Bıçak parası dıye sezeryan dıye bısey yok canım cunku onlar sezeryan derse bu zorunlu sezeryana gırer ve sen sadece sezeryan kısmını ödersın ama doktorun normal der sen sezeryan ıstersen tam ucret odersın doğum yapacagın hastaneye zorunlu sezeryan ucretını sor doğuma gıtmeden önce.
Zorunlu sezeryan ğücreti farklımı oluyorki?
çoğu doktor normal doğumu tercih ediyor,ama sana bırakan doktorda var,sezeryanı gerektiricek bir durum yoksa sezeryana alıcaklarını zannettem..
Kızlar doğumu nasipse özel hastanede düşünmeye başladım ama bir çok kişi sezeryan olmuş, hatta çevremdeki herkes.
Bende normal istiyorum, durup dururken sezeryana alırlar diye çekiniyorum, birde bıçak parası aldıkları için çoğunlukla sezeryan tercih ediyorlarmış diye duydum doğrumu sizce?
Ne yapmalıyım bilemedim...
canım bende aynı sıkıntıyı cekıyorum gıttıgım hastane ssk ıle anlasması dahı yok ve o hastanede normal dogum yapan kımsede yok nedense hep aynı laf bebegın kalp atımı su bu ve normal dogum 2500 sezeryan 6000 tl sence bundar sırf para ıcın sezeryana almaz mı o yuzden bende ssk ıle anlasması olan ozel hastaneden dr edıncem kendıme be orda yapmayı dusunuyorum ılcede oldugum ıcın mecbur buraya gıdıyorum ama hersey normalken neden sezeryan olayım ve ıkı bucuk katı para odeyeyeım dr alr malesefkı para ıcın cok kesıyorlar ozellıklede bu devletle anlasması olmayan yerler
ben ilk doğumumu devletle anlaşması olan bir özel hastanede yaptım. ben normal istiyodum doktorum da normal yaptırmak için çok uğraştı. sonunda normal doğum yaptım ama doğumum çok zor olmuştu ve bel fıtığı başlangıcım vardı önceden. hamilelikte bi sıkıntı yaşamamama rağmen doğumla beraber patlak verdi ve ben bebeğim 7 aylıkken ameliyat oldum bel fıtığğından. yani kısacası her işte bi hayır vardır. evet normal doğum çok güzel ama benim ameliyat sebebim malesef. böyle olağanüstü durumlarda doktorun da doğruyu yapması çok önemli. ben doğumda o sancıları çekerken evet sezeryan diye yalvarmaya başladım, ama malesef benim doktorum da normal konusunda çok inatçı çıkmıştı(( şimdiki doğumum da böylelikle zaten zorunlu sezeryan, ameliiyatlı olduğum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?