• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel güvenlik olmak istiyorum

ben silahli aldim.lise mezunu olman gerekiyo.saglik raporu felan aliyosun.atis sinavi var.bide yuz soruluk silahbilgisi ilkyardim genel sorular sinavi var.
ben hic atis yapamadigim halde yuzde yuz soruyla almistim belgemi.silahsiz olinca sadece silahsiz yerde is bulaviliyon ama silahli alirsan daha iyi olur silahsiz olandada calisirsin.

Iyi de anası zaten baskınmış onun evinde onun kuralı geçer senin evinde senin

Yılda birkaç gidiyor adam zaten bak seni de sürüklemiyor

Bu seni ikinci kadın yapmaz ki

Damdan sana katiliyorum. Alintimi muhalefet olarak anlama sakin. ;) Ek olarak soyluyorum. :)
limoncu28 limoncu28 acaba sen evin erkegi gibi olmaktan mi yoruldun? Ne istedigini bilen cekip ceviren bir es mi istiyorsun? Bizim evde annem baskindir mesela babam pasiftir. O yuzden bizde erkek gibi yetistik. Bakiyorum simdi anneme kadin hem analik hem babalik yapmaktan yorgun. Sende de mi oyle oldu acaba?

Bir de kimseyi değiştirmeye kalkma

Adam senden uzaklaşınca özüne dönüyor azıcık kafa dinliyor

Korse içinde yaşayıp da akşam olunca yaşanan ferahlık gibi hep tetikte duruyor senle annesinin evinde de az dağıtsın yani

Îşe gelince bir ara kursları vardı git görüş iş bulmada da yardımcı olan kurs varsa ona gidersin

Yalnız işi seçerken gece vardiyasını vs de düşün zira evde yalnız kalamıyorsun işte nasıl gece çalışacaksın

2 . kadın ne onu anlamadım zaten birisi annesi , birisi karısı .

Cnm git hastanelere başvur. Vizir Vizir güvenlik alıyorlar. Bizim hastanede artık erkekten çok bayan güvenlik var. . Çok zor bi işte degill

Aaa cok sasirdim
Hep ben bosanirim limoncu bosanmaz diyordum
Uzuldum ama ya
Canim sen guclusundur sana birsey olmaz eminim kendi ayaklarin uzerinde durursun
Ne is olsa da yaparsin
Ozel guvenligi silahli olanindan tercih etmek gerek ama

Konularınızı genel olarak biliyorum. Size değer veren bir eşiniz var. Yılda bir gördüğünüz kayınvalideniz için boşanmak olmaz. Ama iş bulun tabii. Güvenliğe alternatif olarak marketlerde de kasiyerlik yapabilirsiniz.

Limoncu anlatamadigin baskaseylermi var.
noldu bi anda herseyi dusunmussu. 1+1 ev felan.birikmislik mi var yoksa sadece yazdoginmi sebep.

belge almadan önce çalışabileceğin yerlerle ve ya kursla silahlı mı silahsız mı alacağınla ilgili konuşabilirsin . maaş da hastanelerde 1150 falan olabiliyor . sormak istediğin sorular olursa yardımcı olurum . İnşallah en hayırlısı neyse o olur .

Anası baskın karakter , karısı baskın karakter . Senın aılen esın hakkında neler dıyor ona kalırsa sen susturabılıyor musun onları ? Lütfen don bak gercekten sende bıraz zor bır ınsansın . Eşini bu kadar ezıkleyen ıkı kadın sızsınız .

Back