ozel hastanede asilama yaptiranlar buaraya...

tarasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
118
4
38
İstanbul
Arkadaşlar klomen ve asilama yaptirmayi düşünüyorum üniversite hastanesine yönlendirdiler..orasi da çok yoğun ozlede yaptirmayi düşünüyorum sizler nasil ve ne kadar maddiyat harcadiniz???

merhaba arkadasin,oncelikle klomenle asilama olabilecegini sana kim soyledi cunki bu gibi seylere doktorun karar veriyorda.birde hangi sehirde ve hangi merkezde olmak istiyorsun. Sehirden sehire hastaneden hastaneye degisiyor fiyatlat. Ornegin izmirde bir iki yere sordum 1500-2000 arasi bazi yerlerde 1200-1500 ....ozellerde yani boyle

kl
Doktorum şuan klomen ve catlatma ignesiyle tedavi yapiyor ve asilamaya sonraki ay geçelim dedi bende bu ay düşünüyorum merak ettim fiyatları.dogudayim ben şuan..zaten hastane ve doktor kitligi var doğuda..hayirlisi bakalim saolasin cevabin için en azindan ne kadar biriktirecegimi az çok tahmin edebildim..

Hmm anladim canin ama o bolgelerde belki daha ucuzdur. Istanbul izmir daha farkli oluyor.

Ankara da ozelde 800 tl asilama ucreti muayane ucretide 250 toplam 1000 tl yi gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…