özel güvenlik olmak istiyorum

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
konum lütfen hemen tasınmasın lütfen hayat memat meselesi....

kızlar kendime yol cizmem icin önce ise girmem lazım aile baskısıyla yasamak istemem

1500 de olsa maasım ögrenci evine cıkar odası 300den öderim diye düsünüyorum bilemiyorum

neyse simdilik kafama yatan is özel güvenlik olmak silahsız olanından
nette baya arastırma yaptım tepe güvenligi artık kimse güvenmiyo gibi seceruty diye bi sirket varmıs onu beyeniyolar ama bide banka yada kamuda güvenlik olanlar varmıs bu sektorde calısıp isi bilenlerden yardım istiyorum

Niye boşandın mi sen ayrı eve çıkıyorsun?

alabiliyorsan silahlı al.kullandırmıyorlar ama artısı var.bankalarda sadece silah serbest.rahat ama garanti olmayan bir iş.geçici olarak düşünürseniz işsizlikten iyidir

Seni anlıyorum limoncu. Babana ve eşine güvenemediğin içindi dimi bunca altın biriktirme telaşın. Niçin boşanıyorsun.

Ya sana rahat batııyor mu ne dıye bosanıyorsun ? Kocanın temızlık harıc bır sorunu yok dıye bılıyorum.

hanımlar ağır konuşmayın lütfen
ortada garip ve üzücü bi durum var hemcinsimiz ve yardım istiyor fikir istiyor
limoncu28 öyle seni üzecek bi kocan yoktu hayırdır ne oldu
Yok herkes illaki yok altındı yok bornoza diş silmeydi muhabbeti yapmalı. Eksik kalıyorlar çünkü. Kadın belli ki zor durumda yani .

Isten once bosanmak istemeni anlatsan belki bir sinirle davraniyosundur ona yardimci olsak.Sonrasinda tabiki meslek edin.

Silahli alabilmek icin lise mezunu olman yeterli ..
Silahli al bankalarda sapanla duramazsin biliyorsun
Limoncu seni severim biliyorsun adam iyi senin bosu bosuna harcarsan pisman olursun ..
Hesaplarini hep eve gore yapiyorsun ama carsida bu hesap tutmaz uyandirayim
Sen 1500 le gecinirim diyorsun ama ozel sektore bu kadar guvenme .
29 yasindasin ozel guvenligi genc isterler haberin olsun .
O kocan olacak adami mumla arayacak hale dusebilirsin mazallah..
Ani kararlar verme ..
Bu arada hazira dag dayanmaz bunu da bil..
Kolay gelsin

8 senedir olanı düsündüm ben onunicin ailemi bırakıp geldim 3 sene küs kaldım oysa annesinin yanında gidince korkudan beni arayamadı bile aradıysada anasının yanında ya 36 yasında koca adamsın

ya aslında bi sürü sey varda su anki terbiyesizligi beni cıldurttı benim yanımda cok mutlu bilmemne ama annesinin yanına gidince onun kuklası oluyo buda benim tahammül edemicem bisey

belki simdi kaynana ici kocamı bosanır diyenler olcak ama öyle degil

karakterli bi adam annesi hata yaptıgındada söyler yanlıssın diye ama bunda o yok kaynananı biliyosunuz zaten evdekir diger erkekleri sindirmis esim gidince esimde aynısı oluyo bende bunu istmeme bi insan niye evlenir ben 2 inci kadın olamam

önce ben gelmeliyim hayatında bunun icin mi kactım ben

dün hususi milli piayngo aldım gene dedim bi 50 bin cıkarda sutlarım hemen giderim tatile alrım ucak bileterimi diye gene cıkmadı

yada 2inci tercih ben bidaha evlenme muhabbeti istemedigim icin ise gir calıs kendime bi cocuk yaparım belki ayrılmayız ama mutluda olmayız bilemiyorum

Bak önce karsına bır al konus evlılıgı cok zor ınsanlarda var .

Once konusun ben senin savunmana beni korumana yeri geldigindede annenlerin yaninda pohpohlanmaya ihtiyac duyuyorum de ben senin karinim sen el ustunde tutmazsan kimse deger vermez mutsuz oluruz de laf kalabaligi yap zamanla duzelir.Karisi isterse duzelmeyen adam gormedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…