• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel ders verilir(matematik)

werwe91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
64
0
86
İstanbul
ilkokul , ortaokul ,lise 1 öğrencilerine üniversite öğrencisinden matematik dersi verilir. İstanbul anadolu yakasında ikamet edenler buradan ulaşabilir.buyrunnnnnnnnn

Hangi bölümde öğrencisiniz ve ilkokul çocuğuna nasıl öğreticeksiniz merak ettim.Sadece matematik bilmek yeterli değil :hulya:

ben sadece matematik yazmadımki matematik geometri ingilizce esim makine mühendisi ve bu konuda derceleri var

Konuyu açan arkadaş ilkokul öğrencileri de yazmış ona istinaden yazdım, geometri de matematik gibi zaten.ılkokul öğrencilerine bazı şeyler öğretmek için onun eğitimini almak lazım çünkü öyle büyük insanlara anlatıldığı gibi anlamayamazlar imkansız bir durum.Bunu sadece ilkokul için yazıyorum

Daha öncede ilkokul öğrencilerine ders verdim . Evet eğitim gerekli ama deneyimlerime dayanarak benim için gerekli olmadığını düşünüyorum . Bu konuyla ilgili sandığınızdan çok daha şey biliyorum dahada merak ederseniz özelden daha açıklıyıcı olabilirm.

Son düzenleme:
Back