Ümraniye'de Hisar Intercontinental Hospital var. Şu anda ona gidiyorum. Odaları, Doğumhanesini, Bebek Yoğum Bakım Ünitesine varıncaya kadar heryerini gezdirdiler. Doktorlarda hemşirelerde çok ilgililer. Tabi memnuniyet kişiden kişiye değişir. Ama son kontrolümde annemide yanıma aldım giderken. Annem titiz biridir onun fikrini almak istedim. Eski hastane ile karşılaştırınca çok çok büyük farklılıklar var dedi. Hem temizlik hem ilgi konusunda.
Moonday Hisar eski Çamlıca Ömür Hast. değil mi? Bende Medicana'ya gidiyorum ama doğum için kafam çok karışık. Sürekli dr. değiştirmektekte istemiyorum ama Medicana da normal doğum yaptırmazlar gibi geliyor.
Marmara Üni. doğum yapan var mı acaba. Özel rahat olmasına çook rahat, ben ilk muayenemde Zeyney Kamil (zaten zeynep kamil de doğumu hiiç düşünmem, yapanlarda sakın diyorlar) ve Marmara Üni. gitmiştim kalabalık, karmaşa içim daralmıştı. Özel öyle değil, güle oynaya gidiyorum ben muayeneye sıkıntı basmıyor. Ama doğum olunca kafam karışıyor. Ooooffff, Allah'ım sen hepimize yardım et, kimseyi zorda darda bırakma (amin:sm_confused:)
valla ben askeriyeye gidiyorum çok memnunun özel hastanelerde iyi ama çok pahalı fiyatları var devletle üniversite birleşti zaten sevk almadan gidiyosun ama onlarda çok kalabalık zor bi tercih..
evet canım haklısın özeller pahalı oluyor ama dr a göre de değişiyor biz sorduk neden daha pahalaı sizin sezeryan ücrtleriniz diğer hastanelerden diye çok açıklama yapmadı ama bize şöyle bir öneride bulundu en başından benri takip ettiğim hastamsınız onun için size doğum masraflarında personel indirimi uygulayayaım dedi yani bu birazda dr a bağlı ben çok memnum konyada bulunan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim gitmek isterseniz özel selçuklu hastanesi Güler Kaya Altıntepe çok cici bir dr oğluşumuda inşallah önce Allahın izniyle sonra dr umun ssayesinde alıcam kucağıma hepinizi Allah kurtarsın
seçil hnm iyi bir drdur.normal doğumu çok destekler.herkesi de önce n.d.ma yönlendirir ama benim durumum biraz farklı çatı darlığı var bende.ben neden orda yapmak istemiyorum çünkü daha uygun bir yer bulabilirmiyim ona bakıyorum uygun bulduğum hastaneler iyi olmuyor ama