir çok doktor devlet hastanelerinde çalıştıktan sonra özele geçiş yapıyorlar...ameliyat izinde doktorun öenmi olduğu kadar senin dokunda çok önemli her doku izi çabuk kapatmayabiliyor..çok kolay bir operasyon değil..bir çok şeyi göze almak lazım..forumda açılmış çok konular var derince bir araştır ve oku derim ..meme estetiğinde önemli olan protez ve uygulama yönteminin seçimidir..bunada bir kaç doktor görüşmesi yaptıktan sonra karar verirsin ...araştırma çok önemli..Allah yardımcın olsun

merhabalar ben hem özel hem devlet hastanesi ile görüşmüştüm. hemen hemen aynı fiyat ile karşılastım. cok kısa sıra önce ameliyat oldum Mahmut Ulvi Kayalı yaptı ameliyatımı. cok memnunum ameliyat sonrasını cok rahat gecirdim. doktorum medstar hastanesinde. ilgisi, tecbürebesi, verdiği güven sayesinde bir anda ameliyat olma kararı alıp ve oldum iyi ki olmuşum :)

ben özel bir doktorla görüştüm 5.250 fiyat vermişti. ancak araştırma hastanesinde karar kıldım. o da 5.500 dedi.
hastane konforu açısından özelde olmayı tercih ederdim. ama doktorun içinize sinmesi her şeyden önemli (not:henüz ameliyat olmadım)

İçine sinmiş ve tecrübesi olan bi Dr U tercih edin yılda bi iki kere ameliyat eden ile Hafta 4 5 kere ameliyat eden bir değildir

Eğitim araştırmada hangi doktor ameliyat etti canım ve hangi protez ne şekilde oldu bilgi verir misin?

Eğitim araştırmada hangi doktor ameliyat etti canım ve hangi protez ne şekilde oldu bilgi verir misin?
Eskisehir prof dr yakup karabagli ameliyat etti. Bu arada hastane konforu acisindan s86lediklwrimi geri alıyorum. Ozel hastane hlgibiyd meme ucu kesisi 350 cc kas alti. High mi orta mi onu sormadim acikcasi.

Eskisehir prof dr yakup karabagli ameliyat etti. Bu arada hastane konforu acisindan s86lediklwrimi geri alıyorum. Ozel hastane hlgibiyd meme ucu kesisi 350 cc kas alti. High mi orta mi onu sormadim acikcasi.
Gecmsler olsun canim..demek sende 350 cc oldu.sevindim iyi haberlerine..

ben de küçük bi yerdeyim burdada doktor olarak pek bilinen isimler yok ama ben de devlette olabilirm arastırcaz bakalım hayırlısı olsun

Geçmiş olsun çok sevindim meme ucundan olmasına iyi bi büyüklük genelde high profil koyarlar çok güzel dolgun memelerin olmuştur eminim

Geçmiş olsun çok sevindim meme ucundan olmasına iyi bi büyüklük genelde high profil koyarlar çok güzel dolgun memelerin olmuştur eminim
Saol canim suan bakiyorum ama pek bisi anlamıyorum. Tas gibi sertler. Masaj yaparken culuk culuk sesler geliyo. banyo yaptim tabi tek basima degil.. ama rahatladim daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…