- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
8 senedir ailesinin vermedigi okul düzeyi kisisel bakım temizligi nasıl oturulur vs vs bunları ben ögrettim zaten ama bi karsılıgı olmalıOnce konusun ben senin savunmana beni korumana yeri geldigindede annenlerin yaninda pohpohlanmaya ihtiyac duyuyorum de ben senin karinim sen el ustunde tutmazsan kimse deger vermez mutsuz oluruz de laf kalabaligi yap zamanla duzelir.Karisi isterse duzelmeyen adam gormedim ben.
zaten ise girersem inadına aynı tarihten alır altınlarda bozdururu turist gibi gene giderim o sıkıntı degilÖnce güvenlik olup sonra mi konuşacaksinlimoncu28
En son yurtdışına falan gidecektiniz o ne oldu peki.
İsler bayağı karışmış heralde
8 senedir ailesinin vermedigi okul düzeyi kisisel bakım temizligi nasıl oturulur vs vs bunları ben ögrettim zaten ama bi karsılıgı olmalı
söyle diyim esim ben olmayınca yanında kar sanıyo heralde kaynanamda sever öyle kadına bagrılsın edilsin heleki oglu yaparsa oo agam pasam der esimde ben olmayınca anasının yanında ayrılmaz cis yapma dese yapamaz o derece diyim
8 senedir olanı düsündüm ben onunicin ailemi bırakıp geldim 3 sene küs kaldım oysa annesinin yanında gidince korkudan beni arayamadı bile aradıysada anasının yanında ya 36 yasında koca adamsın
ya aslında bi sürü sey varda su anki terbiyesizligi beni cıldurttı benim yanımda cok mutlu bilmemne ama annesinin yanına gidince onun kuklası oluyo buda benim tahammül edemicem bisey
belki simdi kaynana ici kocamı bosanır diyenler olcak ama öyle degil
karakterli bi adam annesi hata yaptıgındada söyler yanlıssın diye ama bunda o yok kaynananı biliyosunuz zaten evdekir diger erkekleri sindirmis esim gidince esimde aynısı oluyo bende bunu istmeme bi insan niye evlenir ben 2 inci kadın olamam
önce ben gelmeliyim hayatında bunun icin mi kactım ben
dün hususi milli piayngo aldım gene dedim bi 50 bin cıkarda sutlarım hemen giderim tatile alrım ucak bileterimi diye gene cıkmadı
yada 2inci tercih ben bidaha evlenme muhabbeti istemedigim icin ise gir calıs kendime bi cocuk yaparım belki ayrılmayız ama mutluda olmayız bilemiyorum
bi insan esine güvenmez mi ben güvenmiyorum iste o yüzden hep altın yapısım kendimi garantiye almak icinZaten cok nadır gorusuyorsunuz ? Çözümleyecek bır sey değil . O babayla bosanmak zor degıl mı ? Birde esının ıyı huyları bunu kapatmaz mı ?
bi insan esine güvenmez mi ben güvenmiyorum iste o yüzden hep altın yapısım kendimi garantiye almak icin
simdi güvenmedigine neden evlendin diyenler olur 21 yasında kör asıktım tabi kacınca ne mal oldugu ortaya cıktı ama is isten gecti o zaman belki kovalamayı sectim ama simdi diyorum kovalıyorum onun icin bizim icin birikim yapıyorum ona nerde nasıl konusulur ne yapılır ögretiyorumda ne oluyo o annesinin yanına gittiginde beni unutuyo hanzo biri olup geliyo
zaten ise girersem inadına aynı tarihten alır altınlarda bozdururu turist gibi gene giderim o sıkıntı degil
7 senedir ugrastıgım kisi anasının yanına her gidiste 0 a düsmüs geliyo kisilik karakter olarak bi daha gidene kadar yine aynı ugrasıyorum tam düzeliyo yine degisiyo eee bu hep böylemi gidicekNe dicem biliyor musun insanlardan kapasitelerinin ustunde bisey bekleme ,eger kocandan yapamayacagi seyleri beklersen mutsuz olursun ..
Bir ikincisi herkese her seye rest cekemezsin ..
Herkesi kendi istedigin sekle sokamazsin ..
Insanlar degismez bunu biliyorsun..
Kv yi kafana takma ..
Sende biliyorsun ki gormek istemezsen gormezsin..
Sana defalarca dedim ki kendine mesgale bul ,hicbir sey yapmadan oturursan bos bos seylere sarar durursun..
Adamin tek bu huyu kotuyse diger iyi taraflarini gormezden gelme ..
Herkes dort dortluk degil ..
Belki sende onun icin eksiksin ama sen adaMi sindirmissin ,anasi da sindirmis ..
Adami en sonunda delirticeksiniz yazik gunahtir ..
Al eline bi kagit iyi yonlerini yaz karsisina da kotu yonlerini
Bak bakalim bosanmaya deger mi ?
Ezik olmasin diyosun anliyorum ama kaynananin gaziyla birseyler yaptigini dusunmuyorum kaynananinki ego tatmin etmek onun icin yuva yikilmaz hepimizinki hemen hemen ayni bosanmak onlari mutlu etmektir.Kirk yilda bir kaynana konusuyo kendi kendine diye adam bosanilmaz ama esin doldurusa geliyosa bilemem.8 senedir ailesinin vermedigi okul düzeyi kisisel bakım temizligi nasıl oturulur vs vs bunları ben ögrettim zaten ama bi karsılıgı olmalı
söyle diyim esim ben olmayınca yanında kar sanıyo heralde kaynanamda sever öyle kadına bagrılsın edilsin heleki oglu yaparsa oo agam pasam der esimde ben olmayınca anasının yanında ayrılmaz cis yapma dese yapamaz o derece diyim
7 senedir ugrastıgım kisi anasının yanına her gidiste 0 a düsmüs geliyo kisilik karakter olarak bi daha gidene kadar yine aynı ugrasıyorum tam düzeliyo yine degisiyo eee bu hep böylemi gidicek
inan suna tek ihtiyacım para 50 bin 100 bin suan kenarda param olsa hiccc isim olmaz esimle
nasıl yani boşver malı mülkü belkki bundan dolyı ayrılman gerekmezbosanma muhabbeti tabi yapmadım altınları almaya bakar ....
cnm zaten kaynanam cekinen bi tip degil 1 senede birde ben gitsem gene laf sokar hemde öyle az degil esimin yanında neler der esim agzını acamaz ben acınca da kaynanam carlar oglum diye ses etmiyosun diye o sırada kaynatamda vardır yani kadın onları öyle korkutmus ki ne kocası konusuyo ne oglu diyo anne yanlıs yapıypsun gelinine nasıl laf o diyemiyoEsinle konussan keske.
Ben senin su hareketlerini begenmiyorum boyle davransan daha güzel olur diye.
Annenin yaninda 2. Planda kalmak istemiyorum ben senin eşinim niye böylesin vs diye oturup adam akıllı konuşsanız belki düzelecek şeyler olur.
Çünkü senin baban da sorunlu. Boşandıktan sonra sıkıntı yaratacağını düşünüyorum.
Destekte vermez.
cnm zaten kaynanam cekinen bi tip degil 1 senede birde ben gitsem gene laf sokar hemde öyle az degil esimin yanında neler der esim agzını acamaz ben acınca da kaynanam carlar oglum diye ses etmiyosun diye o sırada kaynatamda vardır yani kadın onları öyle korkutmus ki ne kocası konusuyo ne oglu diyo anne yanlıs yapıypsun gelinine nasıl laf o diyemiyo
bana diyo annen babam ölücek bugun var yarın yok eee ananası daha 92 yasında sapa saglam ben daha 30 yıl kaynana muhabbetimi cekicem benim yasım 30 sene sonra 60 olcak degermi anne esim haklı sen burda yanlıssın diyemiyo o demeyince ben diyorum tabiii
8 senedir olanı düsündüm ben onunicin ailemi bırakıp geldim 3 sene küs kaldım oysa annesinin yanında gidince korkudan beni arayamadı bile aradıysada anasının yanında ya 36 yasında koca adamsın
ya aslında bi sürü sey varda su anki terbiyesizligi beni cıldurttı benim yanımda cok mutlu bilmemne ama annesinin yanına gidince onun kuklası oluyo buda benim tahammül edemicem bisey
belki simdi kaynana ici kocamı bosanır diyenler olcak ama öyle degil
karakterli bi adam annesi hata yaptıgındada söyler yanlıssın diye ama bunda o yok kaynananı biliyosunuz zaten evdekir diger erkekleri sindirmis esim gidince esimde aynısı oluyo bende bunu istmeme bi insan niye evlenir ben 2 inci kadın olamam
önce ben gelmeliyim hayatında bunun icin mi kactım ben
dün hususi milli piayngo aldım gene dedim bi 50 bin cıkarda sutlarım hemen giderim tatile alrım ucak bileterimi diye gene cıkmadı
yada 2inci tercih ben bidaha evlenme muhabbeti istemedigim icin ise gir calıs kendime bi cocuk yaparım belki ayrılmayız ama mutluda olmayız bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?