• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozel hastaneler

Bizde eltimle öyleyiz 😁 ama o büyük ve kalabalık bir şehirde istanbulda yaşıyır onunki biraz mecburi gibi. İstanbulda sıra gelmiyor diye biliyorum benim bulunduğum şehir çok kalabalık ve büyük bir şehir değil. O da burda yaşasa özele gitmeyeceğini söylüyor mesela.ama şunda haklısınız devlet hastanelerinde asistanların tavrı çekilir gibi değil 😒. Özellikle neden bilmiyorum bayan doktorlar biraz umursamazca bakıyorlar. Ama gittiğiniz iki doktorun bir tanesinden memnun kalıyorsunuz 😁. İki çocuğumda sorunsuz doğdu çok şükür. Özellikle ikincisinde doktor erkekti ve doğumdan önce ve sonra çok güzel moral verdi. Neden gidip 2.500 lira vereyim ki 😉
Devlette docente gidiyorum paraya gelince valla özel hastane muayeneleri 70-100 arasi ben hocaya hamileyken 150 veriyorum. Ama doktorumu dunyaya degismem ❤❤❤ asistanlarla hic muhattap olmadim ama gidenlerden duyuyorum iyiside var sinir bozanida 😂 doktoruma muayene ücreti veriyorum ama en azindan tahliller vs ücretsiz e bide üniversitede hoca hangi özel hastanede bulurum öyle tecrübeliyı bilgiliyi diye birakmiyorum yakasını 😂😂 ozele gecsede pesindeyim

Devlette docente gidiyorum paraya gelince valla özel hastane muayeneleri 70-100 arasi ben hocaya hamileyken 150 veriyorum. Ama doktorumu dunyaya degismem ❤❤❤ asistanlarla hic muhattap olmadim ama gidenlerden duyuyorum iyiside var sinir bozanida 😂 doktoruma muayene ücreti veriyorum ama en azindan tahliller vs ücretsiz e bide üniversitede hoca hangi özel hastanede bulurum öyle tecrübeliyı bilgiliyi diye birakmiyorum yakasını 😂😂 ozele gecsede pesindeyim
Devletin özeline gidiyorsunuz. Doğru anladım değil mi. Mantıklı 😉

Devletin özeline gidiyorsunuz. Doğru anladım değil mi. Mantıklı 😉
Tüp bebek olunca ozellerde istediğim güveni tecrubeyi bulamadim ozelde aşılamalar yaptırdım tutmadi sonra bu bahsettiğim doktora geldim senin durumunda aşılama tedavisi gereksiz sen direkt tüp bebeğe baslamalisin dedi hatta baska bi prof. De aynisini dedi o yüzden biraz sogudum ozelden ordakide doktordu anlamadilar mi benim sorunlarimin aşılama ile Çözülemeyeceğini para icin once aşılama deneyelim olmazsa tüpe geceriz dediler hep benim giciklik ordan geliyor 😂😂 baska bi ozel hastane doktoruda polikistik over sendromu var sende dedi aylarca dogum kontrol hapi kullandirdi yine o prof anladi cikolata kistim oldugunu da biraktim o hapları

Herkes ucuz demiş ama şöyle birşey var kaliteye göre belki de pahalı bile olabilir . Doktor yeterince tecrübeli değildir cihazlar iyi değildir hastahane kirlidir gibi gibi birçok kriter var . Kime göre neye göre ucuz ona bakmak lazım . Herhalde İstanbul memorial gibi bir hastaneye 50 tl veriyor değiliz. Bende yeni hamileyim kana 100 tl verdik . Muayeneye 50 tl . Geçen sene kan 20 tl muayene 20 tl di aynı hastahanede düşünün durumu yani
Niye memorialda çok mu pahalı ki?? Ben 25tlye gidiyorum oraya

Ek bir sigortanız filan var herhalde 25 tl ye memoriala gidemeyiz biz o 250 tl filan anca
Yok, birinci derece akrabam çalışıyor orda. O yüzden sadece kayıt açma parası veriyorum, zaten 1defa gittim henüz
Yani medicine 150tl iklim 70tl genel olarak fiyatlar yüksek

Yok, birinci derece akrabam çalışıyor orda. O yüzden sadece kayıt açma parası veriyorum, zaten 1defa gittim henüz
Yani medicine 150tl iklim 70tl genel olarak fiyatlar yüksek
Eeee farklı bir durumunuz var işte sokaktan geçen adam 25 tl ye muayene olamıyor sizde bunu biliyorsunuz dimi ? Neden böyle bir mesaj yazma gereği duydunuz anlayamadım

Eeee farklı bir durumunuz var işte sokaktan geçen adam 25 tl ye muayene olamıyor sizde bunu biliyorsunuz dimi ? Neden böyle bir mesaj yazma gereği duydunuz anlayamadım
Ne kadar fiyatı olduğunu sordum, çok mu yüksek demiştim size.

Ne kadar fiyatı olduğunu sordum, çok mu yüksek demiştim size.
Şuan dönüp yeniden okudum ve anladım siz 25 tl ye gidiyorum yazmışsınız ya yooo ben ucuza gidiyorum pahalı bir yer değil gibi algıladım 🤣 pardon valla benim plastik cerrah doktorum memorialda 5 sene önce 100 tl di muayenesi şimdi allah bilir kaçtır sen düşün

Eğer fiyatlar boyleyse gerçekten çok uygun ben 4 yıl önce ikili taramaya 250 lira vermiştim. Muayene ücreti de 150 lira idi. Biz kan tahlillerini sağlık ocağında yaptırmıştik. Doktorumuz istediğiniz her yerde yaptırabilirsiniz demişti.
Sızın ki istanbul herhalde Türkiye geneli bir hastane olabilir.benim ki küçük bir şehir fiyatlar uygun olabilirde aklıma takılan neden her gidişimizde kan tahlili falan istiyor.

Ben ilk hamileliğinde tüp bebekti diyarbakırda çok uygun ve orta bir hastanede yaptırdım ve tüp bebek ve çoğul gebelik olduğu için özele yaptırdım kontrollerimi memorial de yaptim.muatenesi o zaman 90 tl falandı. Ama bu kadar çok tahlil falan istemedi açıkçası.bu dönemde her gittiğimde bi kan tahlili istedi.ilk gebeliğin çoğul olduğu için zaten ıkili test falan baktirmamistim.o yüzden aklıma takildi

Sızın ki istanbul herhalde Türkiye geneli bir hastane olabilir.benim ki küçük bir şehir fiyatlar uygun olabilirde aklıma takılan neden her gidişimizde kan tahlili falan istiyor.
Kac yaşındasınız ve bildiğiniz bir sağlık sorununuz var mi. Genelde belli durumlarda kan tahlili istenir.

Mehmet helvacı 2016’da babama kalça protezi ameliyatı gerçekleştirdi. Ağrıları geçmeyen babamın 2017-2018 ve 2019 da çekilen rontgenlerinde protez kilit klipsinin çıktığını farketmedi ve herşey yolunda dedi herseferinde. 2019 da son olarak başa bir dr a gittk ve babanızın ameliyat olması ve protezinin değişmesi lazım klips ve kapağı çıkmış sallanıyor dedi. Dr helvacı’ya rontgen sonuçlarını yolladım, benim bile gördüğüm sorunu o hala bir şey yok diyerek farkedemedi. Sınra ben rontgende çıkmış olan klipsi işaretleyerek yeniden yolladım.beni aradı ve babanızın ameliyat olması lazım bu protez üretim hatası benim kusurum yok dedi . Nasıl hata yok nasıl farkedemessiniz bunca yıl dedim dava açıcam dedim, naparsanız yapın diyerek telefonu suratıma kapattı. Bu süreçte Türkiye Hastanesi başhekimini aradım ve bir kez bile bana geri dönülmedi. Babam salı günü riskli bir ameliyt daha geçirecek. Ve kusurlu olan kimse beni arayıp durumu anlamaya bile çalışmıyor. Şimdi ameliyatta çıkan protez ve rontgen sonuçları ile mahkemeye başvuracağım. Türkiye hastanesi ile yaşadığım ilk sorun değil. Uzak durun kpısından geçemeyin.

Eklentiler

• 7CDEC4D2-8AC5-4740-AB7E-E70931F29B37.jpeg
    7CDEC4D2-8AC5-4740-AB7E-E70931F29B37.jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 11
Mehmet helvacı 2016’da babama kalça protezi ameliyatı gerçekleştirdi. Ağrıları geçmeyen babamın 2017-2018 ve 2019 da çekilen rontgenlerinde protez kilit klipsinin çıktığını farketmedi ve herşey yolunda dedi herseferinde. 2019 da son olarak başa bir dr a gittk ve babanızın ameliyat olması ve protezinin değişmesi lazım klips ve kapağı çıkmış sallanıyor dedi. Dr helvacı’ya rontgen sonuçlarını yolladım, benim bile gördüğüm sorunu o hala bir şey yok diyerek farkedemedi. Sınra ben rontgende çıkmış olan klipsi işaretleyerek yeniden yolladım.beni aradı ve babanızın ameliyat olması lazım bu protez üretim hatası benim kusurum yok dedi . Nasıl hata yok nasıl farkedemessiniz bunca yıl dedim dava açıcam dedim, naparsanız yapın diyerek telefonu suratıma kapattı. Bu süreçte Türkiye Hastanesi başhekimini aradım ve bir kez bile bana geri dönülmedi. Babam salı günü riskli bir ameliyt daha geçirecek. Ve kusurlu olan kimse beni arayıp durumu anlamaya bile çalışmıyor. Şimdi ameliyatta çıkan protez ve rontgen sonuçları ile mahkemeye başvuracağım. Türkiye hastanesi ile yaşadığım ilk sorun değil. Uzak durun kpısından geçemeyin.
Allah şifa versin babanıza.ev rabbim herkesi iyi dr eline dusursun

Back