özel hastanemi, devlet hastanelerimi, ünivesite hastanelerimi

Peki özel hastane fiyatları ile ilgili bir bilginiz varmı? Doğum masrafları ne kadar? SSK, bağkur ve emekli sandığı olanlara...

.ben dünya tıp merkezine gidiyorum 500 den başlıyormuş ama arkadaşın biri aynı yerde sezeryan olmuş 1500 ytl ye

Istanbul daki özel hastane doğum fiyatları bilen var ise eğer yazalım başka hamilelerede yardımcı olalım..

kesinlikle dewlet nedenmi imkanları özellere göre daha ii sewk olsun doktorlar olsun çok waka gördükleri için müdehaleleride çok ii oluyor güwenilecek tek yer bence hem ekonomik hem güwenilir.

Peki Nefinncim hangisini tercih ediyorsun? Bana Medical Park önerildi. Ama Fatihdeki. Çok ilgililermiş. Özellikle Kadın doğum uzmanı Esra Cebi. Neden iki Medical Park arasında bu kadar fark var anlamadım. Sana da bu arada şimdiden geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..

Evet Ayşegül Sofuoğlu.Benim arkadaşım Medical Park Fatihde çalışıyor ona sordum o bana Esra Çebi yi tavsiye etti. Kadın çok ilgiliymiş hastalarıyla.Ben daha yeni hamileyim ve Fatihe gitmek istiyorum. Ama aradaki fark fikrimi değiştirmeme neden olabilir. Gerçi normal doğum düşünüyorum ama. Ben şuanda yurtdışındayım eylül sonu döneceğim bakalım ne olacak. Senin doktorun hangi hastanede?

Peki orda neden doğum yapmayı düşünmüyorsun? Ben normal doğumu sonuna kadar destekleyen bir doktor arıyorum. Yani son gün bana sırf hastaneye para kazandırmak için sezeryan demesini istemiyorum. Seçil hanımı bana önerirmisin peki?

Anladım canım. Ama oradan daha uygun ve yeni, temiz hastane bulabilirmisin bilmiyorum. Özel sultan hastanesi var Gaziosmanpaşada nekadar uygun bilmiyorum ama benim arkadaşım orda 2 doğum yaptı çok memnun kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla Ben Kontrellerimi özelde Yaptim Ama Doğumumu Ssk Bakirköy Yenimahellede Yaptim. çokta Memnun Kaldim. Tavsiye Ederim. Doktorum özele Gidersen çok Masrafli Olur. Ssk'an Varsa Yenimahelleyi Tavsiye Ederim. Sadece Doğum Ve Kadin&çocuk Hastl. Hastanesi Tam Teşekküllü Sakin şüphe Duyma Dedi. Bende Onu Dinledim Gerçektende öyle. Bi Düşünün Derim

arkadaşlar ben yeni bir anne olarak şunu diyebilirim ki doğum için belki büyük bi özel hastane ok ama çocuklarınızı özel hastanelere teslim ederken iki kere düşünün onlar bizim canlarımız ve özeller canımızı yaktı bizim daha sonra 20 gün zeynep kamilde yattık ve çok şükür oğlum iyileşti evet pratisyen dr lar baktı ama hergün uzman dr lar geziyordu ve çok iyi bilgilendirdiler bizi yani değişiyor artık bazı şeyler tabi biraz kobay oluyorsunuz ama gerçektende iyi bakıldı oğluşum

simdi annem universite hastanesinde dogum yapmisti..
ablam zeynepkamil'de
eltim ozel hastanede...sonuc onemli olan doktor ve hemsirelera.s..eger personel iyi degilse isterseniz 7 yildzli hastaneden dogurun ise yaramiyor.

Kizlar Devlet Hastanelerini Bukadarda Kötülemeyin Bence Hastaneden Hastaneye Fark Var Pislik Içinde Rezalet Durumda Olanlarda Var Ama çok Temiz Olanlarda Var.bende Allah Kismet Ederse Devlet Hastanesinde Doğum Yapcam.ankarada Etlik Doğum Evi Erkek Doktorlari Için Bişey Diyemem Ama Bayan Doktorlari çok Iyi üstelikte Temiz Biryer.özel Hastanelr Insanlari Soyuyo Resmen..tatlicadiarzu

herkesin kendine göre haklı sebepleri var he hepimizde farklı şehirlerdeniz orda temiz olan burada olmuyor, orda insangibi davranırlar burdakiler farklı o yüzden herkes gittiği doktoru ile görüşüp doğuma o mu görecek yoksa başkasımı ya da ne bileyim buna bir çarede yok ki hayırlısı insallah hepimiz haylırlı bir şekilde doğumumuzu gerçekleştiririz

kızlar yaşadım biliyorum. özelde sezeryan oldum. sonra kuvez gerekli
oldu. ve bizi istanbula yolladılar. ne olursa olsun doğum yapacağınız yerin
tam teşekküllü olmasını tercih edin.

Moonday Hisar eski Çamlıca Ömür Hast. değil mi? Bende Medicana'ya gidiyorum ama doğum için kafam çok karışık. Sürekli dr. değiştirmektekte istemiyorum ama Medicana da normal doğum yaptırmazlar gibi geliyor.

Marmara Üni. doğum yapan var mı acaba. Özel rahat olmasına çook rahat, ben ilk muayenemde Zeyney Kamil (zaten zeynep kamil de doğumu hiiç düşünmem, yapanlarda sakın diyorlar) ve Marmara Üni. gitmiştim kalabalık, karmaşa içim daralmıştı. Özel öyle değil, güle oynaya gidiyorum ben muayeneye sıkıntı basmıyor. Ama doğum olunca kafam karışıyor. Ooooffff, Allah'ım sen hepimize yardım et, kimseyi zorda darda bırakma (amin:sm_confused:)

Son düzenleyen: Moderatör:

amin canım herkes aynı şeyi düşünüyor zaten hayırlısı ne diyelim

valla ben askeriyeye gidiyorum çok memnunun özel hastanelerde iyi ama çok pahalı fiyatları var devletle üniversite birleşti zaten sevk almadan gidiyosun ama onlarda çok kalabalık zor bi tercih..

merhaba gata ya mı gidiyosun?

slm güler hanım isteğe bağlı sezeryan yapıyor mu

bu çatı darlığı nasıl anlaşılıyor yani illa son haftalarda mı belli oluyor..daha öncede bi belirtisi yok mu?
mesela sen zayıf bi bayan mısın bununla bi alakası var mı ya da basenin mi dar
cevap verirsen çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…