Özel harekat polis eşleri

konuyla alakası yok ama size Allah sabır versin ve Allah razı olsun. sizden ve eşinizden ve sizin gibi olanlardan. her gün neler yaşıyorsunuz. biz ise sadece televizyonlrdan ne görüyosak o..

merhaba
sizi korkutmak istemem ama bu konuda ben de bir iki şey söylemek istiyorum. bir yıllık evliyim, öncesinde 2 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu. eşimle tanıştığımda özel harekatçıydı. doğuda bir ildeki görevinin son senesiydi tanıştığımızda. o sene zaten hep diken üzerindeydim. istediğin zaman arayamazsın, o da seni ancak fırsat bulunca arar. mesaj atarsın, ondan cevap gelene kadar uykusuz beklersin. istediğin kadar uzun konuşamazsın telefonda. zaten ya görevdedir ya nöbetçidir ya da dinleniyodur uyandırmak istemezsin. her gün haberleri takip edersin. istediği zaman izin alıp gelemez, sen zaten onun yanına gidemezsin. zaten artık bir çok asker ve polis ailesini yanında götürmüyor doğuya. bir senemiz böyle geçti. sonraki yıl tayin döneminde batıya bir ile atandı. ohh çok şükür rahatladım dedim. ama yukarda bir arkadaşın dediği gibi bu sefer de il dışı görevlendirmeler başladı. özel harekatçılar batıda görev yapsalar bile doğudaki ilçelere dönüşümlü olarak giderler. yani her 4-5 ayda bir il dışı görevleri olur ve bu görevler bir hafta on gün sürmez. 40-50 günlüğüne o ilçeye gider ve senin çarpıntıların yine başlar. yani sevgilinin dediği gibi 3-4 yıl doğuya gideriz sonra rahat ederiz gibi bi durum yok, olmaz. istese de istemese de çağrıldığı zaman gitmek zorundadır. bizim o iki yıllık sevgililik döneminin nasıl geçtiğini bir ben bilirim. inan ki çok zor. o yüzden evlenmeden önce ben evlenip çocuk yapmak istediğimi, düzenli bi aile hayatımız olsun istediğimi, eşimi yanımda istediğimi söyledim. benim eşim de bana maddi olarak gelirinin azalacağını söyledi. ben kendim de çalıştığım için kendisine destek olacağımı, o şekilde gelen parayı harcamaktansa evde huzurla oturmayı tercih edeceğimi söyledim. oturduk konuştuk. evlenmeden önce branşını değiştirdi. evet daha az para kazanıyor. o yüzden de ben eşimi maddi konuda hiç zorlamadım mesela. hala evimde eksik eşyalarım var inan, ama önemli değil diyorum. eşya nasılsa alınır ama eşimi daha fazla kazansın diye göz göre göre tehlikenin içine göndermem. sizin durumunuzda sevgilinizin zaten bir işi yokmuş. başka branşa yönlendiremez misiniz? yine polis olsun özel harekatçı olmasın mesela. siz de çalışıyo olursanız bir şekilde ordan kazanacağı parayı dengelersiniz.
haa polis eşi oldum, çok mu rahatladım. işin aslı hayır. yine yukarda bi arkadaş daha söylemiş, polis eşi olmak çok zor. hiç bi zaman plan program yapamazsın. insanlar önceden uçak bileti alır tatil rezervasyonu yapar uygun fiyata. sen hep son anda plan yapmak zorunda kalırsın. çünkü ne zaman görev olacağı belli olmaz. yine görevleri nöbetleri olur. ama en azından senin yaşadığın şehirde olur, 40-50 günlüğüne başka bi yere gitmez. bu sene biz sadece 7 günlük tatil yaptık mesela. öyle gideyim de 20-30 gün izin kullanayım durumu olmaz. ama yine de şu an ben bilirim ki eşim gün sonunda görevi bitince evimize gelecek. yine de diken üzerindeyim. çünkü askerlik ve polislik riskli meslekler. evet ölüm her yerde var, ecel belli ama bir öğretmenin risk durumuyla bir polisinki de eşit değil, bunu da kabul edelim. üstelik bizim bir doğu görevimiz daha var. polis eşi olmak zor, özel harekatçı eşi olmak ondan da zor. rabbim bütün askerimizi polisimizi korusun, sağ salim evlerine dönmeyi nasip etsin inşaallah.
beş yıllık ilişkim var diyorsunuz, adamı da seviyorsunuz ama kafanız karışmış. ben tanıştığımda pöh olmasına rağmen orda devam etmesini istemedim. psikolojim kaldırmazdı çünkü. sağolsun eşim de anlayışlı davrandı. sizin durumunuzda şu an kesinleşmiş bir şey yok henüz. oturup konuşun güzelce, endişelerinizden bahsedin. kimse onun iş bulmasına engel olmak istemiyor ama özel harekat sadece para için yapılacak bir iş değil. aile kurmak isteyen, ev düzeni olsun isteyen bir kişiye uygun bir hayat tarzları yok. ortak bi noktada uzlaşmaya çalışın, normal polisliği seçebilir. siz de çalışırsanız maddi olarak zorlanmazsınız. en azından aynı şehirde daha düzenli bi hayatınız olur. dilerim sizin için hakkınızda hayırlısı olur.

ben istemezdim başka iş mi yok ya burda okuduklarımdan sonra.. gecesi gündüzü yok can güvenliği yok bide yaşadıkları yüzünden psikolojileri de bozuluyor eve arada bir gelse onda da güzel vakit geçirebilir misiniz malum

çocuğumu yalnız büyütüyorum.

Canim benim esim polis. Polis okulundayken ozel harekat istedi ama ben ikna ettim onu olmamasi icin su an cevik kuvvette ve biz birbirimizi goremiyoruz dogru duzgun. Hasta olunca ailenden uzaksin tek basina gidiceksin doktora evin tum sorumluluğu sende olucak yalniz hissediyor insan bazen kendini . ozel gunlerde yanyana olmak cok zor. Plan kuramazsin hicbi sey icin. Benim babamda polis oldugundan alisiktim bu hayata bi de esimi cok seviyorum tabi. Ama guclu bi kadin olman lazim ben cevik kuvvet oldugu halfe boyleysem sen daha cok uzak kalirsin bunlari goze alman lazim

yazın için cok teşekkür ederim gerçekten kafam karışık bir yanım ona engel olma diyor diğer yarım nasıl olacak bu iş diyip içimi kemiriyor. basvuru yaptıkdan sonra 5 ay egitime gidecek eğitimin sonunda isterse özel harekatcı olucak eğer yapamadım derse baska birimlere yönlendiriliceklermiş örnegin trafik şubeye yada hassas şube birimlerinden birine atanyorlarmıs bilmiyorum onu bu birimlere girmesi için ikna edicem. inşallah hayırlısı olur ben onu kaybetmek istemiyorum kendisi cok iyi bir eş olabilicek biridir. o askerliğini bingölde yaptı ben 12 ay kafayı yedim evlendkten sonra bir ömür kafayı yemek istemiyorum açıkcası allah bana bir cıkıs yolu gösterir inşallah

eğitimden sonra birim değiştirebiliyorum dedi ama inşallh değiştirir trafik şube veya hassas şube birimlerine geçebilirmiş seninde allah yardımcın olsun canım cok zor yaşadıkların

ha ben şikayetçi değilim zaten rütbeli kızıyım yalnız büyüdüm onun alışkanlığı ,herkes kaldıramaz ama demedi demeyin iyi tartın aşk meşk bir yere kadar ilerde aşkı geçer saygısı sevgisi kalır ..
ulen sanki dünyanın anasını ağlatmışta eleğimi asmış gibiyim dimi oysaki yaş 29

bende güçlü bir insanım onun yanımda olmaması beni yıpratmaz ben yanlız kalmaya yanlız olmaya alışgınım hayat beni hep yanlızlıga itti beni yıpratan onun ölüm haberini falan almak olur

Seviyosa çok istiyosa hayaliyse destek ol derim insan kaderini yaşarmış maaş yapılan işe göre polislikte yeterli değil ama evlenip mutlu olursunuz ya ötesi var mı

bende güçlü bir insanım onun yanımda olmaması beni yıpratmaz ben yanlız kalmaya yanlız olmaya alışgınım hayat beni hep yanlızlıga itti beni yıpratan onun ölüm haberini falan almak olur
vadesi gelmişse yanında çay içerken tak diye gider, o konuda sebeplere takılma ,bu dünyada adil olan tek şey ölüm kimse ölümsüz değil herkes ölecek bir zamanımız var azraile kimse çelme takamayacak yani sevgilin pöh olduğu için bir kurşunla bir bombayla ölmeyecek zamanı geldiği için gidecek böyle düşünürsen daha ılımlı yaklaşırsın o vakit

cok sagol içimi ferahlattın canım inşallah kısa sürede herşey yoluna girer

senin sevgilin daha çok şuan maddi yönden istiyor eğer aklına geliyorsa ve şartlar baktığın kadarıyla sevgiline uyuyorsa farklı seçenekler sun biraz ısrar et ama bezdirme eğer nuh diyor peygamber demiyorsa gitsin şansını denesin belki başarılı olamaz eğitimde belki başarıyla bitirir bitirdiğinde yapabilirsen seninde dediğin gibi başka birimlere yönlendirmeye çalış yine olmazsa eğer ille ben pöh olucam derse bence seviyorsan ki bir insana 5 yılını verdiysen bence seviyorsundur ve tabi fedakar bir insansan en son kabul et zor bir hayatın olur ama verdiği gurur yeter ayakta kalmana ama eğer fedakar kendinden çok karşı tarafı düşünebilicek bir insan değilsen sevgiline ben bunu yapamam sen orda görevdeyken ben evde kafayı yerim duygusal yönden çökerim kısacası bütün duygularını biraz abartarak söyliyceksin o da ondan sonra bu kız yapamam diyorsa ne olcak bu iş diyip bi çözüm arar heralde zaten o maddiyat yönünden rahat olmak için istediği için bi de maddiyatın o yüksek maaşların umrunda olmadığını ona
hissettirdiğin zaman o çekilir maddiyat umrumda değil sen olmadıktan sonra yanımda para olsa ne olur de gir damardan ama yürekten istiyor olsaydı bunları de demezdim ki zaten desen bile fayda etmezdi çünkü bu işi
yürekten isteyenler ve yapanlar eşlerini ailelerini ikinci plana atmak durumundadırlar

Canım herkes yazmış zaten , bence de zor.
Gerçekten katlanabileceksen dayanırım diyorsan kabul et , çünkü psikolojileri normal olmuyor
Benim eşim askerdi , Doğunun en ücra yerlerinde direk operasyonlara katıldı, 2şer yıl 3 kez şarka gitti, her dönüşünde adapte olması en az 1 yıl sürdü, şimdi de bazı şeyleri aşmış artık, bizi mutlu eden basit şeyler onu mutlu etmez mesela , veya bizim takıldığımız konular üzüntüler onu üzmez, ozaman da sanki ortak noktamız yok gibi geliyor bana, anlaşmak zor oluyor sanki. Duygularını göstermiyor vs..
Gecen yıl işten ayrıldı , ama hala bazen rüyamda askerlerin bize geldiğini görüyorum (yazmak istemediğim kötü haber için) . Cok zor cok. Allah bütün şehit ailelerine yardım etsin

allah sabır versin yar ve yardımcıları olsun

Sevgilim polis özel harekat değil ama şaunda doğuda. İnan halinden bıkmış durumda. Borcum olmasa istifa etcem diyo . Özel harekatçıların işi çok daha zormuş mesela batıda görev yapıyosun ya sürekli doğuya ek göreve gönderiyolarmış yılda en az 3-4 ay ara ara doğuya gitmek zorunda kalıyolar belli bi düzen yok çok zor kısacası Allah yardımcınız olsun iyi düşünün derim başka bi seçenek yok mu meslek açısından

şuanki işide iyi aslında mobilya magazasında satıs yapıyor 2000-3000 civarı civarı alıyor ama işte anlamıyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…