Eğer fiyatlar boyleyse gerçekten çok uygun ben 4 yıl önce ikili taramaya 250 lira vermiştim. Muayene ücreti de 150 lira idi. Biz kan tahlillerini sağlık ocağında yaptırmıştik. Doktorumuz istediğiniz her yerde yaptırabilirsiniz demişti.Mrb hanımlar.Dert deilde fikir danışmak istedim aslında.4 aylık hamileyim özel bir hastaneye gidiyoruz ve her gittiğimizde ekstradan tahlil istiyor kan tahlilli falan sizde de böylemi.Ilk hamileliğin tüp bebekti ve ikiz gebelikti buna rağmen bu kadar tahlil yaptırdığını hatırlamıyorum.sizin durumunuz nedir?(muayene ücreti 50 tl ekstra tahlilde 30- 50 tl)ıkili tarama 100 tl ye yakındı renkli ultrason 50 tl falan
para söğüşlemek için yapıyorlar..Mrb hanımlar.Dert deilde fikir danışmak istedim aslında.4 aylık hamileyim özel bir hastaneye gidiyoruz ve her gittiğimizde ekstradan tahlil istiyor kan tahlilli falan sizde de böylemi.Ilk hamileliğin tüp bebekti ve ikiz gebelikti buna rağmen bu kadar tahlil yaptırdığını hatırlamıyorum.sizin durumunuz nedir?(muayene ücreti 50 tl ekstra tahlilde 30- 50 tl)ıkili tarama 100 tl ye yakındı renkli ultrason 50 tl falan
Bende özele gidiyorum .Mrb hanımlar.Dert deilde fikir danışmak istedim aslında.4 aylık hamileyim özel bir hastaneye gidiyoruz ve her gittiğimizde ekstradan tahlil istiyor kan tahlilli falan sizde de böylemi.Ilk hamileliğin tüp bebekti ve ikiz gebelikti buna rağmen bu kadar tahlil yaptırdığını hatırlamıyorum.sizin durumunuz nedir?(muayene ücreti 50 tl ekstra tahlilde 30- 50 tl)ıkili tarama 100 tl ye yakındı renkli ultrason 50 tl falan
Bizde de böyle ama bizm hastanenin muayene ücreti iki katı ekstra şeylerde doktorum anlayışlı mesela ayrıntılı 300 liraydı bana araştrma hast yaptırablirsin demişti ben sormadan. Sende konuşabilirsin tahlil ve tetkikleri devlette yaptırmak istiyorum diye sonuçlarını götürürsün zaten doktoruna.Mrb hanımlar.Dert deilde fikir danışmak istedim aslında.4 aylık hamileyim özel bir hastaneye gidiyoruz ve her gittiğimizde ekstradan tahlil istiyor kan tahlilli falan sizde de böylemi.Ilk hamileliğin tüp bebekti ve ikiz gebelikti buna rağmen bu kadar tahlil yaptırdığını hatırlamıyorum.sizin durumunuz nedir?(muayene ücreti 50 tl ekstra tahlilde 30- 50 tl)ıkili tarama 100 tl ye yakındı renkli ultrason 50 tl falan
Ben devlet gidiyorumda eltim ozele gidiyor doktoru bi cok tahlili aile hekiminde yaptırıp sonucunu getirmesini istiyor bu ekstra tahliller vallahi para icin o yuzden sevmiyorum ozelleri evet ilgili vs cok guzel el ustunde tutuluyosun ozel hissediyorsun ama ota b*ka para istiyolar ticarethane gibiMrb hanımlar.Dert deilde fikir danışmak istedim aslında.4 aylık hamileyim özel bir hastaneye gidiyoruz ve her gittiğimizde ekstradan tahlil istiyor kan tahlilli falan sizde de böylemi.Ilk hamileliğin tüp bebekti ve ikiz gebelikti buna rağmen bu kadar tahlil yaptırdığını hatırlamıyorum.sizin durumunuz nedir?(muayene ücreti 50 tl ekstra tahlilde 30- 50 tl)ıkili tarama 100 tl ye yakındı renkli ultrason 50 tl falan
Ben tüm testlerimi aile hekimliğinde yaptırıyorum tarama testlerini de devlette yaptırıyorum ama bana fiyat olarak çok uygun geldi siz hangi ildesiniz böyle . Ben Kocaeli'ndeyim muayene ücretleri 100 tl den başlıyor tarama testleri 350 TL den renkli ultrasona girmedim ama fiyatını araştırmıştım şuan hatırlamıyorum ama pahalı gelmişti .Mrb hanımlar.Dert deilde fikir danışmak istedim aslında.4 aylık hamileyim özel bir hastaneye gidiyoruz ve her gittiğimizde ekstradan tahlil istiyor kan tahlilli falan sizde de böylemi.Ilk hamileliğin tüp bebekti ve ikiz gebelikti buna rağmen bu kadar tahlil yaptırdığını hatırlamıyorum.sizin durumunuz nedir?(muayene ücreti 50 tl ekstra tahlilde 30- 50 tl)ıkili tarama 100 tl ye yakındı renkli ultrason 50 tl falan
Bizde eltimle öyleyizBen devlet gidiyorumda eltim ozele gidiyor doktoru bi cok tahlili aile hekiminde yaptırıp sonucunu getirmesini istiyor bu ekstra tahliller vallahi para icin o yuzden sevmiyorum ozelleri evet ilgili vs cok guzel el ustunde tutuluyosun ozel hissediyorsun ama ota b*ka para istiyolar ticarethane gibigerci oyle diyorum ama gitmiyorumda degil devlet herzaman cekilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?