özel ensar hastanesi

ilgili bir doktorla karşılaşmana çok sevindim. bugün bende ikitellideki dr. gittim. çok memnun kalmadım. ablam ve yeni doğum yapan arkadaşım çok memnun kaldılar. yarın fizik tedavi için dr. gitcem. normal doğum yapıp yapmama engel olur mu bel fıtığım onu öğrencem. inşallah bi sorun çıkmaz. esenlerde oturuyorum. orada iyi bir hastane bulsam...bakalım herşeyin hayırlısını nasip etsin yaradanım. inşallah sağlıcaklı bir şekilde bebeklerimizi meleklerimizi kucamıza alırız...

inşallah sorunsuz bi doğumun olur canım. inşallah istediğin gibi normal olur senin ilk mi bebeğin benim ilk bebeğim.
bende esenler de oturuyorum fevzi çakmak da. aminn canım hayırlısıyla alalım :16:

Son düzenleme:
inşallah sorunsuz bi doğumun olur canım. inşallah istediğin gibi normal olur senin ilk mi bebeğin benim ilk bebeğim.
bende esenler de oturuyorum fevzi çakmak da. aminn canım hayırlısıyla alalım :16:

bende birlik mah. normal gibi gözüküyor. hayırlısı neyse o nasip olsun. bebeğim meleğim sağlıcakla dünyaya gelsin. hayırlısı ile inşallah. hepimiz meleklerimiz kucağımıza alırız inşallah.

Back
X