zeynepecrin16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
1
0
1
35
Merhabalar,

2017 yılı içinde jimerde doğum yapan var mı? Yada gebe olup kontrole giden?
Muayane fiyatları nelerdir? Doğum fiyatları nelerdir? Odaları nasıl hakkında bilgisi olan birileri güzel açıklama yaparlarsa sevinirim. Epilasyon için jimere gidiyorum odalar çok güzel diye duydum. Hastane içi gerçekten güzel peki doktorlar nasıl hangi doktoru önerirsiniz? Herkes cenk bey ve nuray hanım diyor? Özlüce Jimer'de deniz hanım varmış oda çok iyi diyorlar. Giden veya gidecek olan birilileri varsa güncel bilgi aktarabilir mi?

jimer hastanesini kesinlikle önermiyorum. hamileyken gittim oraya fakat para için o bahsettiğin doktorlardan birisi beni oyaladı başka doktora gidince gerçekleri öğrendim . asla sölediği rakamlar doğru olmuyor. personel aşırı sorumsuz. özellikle hamileyken asla gidilmeyecek bir yer. allah bizi para için vicdanını köreltmiş insanlardan uzak tutsun

Ben Jimer Hastanesinde Cenk Bey'e gidiyorum.Hamileliğim başından beri sıkıntılı geçti malesef.Ama doktorumuzun dikkati ve yoğun ilgisi sayesinde hemen fark ettik.Maddi anlamda evet çok uygun rakamlar değil ama doktorumuz bu konuda da yardımcı olmaya çalışıyor.Kısacası çok memnunum.Muayene ücretleri sgk anlaşmalı 120 özel 200 lira.

Ben de jimerde cenk beye gidiyorum. Açıkcası cenk bey dışında kimseyi önermem jimerde. Ben gebelikten önce orda bir kez hatice hanıma bir kez de selim beye muayene oldum. Gebelik düşünüyorum bir sıkıntı sorun engel var mı diye gittim. İkisi de muayene etti sorun yok dedi gönderdi. Sonra hamile kalınca en iyisi cenk bey diye ona gittim. Ve ilk muayenede üstelik karından ultrasonda rahimde perde olduğunu söyledi. Ve o sorumsuz doktorlar yüzünden riskli bir gebelik geçiriyorum. Ama bu süreçte cenk bey çok güzel takip ediyor çok ilgili bütün riakleri söylüyor ama ne yapacağımızı da anlatıyor. İnsanı rahatlatıyor ve en önemlisi iyi takip ediyor karnım ağrıdığı için arıyorum durumu anlayacağı tarzda sorular soruyor önemli olduğunu düşünüyorsa ertesi gün geçti mi diye geri arıyor. Uzun oldu biraz kusura bakma :) jimeri bilmem ama doktorumdan çok memnunum canım :)

Canım cenk beyin sgk anlaşması yok diye biliyorum. 120 tl diğer doktorlar için mi yazdın fiyat?

Canım cenk beyin sgk anlaşması yok diye biliyorum. 120 tl diğer doktorlar için mi yazdın fiyat?
Evet Cenk Beyin tamamen özel diğer doktorların anlaşması var demek istedim.yazdığına tamamen katılıyorum.Hatice hanıma gitmiştim hiç memnun kalmadım ilgisizdi.Kısacası cenk bey aldığı her kuruşu hak ediyor.

Son düzenleme:
Peki doğum ücretleri ne kadar jimer de cenk bey in bilgisi olan var mı acaba?
Benimde henüz 9 haftalık bir hamileliğim var. İlk doğumumu Melike Yıldırım da yapmıştım memnundum fakat sadece muaynehanede olduğu için tahliller için orada burada dolaşmak zor geliyor o yüzden hastane doktoru istiyorum.
Hamilelik başında ilk olarak çekirge dorukta Naile Gökçe Akagündüz var ona gittim. İyi güzel sakin bir doktor cv de iyi ama tavsiye üzerine gitmemiş olduğum için içimde bir acaba mevcut. Belki biri iyi bir doktordur dese rahatlayacağım.
Jimer in doğum ücretleri hakkında bilgisi olan varsa olmadı cenk beye geçiş yapıcam

Seni çok iyi anlıyorum canım ben de hamileliğim başında doktor doktor gezdim adeta.Bir türlü emin olamıyordum.Bazen iletişimini beğeniyorsun bu sefer mesleki anlamda iyi olup olmadığına şüphe duyuyorsun.Jimerde benim doğumum olacak muhtemelen İnşallah.Doktoruna göre fiyat çıkarıyorlar.Cenk bey normal 3.500 sezaryan da 4000 oluyor.Yalnız bu devamlı hastalarında zam yapılmamış haliyle.Benim tavsiyem bir muayeneye gidip muhasebeyle de görüşmen

Merhaba canım. Ben 2016 sonunda 2016 fiyatlarından nakit anlaştım normal 3500 sezaryen 4000 tl. 2017 fiyatları ne kadar oldu bilmiyorum.
Ama şöyle de bir durum var cenk bey de muayenehane açıyor. Hastaneden ayrılacak yani. Ama bize aynı fiyatlardan yine jimerde doğum yapabileceğimizi söyledi. Ben de başta tedirgin oldum ama sonra düşününce zaten tahlillerin çoğunu sağlık ocağında falan yaptırıyorum. O yüzden ayrılmayı göze alamadım bu haftalardan sonra. Başka hastanelerde de doğum yaptırıyor. Bence gitmeye karar verirsen kendisiyle görüş önce. Hastanenin henüz durumdan bilgisi yok sanırım muhasebe bize cenk beyin ayrılma durumu yok dedi

Bende 2 aydır jimerde Selim Bey e gidiyorum gayet memnunum aslında.Daha önce rentıptayken başlamıştım ona 4,5 yaşında kızım var o zamanlar bi çok kez doktor değiştirmiştim ve en son Selim bey den çok memnun kalmıştık.yeniden gebelik düşündüğümüz için gidiyorum.özel muayene oluyorum 150 tl .

Memnunsanız ne güzel. Önemli olan sizin iletişiminiz. Ben gebe kalmadan önce. Muayene olmak için gittim bir sorun var mı diye resmen başından savdı olur olur gidin diye. Ve o zaman farkedilmesi gereken şekil bozukluğunu görmediği için düşük ve erken doğum riski olan bir gebelik yaşıyorum. Cenk bey ilk muayenede gördü ama hamilelik durumu olduğu için birşey yapamadık.

ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAK NASİP ETSİN İNŞŞ. UMARIM BİZDE ÇOK FAZLA BEKLEMEDEN 2. KEZ YAŞARIZ BU DUYGUYU.İLKİNDE ACEMİ VE CAHİLLİKTEN PEK BİŞEY ANLAMADIK ŞU AN ÇOK HEVESLENİYORZ :)

ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAK NASİP ETSİN İNŞŞ. UMARIM BİZDE ÇOK FAZLA BEKLEMEDEN 2. KEZ YAŞARIZ BU DUYGUYU.İLKİNDE ACEMİ VE CAHİLLİKTEN PEK BİŞEY ANLAMADIK ŞU AN ÇOK HEVESLENİYORZ :)
İnşallah canım. Allah gönlünüze göre versin :) inşallah en hayırlı zamanda kavuşursunuz bebişinize. :)

merhaba arkadaşlar tavsiyeleriniz üzerine Cenk beyi araştırıyorum fakat hastanenin doktorlar listesinde Cenk bey in adı yok ayrılmış sanırım Cenk beyin soyismi nedir acaba hangi hastanede bulabilirim kendisini bilen var mı?

Canım cenk aşkalli. Ama muayenehane açtılar jale hanım ve orhan beyle. Umi plazada mudanya yolunda. Hastane değil

teşekkür ederim, muayene ücreti ne kadar, hangi hastanelerle anlaşması var biliyor musun?
Rica ederim. Muayene ücretleri biz 200 veriyoruz ama ben jimerden hastasıyım doğum dahil tüm ücretler eski fiyatlardan devam ediyor bizde. Sizin ne kadardır bilmiyorum açılcası. Ama çok farklı olduğunu sanmıyorum yine 200 dür bence.
Pembe maviyle çalışıyır şuan. Acıbadem ve medikabillede anlaşacağını söylemişti bize. Anlaşmış olabilir.

Merhaba ben Cenk Beye gidiyorum özel muayenehanesine şu an 200₺ doğum için henüz konuşmadık pembe maviyle anlaşmalı sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…