özel ders ücreti acil =)

bana da öyle gibi geliyo bi kaç kişiye daha sordum özel ders aldıranlara onlarda 40 30 falan diyo hep en fazla duyduğum 60 tl o da yüksek sınıflara ders veriyo
60 tl ye ilk okul öğretmeninden ders aldırdı kızkardeşim ama 60 çok bence..35..iyi gibi..

anlatma ve aktarım konusunda bir sıkıntım yok daha önce üniversitedeyken yüksek lisans döneminde laboratuar derslerine giriyordum ders anlatma ve karşımdaki zihinleri açık tutma konusunda sıkıntım yok tek derdim o yaş grubunda birine ilk defa ders verecek olmam ki ilk dersimizi yaptık dün. malesef ezberle geç şeklinde gösterildiği için herşey ingilizce adına hiçbirşey bilmiyor. ben de ona göre davranarak devam edeceğim ama dediğiniz gibi karşı taraf baymaya başlarsa zaten bunda ayıp kayıp yok olmuyo derler ben de çekilrim köşeme napalım =)

aynen küçük yaş grubunda biraz zor olacak gibi ama eğer işe yararsa en verimli çağında çok da güzel öğrenebilir ingilizceyi. bakalım başladık hayırlısı olsun ama daha ödeme yapmadılar haftada 2 ders vercem onun sonunda ödeme alcam hala net bi fiyat verebilmiş değilim yani

[QUOuno_dreamer, post: 40467084, member: 615511"]anlatma ve aktarım konusunda bir sıkıntım yok daha önce üniversitedeyken yüksek lisans döneminde laboratuar derslerine giriyordum ders anlatma ve karşımdaki zihinleri açık tutma konusunda sıkıntım yok tek derdim o yaş grubunda birine ilk defa ders verecek olmam ki ilk dersimizi yaptık dün. malesef ezberle geç şeklinde gösterildiği için herşey ingilizce adına hiçbirşey bilmiyor. ben de ona göre davranarak devam edeceğim ama dediğiniz gibi karşı taraf baymaya başlarsa zaten bunda ayıp kayıp yok olmuyo derler ben de çekilrim köşeme napalım =)[/QUOTE]
Olay orda zaten anlatıp aktarmayacaksın. Bunları bilmen bir şey ifade etmez. Diyorum o kadar yıllık ingilizce öğretmenleri bile ilk yıllar zorlandı. Bildiğim kadarı ile ilkokul ve üçte ezber falan da yok sonuçta sınav da yok öğretmen niye ezberletsin ki. Bizim öğretmenler değişik materyaller şarkılar dans figürleri falan topluyordu.

Ucret isi öğretmen den öğretmene değişir ama ucreti en az 50 den yapmalısınız çünkü siz vaktinizi ayiracaksiniz ve emek harcayacaksiniz öğrenciler 30 - 40 a veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…