Özel doktorlar !!!

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
özelde gittiğim Doktorum paxerayı bırakmamdan değil hastalığım iyileşmediğinden böyle olduğumu söyledi bugün. Bunu para kazanmaya devam etmek için mi söyledi yoksa 2 sene kullanmak gerçekten yeterli değil mi? Bu mide bulantıları ilacı bırakınca olmuyor mu? İyileşmediysem bırakmadan önce de olması gerekirdi neden bırakınca başladı? Şimdi ömür boyu ilaç mı kullanmam gerekiyor benim? Bu Nasıl bir rezilliktir ya bir daha asla özele gitmicem!!!

antidepresanları başlayaınca da bırakınca mide bulantısı kesinlikle oluyo

İnsan psikolojik rahatsızlığı olan ve tedavi altında olan hastasına telefon edip de sen iyileşmedin o yüzden miden bulanıyor der mi ya? Beni ne hale soktu hiç farkında değil ayıp yazık günah bizde insanız ya. Aradığından beri ağlıyorum. Ağlıyprum diye kocamla da aram açıldı. Ben ne yapıcam şimdi.

para için yapıyorlar hepsini takma

Hadsizlik etmiş.. Maalesef bazı psikolojik sorunlarda çok çok uzun süre kullanılan ilaçlar var. Sizin sorununuz neydi acaba?

Hadsizlik etmiş.. Maalesef bazı psikolojik sorunlarda çok çok uzun süre kullanılan ilaçlar var. Sizin sorununuz neydi acaba?

Korkularım vardı benim. Hasta olmaktan korkuyordum. Korka korka mide bulantısı çıktı belirti olarak. Bütün doktorlara gittim psikolojik dediler 2014
De paxera ve rexapin kullanarak bu zamana kadar tedavi oldum. Tedavi olduğuma inanıp kesmek istedim. Doktora da söyledim keselim dedi devletteki doktor yeteri kadar kuşlanmışsın dedi. Ama bu özeldeki doktor böyle deyince sanki tekrar hasta oldum gibi hissediyorum. Durmadan midem bulanıyor iştahsızım ve sürekli ağlıyorum başım da dönüyor. İlacı bıraktığım için oluyor diye yorumladım ama bu kadın böyle deyince her şey başa döndü.

Kendinizi hasta olarak mı görüyordunuz? Mide için ayrı bir doktora gidebilirsiniz. Stres fizyolojik sorunlar da meydana getirebilir ülser, gastrit gibi..

Kendinizi hasta olarak mı görüyordunuz? Mide için ayrı bir doktora gidebilirsiniz. Stres fizyolojik sorunlar da meydana getirebilir ülser, gastrit gibi..
Ben bütün tedavilerimi oldum hiç bir şey olmadığı in en son psikolojik dediler ve ona yöneldim gerçekten de öğleymiş kullandığım ilaçlar iyi geldi. Kendimi iyileştim hissettim ilaçları bırakmaya karar verdim ama ben fevri davranarak bir anda bıraktım ondan midem bulanıyor diye düşünürken sağolsun bu doktor hayır hastalığın devam ediyor diyerek beni alt üst etti.

Anladım. Başka bir psikiyatra yönelin derimm ayrıca kesinlikle psikologa görünmenizde fayda var.. Farmakolojik bilgim pek olmadığından ilaç hakkında yorum yapamayacağım fakat stres mideyi tetikler karın ağrısı baş ağrısı vs oluşturur.

Evlendim İstanbul'a geldim. Burda da hiç iyi bir doktora denk gelmedim. Şimdi bugün Ankara'ya gidiyorum. Devletteki kendi doktorumu bulabilirsem ona gidicem tekrar bulamazsam üniversite hastanesinde bir doktora görünmeyi düşünüyorum. Bu mide bulantıları ilacı bıraktığım için mi yoksa hastalığım tekrar mı başladı gerçekten anlam veremiyorum. Ama 2 senelik ilaç tedavisi de kafi gelmiştir diye düşündüğüm için bırakmıştım. Eğer tekrar hastalandıysam çok üzülürüm senelerdir verdiğim emek boşa gitmiş demektir.

Canım sadece ilaç tedavi etmez ki terapi de alman lazım ilaç sadece semptomları engeller fakat içindeki o stres düşünce gitmez. Bunu psikoterapi görerek yenebilirsin. Öyle düşünme vardır bundada bir hayır. Hangimizin psikolojisi düzgün kiii

Gidicem bakalım terapi mi der ilaç mı der sabret mi der bilemiyorum. Allah herkese yardım etsin gerçekten işkence çekiyorum.

Gidicem bakalım terapi mi der ilaç mı der sabret mi der bilemiyorum. Allah herkese yardım etsin gerçekten işkence çekiyorum.
Canım psikiyatr terapi demez senin ayrıca psikologa gitmen lazım. Amin inşallah iyileşirsin

Canım psikiyatr terapi demez senin ayrıca psikologa gitmen lazım. Amin inşallah iyileşirsin
Canım psikiyatri yönlendiriyor seni ihtiyacın var terapiye diye. Yeterince bilinçliyim bu doktor konusunda teşekkür ederim Canım.

Canım psikiyatri yönlendiriyor seni ihtiyacın var terapiye diye. Yeterince bilinçliyim bu doktor konusunda teşekkür ederim Canım.
Rica ederim bende psikolog adayıyım o yüzden dedim. Bazı psikiyatrlar önermiyor önermesi gerekirken.

Merhaba,

Benim bir psikolog önerim var. Kendisi bu konuda kendini çok iyi yetiştirmiş ve Amerikada ki hastanelerle birlikte tedavi konusunda ortak çalışma yapmış tecrübeli biri. Size sitesini yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…