• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Özel ders

slmbalm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
717
468
158
Merhaba hanimlar :) Biyoloji bölümü 3.sinif ögrencisiyim. İlkögretim ögrencilerine özel ders veriyorum. 2 yillik tecrubeliyim mezun oldugumda etut merkezi acacagim. Bursada oturuyorum. Özel dersi kendi evimde veriyorum. Evime yakinsa evinize de gelebilirim :) Fiyatlarim oldukca uygun :) dusunen varsa gorusebiliriz.

Merhaba! Ben Kety. Litvanyalıyım. 22 yaşındayım.
6 yıldır profosyonel olarak başlangıç seviyesinden ileri ingilizceye birbirinden farklı eğitim gruplarında ders vermekteyim. Öğrencilerimin çoğunluğunu 6-18 yaş arası oluşturuyor. İsteğe bağlı olarak okula yardımcı, eksiklerin giderilmesine yönelik veya okul programının dışında bilgileri geliştirmeye yönelik dersler vermekteyim.
Bunun dışında öğrenciler ve üniversiteye hazırlananlar için yabancı dil sınavlarına hazırlık dersleri veriyorum. (TOEFL, IELTS vs..)
Ayrıca çalışanlara yonelik ileri ingilizce ve iş ingilizcesi ders tecrubem de bulunmaktadır. Bu kapsamda konuşma, resmi yazışma ve dilbilgisi ağırlıklı program uygulamaktayım.
Gorusmek uzere
kety-lord@yandex.ru

Back