• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel hastanede cinsel hastalık testi

everythingisfinee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
2
3
1
20
Merhabalar, yakın zamanda Ankara özel hastanede cinsel yolla bulaşan hastalık testi yaptırmış olan biri varsa konu hakkında beni bilgilendirebilir mi ? Bir süredir geçmeyen mantar ve vajinal enfeksiyon ile boğuşuyorum en son okuduğum bir başlıkta cinsel hastalığın bunları tetiklediğini yazmıştı biri acaba alakası var mıdır ?

enfeksiyon ya da kadin dogumdan randevu alip talep edebilirsiniz. benim sevgilimden işe giriş evraklari için istenmisti "bulasicigi hastaligi yoktur" raporu. herhangi bir devlet hastanesinden (EAH) enfeksiyon doktorundan talep ettik, kan verip film cektirdi. tahliller yarim günde cikti, raporu aldik. icinde yazanlari merak edip baktim bilindik bulasici tüm cinsel hastalıklar hepatitler aidsler falan da vardi, bayagi kapsamliydi.

enfeksiyon ya da kadin dogumdan randevu alip talep edebilirsiniz. benim sevgilimden işe giriş evraklari için istenmisti "bulasicigi hastaligi yoktur" raporu. herhangi bir devlet hastanesinden (EAH) enfeksiyon doktorundan talep ettik, kan verip film cektirdi. tahliller yarim günde cikti, raporu aldik. icinde yazanlari merak edip baktim bilindik bulasici tüm cinsel hastalıklar hepatitler aidsler falan da vardi, bayagi kapsamliydi.
Teşekkür ederim yardımınız için.

Teşekkür ederim yardımınız için.
buradan kamu spotu olsun, cinsel bulasici hastalik testi yaptirmak isteyen ama doktora gitmeye utanan / duyulursa diye cekinen kisiler "işe giris raporu için kapsamli bulasici hastalik testi istediler" derlerse enabizlarinda "durum bildirir tek hekim raporu" diye yansir (rapor icin ekstra bir ödeme olabilir- sorup ogrenmek lazim)

Merhabalar, yakın zamanda Ankara özel hastanede cinsel yolla bulaşan hastalık testi yaptırmış olan biri varsa konu hakkında beni bilgilendirebilir mi ? Bir süredir geçmeyen mantar ve vajinal enfeksiyon ile boğuşuyorum en son okuduğum bir başlıkta cinsel hastalığın bunları tetiklediğini yazmıştı biri acaba alakası var mıdır ?
Kadin doguma gidersen gerekli tahlilleri yapacaktir🌸

En yakın kuruluşlar olan; bağlı aile hekimliğinize veya ketem kurumlarına gidip testlerinizi verebilirsiniz, hpv ve smear teslerinizi yaptırabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Back
X