• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel hastanelerdeki Ücret Hakkınızı biliyormusunuZ??

ankarada yaşarkende gittiğim özel hastanelerde kağıt falan imzalamadım burdaki özel hastanelerde de imzalamadım. muayene ücreti 12 tl fiş kesiyorlar 27 tl muayene ücreti de hastaneye kalıyor. bunu da açıkçası kabullenerek gidiorm. gerçi geçen ay başka bi hastaneye gitmek zorunda kaldım 40tl idi ücreti yine 12tlsi devlete kalanı hastaneyeydi. bazı doktorlar kendilerine özel ek ücret alabiliolar onu biliorm ama bunu da kabul eden gidio zaten etmeyen normal ücret karşılığında başka bi doktora muayene oluyo. sizin söylediğiniz rakamlarla hiç karşılaşmadım açıkçası. bundan ziyade özel hastane diosunuz ama devlet hastanesinde para ödemeden muayene olduğumuzu zannediorz eminim bi çouğunuz farkındasınızdır ama eczaneye ilaç almaya gidildiğinde ilaç parasına ek muayene ücreti ödediğimizi de biliyosunuzdur eminim ama açıkçası hem ssk lı olup hemde daha sonradan muayene ücretini ilaç öderken ödemek bana daha ağır gelio en azından özel hastanede adı üstünde özel fark ödiceimi bilerek gidiorm da devlet hastanesinde çıkan ücret nedir ya??

boş onlar canım
ceza falan kesmezler
sorsan keserler ama
kılıfını uyduruyorlar dediler bana bende aradım bimeri
malesef böyle bir düZende yaşıyoruz hayır sadece istanbul böyle demekki istanbulda yaşayanlara Paralı Gözüyle bakılıyor heralde anlamadımki:((

Ilk defa duydum bu dediginizi. Takipteyim..
Not: Ama bi de bilerek o parayi kabul ederek oraya gidiyoruz, bununla ilgili ne dusunuyorsunuz?
haklısınız ama bana muayene 60 tl dediler banada uygun geldi sonra bir tahlil 114 tl olmamalı Ama verdim tabi mecbur bıdıbıdı ettim biraz sadece doktorun ilgisini beğendiğim için . Böyle olmamalı ama bile bile sömürülmek bana koyuyor. Devlete niye gitmedin diyeceksin artık fobi olmuş bendede bir dr ters davransa Hakkımı savunuyorum al sana bir Tartışma sadece bana değil diğer hastalarada.

Medicalparka kadin doguma ben de gittim.

Bir dunya kagit veriyorlar onda ayri para yaziyor oburunde ayri ve imza da istiyorlar.

Bana bi kagit imzalattilar. Onlar hic yaş tahtaya basar mi?

Sgkli olarak 105 lira odedim sadece muayeneye

malesef böyle bir düZende yaşıyoruz hayır sadece istanbul böyle demekki istanbulda yaşayanlara Paralı Gözüyle bakılıyor heralde anlamadımki:KK43:(

özele gittigin zaman herşeyi kabul etmişsin gözüyle bakıyorlar
devlette el atmıyor
devlet hastanesine yönelme olsun diye

Nasil 150 ya ben en son bir iki ay once ozel bir hastanede kadin doguma gittim 50 lira aldilar. Yeni bir yasa mi geldi yoksa sizin ittiginiz hastanemi pahali
Bazı özel hasta neler var böyle uçuk muayene ücreti olan bende özelde kadın dogumcum 40 tl ödüyorum

Back