Özel hastane dogum yapmak istiyorum fakat erkek calisan istemiyorum nasil secebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalışan derken neyden bahsediyorsun
Geçen buna çok çok çok benzer biri konu açmıştı, bir küçük operasyon için . Beni odaya gotururken başka hastaların önünden gecirmesinler, benimle birlikte aynı anda başkasına işlem yapmasınlar, içerde erkek temizlikçi olmasın, odama erkek temizlik personeli gelmesin gibi gibi...

Erkek çalışan derken kimden bahsediyorsun? Mesela doktora haram olmuyor, görevini yapmak zorunda. Diğer sağlık çalışanlarının da mesela "ayy ne çirkin şeyi" "memeleri sarkık" "g*tü çok kötü" diyeceğini sanmıyorum. O gözle bakmıyorlar ki.

Ben cam sakurada yaptım ebeler yaptırıyor doğumu, doktor sansindan hangisi nöbetciyse gelip kontrol ediyor, odada çocuk doktoru ve iki doktor daha vardi bıri erkekti tabii başımda değil diğer köşede doğumla alakası yoktu bebek doğar doğmaz direkt alıp onunla ilgilenmislerdi işinizi görürse bı deneyin , nasıl erkek olmasın ki işi olmayan erkeğin basinda ne işi var zaten, onlar da çok merak etmemisler işi yoksa başında durmuyorlar ki 🤷🏻‍♀️

Size bir yöntem söyleyeyim bir ebe ile anlasın evde doğum yapın ! Başka türlü sizin istediğiniz koşullari sağlayacak bir hastane olduğunu sanmıyorum.
Bu arada ben bunu internette görmüştüm.... Kadın doğum doktoruydu hanımefendi ve evlerde doğum yaptırıyordu daha sağlıklı falan diyordu. Öğretmen,hakim birçok meslekten anne tercih ediyor beni diyordu onu hatırladım.

Dr.um erkekti spinal anestezi ile sezaryen oldum. Ameliyathanede birkaç erkek çalışan vardı. Anestezist, hemşire vs. Biri eşimin mahalleden arkadaşıydı. 100 erkek görse beni öyle umursamazdım ama nedense orda yerin dibine girdim hahahaha belden aşağısını açmışlardı halyle masaya alırken 🙈🤣 of tanımyanca sıkıntı yok da tanıdık olunca çok kötü be

Geçen buna çok çok çok benzer biri konu açmıştı, bir küçük operasyon için . Beni odaya gotururken başka hastaların önünden gecirmesinler, benimle birlikte aynı anda başkasına işlem yapmasınlar, içerde erkek temizlikçi olmasın, odama erkek temizlik personeli gelmesin gibi gibi...

E o zmn biricik kizlari okuyacak doktor calisan olacak

Yok ebesinin şeyi tövbe yarabbım bu kadar kafalar geri ya haram mı bu anlamadım ben yanı birsey dikkat edilecekse dışarı etsinler doktor ne alaka tövbe yarabbım ya hadı dogumu kadın yapsın daha rahat eder o ayrı da buna da ayrı şaşırdım vay be demekkı secebılıyoruz öyle güzelmiş hangi sülaleden acaba bu kadar istekdıkleri olcak kızılcık şerbetını cok mu izlıyorlar acaba 😅

Bu arada ben bunu internette görmüştüm.... Kadın doğum doktoruydu hanımefendi ve evlerde doğum yaptırıyordu daha sağlıklı falan diyordu. Öğretmen,hakim birçok meslekten anne tercih ediyor beni diyordu onu hatırladım.
Cavidan dedikleri kadın😂 doğum o kadar başka bir olay ki ben hiç bir şekilde riske atamazdim, bebek bir anda ters döner ,anne kan kaybeder, bebek nefessiz kalır, doğum bu yani ya bir şey ters giderse...

Evde doğum için Sabancı'nın gelini olurum, evi hastaneye bir odayı da yoğun bakıma başıma da 5 doktor 7 hemşire kapıma da ampulans helikopter dikerlerse kabul ederim😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X