özel hastanemi, devlet hastanelerimi, ünivesite hastanelerimi

Kizlar Devlet Hastanelerini Bukadarda Kötülemeyin Bence Hastaneden Hastaneye Fark Var Pislik Içinde Rezalet Durumda Olanlarda Var Ama çok Temiz Olanlarda Var.bende Allah Kismet Ederse Devlet Hastanesinde Doğum Yapcam.ankarada Etlik Doğum Evi Erkek Doktorlari Için Bişey Diyemem Ama Bayan Doktorlari çok Iyi üstelikte Temiz Biryer.özel Hastanelr Insanlari Soyuyo Resmen..tatlicadiarzu

gamzecim etlikte hangi doktora gidiyosun.. memnun musun?

Bende gungorende ozel ılgı hastanesıne gıdıyodum hıc memnun kalmadım neden doktorum gırmıyo normal dogum gece falan olursa anca sezeryana ıcıme sınmeyerek gıttım ınsanın ılk bebegı tereddut edıyo korkuyo bı tek doktoruna guvenıyo aslında hastane guzel ılgılıler uygunda normal dogum 100ytl sezeryan 250ytl sonra arkadasım medıcal parktakı secıl hn onerdı gıttım bayıldım yaa ınsan bu kadar guler yuzlu ve ılgılı olur gercı baya test falan ıstedı abarttı bıraz 250ytl çıktım yanı ıkılı testım falan oldu ama onun ılgısı oyle rahatlattıkı benı anlatamam esımde cok begendı arada dunya fark var obur hastanede 5dk çıkıyodm odadan bunda 1 saat durdum ama bıraz dogum pahalı suan ıyı ama dahada zam gelırse baska yer dusunebılırım nefın senın gıbı o kadar para veremem benımde rahım dar heralde sezeryan olurum gıbı gelıyo...

haznedardaki meltem hastanesi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar???

nefincim orayıda arastırdım oraya gıdıcektım ben 2lı testım vardı aradım 110ytl ssk bakmıyomus sasırdım medıcalda 45ytl yaptırdım cunku benım onumde testlerım var baya ordada dogum 150 normal eger doktorun gırerse dogumuna 300fark alıyomus buda sacma geldı yanı 450gelıyo ama senın testlerın falan bıtmıstır ıstersen arastır dogum yapan tanıdıklarım var orda memnunlar nuray hanımı tavsıye etmıslerdı bana benım ıcıme sınmedı gıtmedım..

Moonday Hisar eski Çamlıca Ömür Hast. değil mi? Bende Medicana'ya gidiyorum ama doğum için kafam çok karışık. Sürekli dr. değiştirmektekte istemiyorum ama Medicana da normal doğum yaptırmazlar gibi geliyor.

Marmara Üni. doğum yapan var mı acaba. Özel rahat olmasına çook rahat, ben ilk muayenemde Zeyney Kamil (zaten zeynep kamil de doğumu hiiç düşünmem, yapanlarda sakın diyorlar) ve Marmara Üni. gitmiştim kalabalık, karmaşa içim daralmıştı. Özel öyle değil, güle oynaya gidiyorum ben muayeneye sıkıntı basmıyor. Ama doğum olunca kafam karışıyor. Ooooffff, Allah'ım sen hepimize yardım et, kimseyi zorda darda bırakma (amin:sm_confused:)

canım medicanada daha önce bebek ölümü yaşanmış bilgin olsun diye söyleyeyim dedim google de tarat bulursun haberi

ben bir önceki hamileliğimde özel hastaneye gidiyordum ama şimdi anlıyorumki ultrasonu hiç iyi değilmiş .güler yüzlü davranıyorlardı ama hiç bir şey anlatmıyorlardı.bir de resmen para almak için her hafta çağırıyor sürekli kan tahlili yaptırıyordu. ve bebeğimi kaybettim. şimdi devlet hastanesinde çalışan bir doktorun özel muayenesine gidiyorum. kan tahlili olacağı zaman hastanede sıra bekletmeden alıyor beni. ve çok memnunum her şeyi açıklıyor. 24 saat arayabiliyorum. . Ayrıca benim annem emekli hemşire herzaman devlet doktorlar daha tecrubeli. imkanları daha iyi diyor özeller sadece makyaj diyor.içim rahat doğumu devlet hastanesinde yapacağım

ben özel doktora gidiyorum .çok ilgigler.her istediğimde doktoru arıyorum.ayda bir gidiyorum.doktorum herşeyi anlatıyo.45 dakika sohbet ediyoruz bebeği çok uzun inceliyoruz beraber...bide her gittiğimde kızımın cd sini alıp geliyorum.tahliller için devlet hastanesine gidiyorum doktorumun orda hemşiresi var hiç sıra beklemiyorum ama ordaki diğer hamileler rezil oluyo.doğum için allah izin verirse doktorumun özel hastanesine gideceğim ve kendisi girecek doğumaaa...devlet hastanesine düşük içn gitmiştim ilk hemen hasteney yatırdılar ama yüzüme bile bakmadılar.saatlerce sıkışık idrarla beni bi ultrason için beklettiler...ömrümden 2 yıl gitti bi günde....

Ben ilk doğumumu sezeryanla özel hastanede yapdımm valla sanki 5 yıldızlı otelde hissettim kendimi her türlü konfor vardı hemşireler çok ilgili çocuğa 3 gün hastanede onlar bakdılar sayılır refakatcim vardı ama hemşireler çok
ilgililer. saat başı gelip tansiyon ölçüyorlar beebğin ateşinebakıyorlar konntrol ediyorlar beebğin altını bile onlar değiştirdiler 3 saat dolunca kesinlikle gelip emzirtmeye çalışıyorlar beebğin memeyi doğru emmesi için her şeyi öğretip gösterdiler sonda taktıkları için poşet falan hep onlar değiştirip atıyorlar devlette böyle imklanımız asla olmaz elimizin altında zilimiz vardı sürekli ağrı kesici iğne yapdırdım ve o zorlu geçen ilk geceyi fazla acı çekmeden atlattımm şimdi yine özel hastanede yapıcam kısmetse.

Evlenmeden önce Bursa'da yaşıyodum eğer orada olsaydım tercihim çoğunluk gibi devletin doğum hastanesi olurdu ama İstanbul'a gelince fikrim tamamen değişti.
Çok pahalı olmasaydı Özel Göztepe Hastanesine giderdim ama herşey yolundayken normal şartlarda neden fazla para vereyim ki? Tavsiye edilen doktor üzerine Üsküdarda ki Yunus Emre Hastanesine gidiyorum. Doktorum cıvıl cıvıl ,ilgili herşeyden bilgi veren çok tatlı bir hanım. Kısacası özel hastane diyorum:)

X