Özel hastanelerde jinekoloji muayenesi ücret ne kadarr?

papatyasever3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
85
14
13
Konya
Ankarada bir özel hastaneye gidecem ama muayene ücreti ne kadar bilmiyorum .s umarım cok degildir. Bir bilgnz var mı ?

sgk veya emekli sandığıyla anlaşmalı bir hastane ise ve sosyal güvencen varsa 28 lira nakit alıyorlar 12lira da maaştan kesiliyor..

sgk veya emekli sandığıyla anlaşmalı bir hastane ise ve sosyal güvencen varsa 28 lira nakit alıyorlar 12lira da maaştan kesiliyor..

sosyal güvencem bagkur var ama babamın üzerine oldugu için benm o hastaneye gidip muayene oldgumu ordan göreblr mı ? sosyal güvence olmadan muayene olsam cok mu pahalı olur acaba??

sosyal güvencem bagkur var ama babamın üzerine oldugu için benm o hastaneye gidip muayene oldgumu ordan göreblr mı ? sosyal güvence olmadan muayene olsam cok mu pahalı olur acaba??

evet maaş kesintisinden farkeder ve detaya bakarsa hastane-tarih ve bölüm görünüyor
yarın gün içinde arayıp sosyal güvence olmadan muayene ne kadara oluyor arar sorarım buraya da yazarım olur mu?

evet maaş kesintisinden farkeder ve detaya bakarsa hastane-tarih ve bölüm görünüyor
yarın gün içinde arayıp sosyal güvence olmadan muayene ne kadara oluyor arar sorarım buraya da yazarım olur mu?

Cok sevinirm ya allah razı olsun. ben bulamıyorm

sadece muayene ücreti 70 lira.. yapılacak tetkikler için (kan-ultrason-idrar) ayrı bedel ödüyorsun.. bu sincanda ve etlikte şubesi olan özel bi hastane.. umarım yardımcı olabilmişimdir..

sadece muayene ücreti 70 lira.. yapılacak tetkikler için (kan-ultrason-idrar) ayrı bedel ödüyorsun.. bu sincanda ve etlikte şubesi olan özel bi hastane.. umarım yardımcı olabilmişimdir..

Peki cok tsk ederm. sadece muayene olacam zaten de sincandakıne gidicegmi sanmıyorum. ben lina veya güven düşünmştm. yardımcı oldnz tsk ederm tekrarr

cnm bn adanadayım devlet hastanesine gttm geyet iyi ilgilendiler o yüzden neden dye sordum yinede terch senin :)

devlet hastanesi parasal yönden daha iyi olur ama ailemin haberi olmadan gidiyorum, hiçbirseklde bi yerden ögrenmemeleri lazım. yani sosyal güvencede cıkack fln die gtmyrm bir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…