özel ders ücreti acil =)

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
bayanlar size bişi danışmam lazım acil, haftasonu 3. sınıf öğrencisine ingilizce özel ders vercem. ilk defa özel ders verceğim için ne kadar fiyat istemeliyim bilemedim? sizin etrafta duyduğunu zyada çocuklarınıza özel ders aldırdığınız hocalara ödediğiniz rakamlar nedir? sizce ne kadar istemeliyim?

Pardon ayda olacaktı haftada bir 80dk ders karşılığı ayda 75 tl

Siz artık Bulunduğunuz muhite göre de belirleyebilirsiniz
şimdi aslında burda bulunduğum şehirde ingilizce dersi verebilecek kişi sayısı az o yüzden ne istesem verecek bi ailenin çocuğuna ders vercem ama karşımdakini de söğüşlüyo gibi olmak istemiyorum hakkı neyse onu versinler diye bi araştırma yapmak istedim burda bu şekilde ders veren kişi sayısı az olunca kıyas yapcak birini de bulamıyorum. ama ortalama 35-40 iyi olcak demekki ders başına

muhitine göre değişir bende üniversitedeyken bir ara özel ders vermek istemiştim arkadaşlarım saati 50'ye 60'a falan veriyorlardı. bende dedim bizim muhit için o ücretler pahalı daha orta gelirliler falan yaşıyor ben 30 yapayım onu. hatta çıktı falan alıp bakkala asmıştım. ama bizim semttekiler 30'u da fazla buldu 15 20 falan diyorlardı maksimum. :)) bende emeğime değmez diye düşünüp vazgeçmiştim. ama ilkokul öğrencisiyse seni çok zorlamaz zaten saati 35 falan idealdir bence.

bana da öyle gibi geliyo bi kaç kişiye daha sordum özel ders aldıranlara onlarda 40 30 falan diyo hep en fazla duyduğum 60 tl o da yüksek sınıflara ders veriyo

O yaşta aslında öğretmek biraz daha zor. Çünkü gramer öğretemezsin, ezberle de olmaz. illaki aktiviteye dayalı bi öğretim yöntemi kullanmak gerekir. Konuşma becerileri ve kelimelerin doğru okunuşlarını da öğrenecek ben olsam 50 derdim.

Öğrenci misin mezun musun?
Yaşadığım yerde öğrenciler saati 35 tl'ye ders veriyor.
İng öğretmenliği veya dil edebiyat mezunları saati 50-60 tl'ye veriyor.

Öğrenci misin mezun musun?
Yaşadığım yerde öğrenciler saati 35 tl'ye ders veriyor.
İng öğretmenliği veya dil edebiyat mezunları saati 50-60 tl'ye veriyor.
mezunum, dil öğretmeni değilim ama dışardan aldığım sertifikalarım var daha ilk kez o yaş bi çocuğa ders vercem öğrenciye verilen kadar almak uygun olur mu bilmem ama dil mezunu birine ödendiği kadar da istemek doğru olur mu bilemedim

bende ilk defa o yaşta birine sıfırdan ders vereceğim için de aşırı kararsız kaldım ne istesem diye ilk ders ücretsiz sonrasına görünce karar veririz diyesim geldi resmen =)

Dil mezunlarına o kadar veriliyorsa o kadar alman "bence" doğru değil.
Kendi yaşadığım yer için söylüyorum dil mezunu değilsen istesen de vermez aileler o kadar.
Yaşadığın bölgeye göre karar vermelisin bilemiyorum.

bende ilk defa o yaşta birine sıfırdan ders vereceğim için de aşırı kararsız kaldım ne istesem diye ilk ders ücretsiz sonrasına görünce karar veririz diyesim geldi resmen =)

Hmmm ben ingilizce öğretmeniyim o yüzden bu fiyatı düşünürdüm. Özel ders işi tecrübe ve eğitim işi.. bence sizin başlangıç aşamasında 40 tl istemeniz uygun olur bu durumda. Kolay gelsin :)

Onlarin fikrini sordunmu?
Ben cok uzun sure cok fazla sayida ogrenciye ders verdim 20 tlden 75 e kdr cikiyordu 4 yil gecmesine ragmen gorustuklerim var inanilmaz anilar biriktirdim ve tecrube kazandim ailenin durumu cocugun kapasitesi senin yola harcayacagin sure ve sana tavirlari ucret belirlemende sana yardimci olsun.
20 tl aldigim yer hastayken evime corba getirdi bir kez ac gondermedi evlerini depo gibi kullandim ve hala ararlar o yil hirsizlik yasadiklari icin daha fazla veremeyeceklerini soylediler ama 50 tl aldigim yeri ben biraktim sen tablonun butunune bakmalisin..

5 sene öncesi saati 50 liraya veriyordum ana sınıfı öğrencisine. Yalnız bu işi profesyonel olarak yapmadığınız için bu kadar talep etmeniz doğru olmaz.

Özel ders ücretleri öğrencinin seviyesine göre de değişir ayrıca. Sizin için 70-80 dk için 40 lira uygun olur bence.

Ayrıca aldığınız sertifikalar ne sertifikası? Celta mı?

Muhitten ziyade fiyat sizin vasıflarınıza, tecrübe oranınıza, eğitiminize bağlı.
Öğrenciyseniz 25-30 tl, yeni mezunsanız 35-40 tl ile başlamanızı öneririm, tecrübesiz olduğunuz için. Tecrübeniz arttıkça fiyatınızı arttırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…