antidepresanları başlayaınca da bırakınca mide bulantısı kesinlikle oluyo
para için yapıyorlar hepsini takmaİnsan psikolojik rahatsızlığı olan ve tedavi altında olan hastasına telefon edip de sen iyileşmedin o yüzden miden bulanıyor der mi ya? Beni ne hale soktu hiç farkında değil ayıp yazık günah bizde insanız ya. Aradığından beri ağlıyorum. Ağlıyprum diye kocamla da aram açıldı. Ben ne yapıcam şimdi.
Hadsizlik etmiş.. Maalesef bazı psikolojik sorunlarda çok çok uzun süre kullanılan ilaçlar var. Sizin sorununuz neydi acaba?
Kendinizi hasta olarak mı görüyordunuz? Mide için ayrı bir doktora gidebilirsiniz. Stres fizyolojik sorunlar da meydana getirebilir ülser, gastrit gibi..Korkularım vardı benim. Hasta olmaktan korkuyordum. Korka korka mide bulantısı çıktı belirti olarak. Bütün doktorlara gittim psikolojik dediler 2014
De paxera ve rexapin kullanarak bu zamana kadar tedavi oldum. Tedavi olduğuma inanıp kesmek istedim. Doktora da söyledim keselim dedi devletteki doktor yeteri kadar kuşlanmışsın dedi. Ama bu özeldeki doktor böyle deyince sanki tekrar hasta oldum gibi hissediyorum. Durmadan midem bulanıyor iştahsızım ve sürekli ağlıyorum başım da dönüyor. İlacı bıraktığım için oluyor diye yorumladım ama bu kadın böyle deyince her şey başa döndü.
Ben bütün tedavilerimi oldum hiç bir şey olmadığı in en son psikolojik dediler ve ona yöneldim gerçekten de öğleymiş kullandığım ilaçlar iyi geldi. Kendimi iyileştim hissettim ilaçları bırakmaya karar verdim ama ben fevri davranarak bir anda bıraktım ondan midem bulanıyor diye düşünürken sağolsun bu doktor hayır hastalığın devam ediyor diyerek beni alt üst etti.Kendinizi hasta olarak mı görüyordunuz? Mide için ayrı bir doktora gidebilirsiniz. Stres fizyolojik sorunlar da meydana getirebilir ülser, gastrit gibi..
Anladım. Başka bir psikiyatra yönelin derimm ayrıca kesinlikle psikologa görünmenizde fayda var.. Farmakolojik bilgim pek olmadığından ilaç hakkında yorum yapamayacağım fakat stres mideyi tetikler karın ağrısı baş ağrısı vs oluşturur.Ben bütün tedavilerimi oldum hiç bir şey olmadığı in en son psikolojik dediler ve ona yöneldim gerçekten de öğleymiş kullandığım ilaçlar iyi geldi. Kendimi iyileştim hissettim ilaçları bırakmaya karar verdim ama ben fevri davranarak bir anda bıraktım ondan midem bulanıyor diye düşünürken sağolsun bu doktor hayır hastalığın devam ediyor diyerek beni alt üst etti.
Anladım. Başka bir psikiyatra yönelin derimm ayrıca kesinlikle psikologa görünmenizde fayda var.. Farmakolojik bilgim pek olmadığından ilaç hakkında yorum yapamayacağım fakat stres mideyi tetikler karın ağrısı baş ağrısı vs oluşturur.
Canım sadece ilaç tedavi etmez ki terapi de alman lazım ilaç sadece semptomları engeller fakat içindeki o stres düşünce gitmez. Bunu psikoterapi görerek yenebilirsin. Öyle düşünme vardır bundada bir hayır. Hangimizin psikolojisi düzgün kiiiEvlendim İstanbul'a geldim. Burda da hiç iyi bir doktora denk gelmedim. Şimdi bugün Ankara'ya gidiyorum. Devletteki kendi doktorumu bulabilirsem ona gidicem tekrar bulamazsam üniversite hastanesinde bir doktora görünmeyi düşünüyorum. Bu mide bulantıları ilacı bıraktığım için mi yoksa hastalığım tekrar mı başladı gerçekten anlam veremiyorum. Ama 2 senelik ilaç tedavisi de kafi gelmiştir diye düşündüğüm için bırakmıştım. Eğer tekrar hastalandıysam çok üzülürüm senelerdir verdiğim emek boşa gitmiş demektir.
Gidicem bakalım terapi mi der ilaç mı der sabret mi der bilemiyorum. Allah herkese yardım etsin gerçekten işkence çekiyorum.Canım sadece ilaç tedavi etmez ki terapi de alman lazım ilaç sadece semptomları engeller fakat içindeki o stres düşünce gitmez. Bunu psikoterapi görerek yenebilirsin. Öyle düşünme vardır bundada bir hayır. Hangimizin psikolojisi düzgün kiii
Canım psikiyatr terapi demez senin ayrıca psikologa gitmen lazım. Amin inşallah iyileşirsinGidicem bakalım terapi mi der ilaç mı der sabret mi der bilemiyorum. Allah herkese yardım etsin gerçekten işkence çekiyorum.
Canım psikiyatri yönlendiriyor seni ihtiyacın var terapiye diye. Yeterince bilinçliyim bu doktor konusunda teşekkür ederim Canım.Canım psikiyatr terapi demez senin ayrıca psikologa gitmen lazım. Amin inşallah iyileşirsin
Rica ederim bende psikolog adayıyım o yüzden dedim. Bazı psikiyatrlar önermiyor önermesi gerekirken.Canım psikiyatri yönlendiriyor seni ihtiyacın var terapiye diye. Yeterince bilinçliyim bu doktor konusunda teşekkür ederim Canım.
Çarşamba ne diyecek bilmiyorum ecelimi bekler gibi bekliyorum çok korkunç bir durum.Rica ederim bende psikolog adayıyım o yüzden dedim. Bazı psikiyatrlar önermiyor önermesi gerekirken.
Anlıyorum farklı bi psikiyatr öneririm o halde ve kesinlkle psikolog. Psikologdan zarar gelmez ki önermese nolcak?Çarşamba ne diyecek bilmiyorum ecelimi bekler gibi bekliyorum çok korkunç bir durum.
Anlıyorum farklı bi psikiyatr öneririm o halde ve kesinlkle psikolog. Psikologdan zarar gelmez ki önermese nolcak?Çarşamba ne diyecek bilmiyorum ecelimi bekler gibi bekliyorum çok korkunç bir durum.
İstanbul'da iyi bir doktor bulucam zaten ama psikiyatri doktorumdan memnunum şu anda.Anlıyorum farklı bi psikiyatr öneririm o halde ve kesinlkle psikolog. Psikologdan zarar gelmez ki önermese nolcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?