- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
-
- Konu Sahibi SmthngSmthng
baya uygun fiyata geliyomuş bende ders başına 50 istesem mi diye düşünüyodum abartıyomuşum demekki =) teşekkür ederim =)Pardon ayda olacaktı haftada bir 80dk ders karşılığı ayda 75 tl
evet sanırım bu aralık iyi olcak gibi geliyo bana da 20 tl desem benim emeğime yazık ama fazla para istersem de karşımdakini söğüşlüyomuşum gibi hissetmek istemiyorum arası 35-40 iyi gibi ciddenIlk defa veriyosunuz, 3. Sinif ogrencisi.
Bence saatligi 35-40 civari olmasi lazim
şimdi aslında burda bulunduğum şehirde ingilizce dersi verebilecek kişi sayısı az o yüzden ne istesem verecek bi ailenin çocuğuna ders vercem ama karşımdakini de söğüşlüyo gibi olmak istemiyorum hakkı neyse onu versinler diye bi araştırma yapmak istedim burda bu şekilde ders veren kişi sayısı az olunca kıyas yapcak birini de bulamıyorum. ama ortalama 35-40 iyi olcak demekki ders başınaSiz artık Bulunduğunuz muhite göre de belirleyebilirsiniz
bana da öyle gibi geliyo bi kaç kişiye daha sordum özel ders aldıranlara onlarda 40 30 falan diyo hep en fazla duyduğum 60 tl o da yüksek sınıflara ders veriyomuhitine göre değişir bende üniversitedeyken bir ara özel ders vermek istemiştim arkadaşlarım saati 50'ye 60'a falan veriyorlardı. bende dedim bizim muhit için o ücretler pahalı daha orta gelirliler falan yaşıyor ben 30 yapayım onu. hatta çıktı falan alıp bakkala asmıştım. ama bizim semttekiler 30'u da fazla buldu 15 20 falan diyorlardı maksimum. :)) bende emeğime değmez diye düşünüp vazgeçmiştim. ama ilkokul öğrencisiyse seni çok zorlamaz zaten saati 35 falan idealdir bence.
mezunum, dil öğretmeni değilim ama dışardan aldığım sertifikalarım var daha ilk kez o yaş bi çocuğa ders vercem öğrenciye verilen kadar almak uygun olur mu bilmem ama dil mezunu birine ödendiği kadar da istemek doğru olur mu bilemedimÖğrenci misin mezun musun?
Yaşadığım yerde öğrenciler saati 35 tl'ye ders veriyor.
İng öğretmenliği veya dil edebiyat mezunları saati 50-60 tl'ye veriyor.
bende ilk defa o yaşta birine sıfırdan ders vereceğim için de aşırı kararsız kaldım ne istesem diye ilk ders ücretsiz sonrasına görünce karar veririz diyesim geldi resmen =)O yaşta aslında öğretmek biraz daha zor. Çünkü gramer öğretemezsin, ezberle de olmaz. illaki aktiviteye dayalı bi öğretim yöntemi kullanmak gerekir. Konuşma becerileri ve kelimelerin doğru okunuşlarını da öğrenecek ben olsam 50 derdim.
mezunum, dil öğretmeni değilim ama dışardan aldığım sertifikalarım var daha ilk kez o yaş bi çocuğa ders vercem öğrenciye verilen kadar almak uygun olur mu bilmem ama dil mezunu birine ödendiği kadar da istemek doğru olur mu bilemedim
bende ilk defa o yaşta birine sıfırdan ders vereceğim için de aşırı kararsız kaldım ne istesem diye ilk ders ücretsiz sonrasına görünce karar veririz diyesim geldi resmen =)