özel bölgede mikroplu siğiller !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mnik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
110
16
48
arkadaşlar merhaba birkaç gün önce özel bir poliklinikte özel bölgemde çıkan siğilimsi şeyleri yaktırdım. bu siğilimsi şeyler bir mikrop sonucu oluşmuş.doktorum bana yaktıktan sonra hiç yardımcı olmadı. ilaçlarımı yani kremlerimi nasıl ve ne sıklıkla süreceğimi söylemedi.bir de ben bu yakma işlemi sırasında narkoz altındaydım, başına böyle birşey gelen varmı? geldiyse narkoz sizce gereklimiydi size de narkoz verdiler mi? şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. yardımınız için teşekürler.

Doktorunuz soylemedi,sizdemi sormadiniz?
Bence hemen yarin arayip bilgi edinin.
Narkoz gayet normal...

Öncelikle geçmiş olsun.

Konu epey derin. Muzdarip olan çok kadın var.

Sebep olan HPV (human papilloma virüs)
Cinsel yolla geçen bir virüz. Ama hamam, klozetler vb. yollarla da geçebileceği yönünde yayınlar var.
Virüsün çok fazla çeşidi var.
HAngisinin etken olduğu biyopsi ve dokunun genetik laboratuarlarında incelenmesi ile konuyor. Az sayda tip serviks kanseri riskini arttırıyor.Aslında ben bu tetkikin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Sıkı bir doktor kontrolü gerek. Yeni siğiller çıkabilir. Kriyo (dondurma) ya da koter (yakma) yoluyla lezyonların ortadan kaldırılması gerek.Siğil varken partnerine bulaştırabilirsin. İlişkiden uzak durmalısın

1)HPV aşısı.. Aslında bulaşmadan önce vurulmalı 3 doz, 2 şer ay arayla.. Bir kaç tipe etkili. Sende olan onlardan biri olmasa bile çapraz reaksiyonla işe yarama ihtimali yüksek. Ancak aşı pek ucuz değil ve kendin almalısın. Tedavi kapsamında henüz değerlendirilmiyor.

2)Ekinezyanın işe yaradığı söyleniyor. Çayı tabletleri vs. vs. Ki mantıklı ekinezya immun sistemi uyaran bir bitki. Benzeri bitkisel çözümleri araştırabilirsin

3)Düzenli bir yaşam. İyi uyku, sebze meyve bol yeşillik içeren beslenme şekli, alkol ve sigaradan uzak durmak.
Aşağıdaki link aynı problemi yaşayan arkadaşların bilgilerini paylaştığı topiğe ait.

Tekrar geçmiş olsun..
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...enital-sigillerhpv-human-papilloma-virus.html

Doktorunuz soylemedi,sizdemi sormadiniz?
Bence hemen yarin arayip bilgi edinin.
Narkoz gayet normal...
biraz atarlı bir doktordu kendisi ve ben de narkozun etkisinde oldupum için onu düşünemedim bile

çok teşekür ederim bana da klozetlerden geçti galiba o konulara pek özen göstermezdim ama bundan sonra kesnlikle göstericem sizin başınıza damı geldi ?

Mesleki bilgi...

Ama çok yakın bir arkadaşımın başına geldi.
Oldukça derinlemesine araştırdım.

çok geçmiş olsun yakma esnasında narkoza kesinlikle gerek yok tabi iç bölgede değilse siğiller veya devasa büyüklükte değilse sadece siğilli olan bölgeyi uyuşturması yeterli ayrıca belirli bir zaman sonra siğiller farklı yerlerinde çıkabilir eyer çıkarsa kesinlikle bir daha yaktırma çıkmasının sebebi şu siğilleri eritirken koter siğil parçaları etrafa sıçradığından dolayı çoğalır ve bunun adına seans derler yakılan bölgenin dışında başka yerlerinde çıkar mümkünse de kimyasal kullanma.

sütlü kahve konuyu baya araştırmışsın canım yönlendirdiğin sayfada aşı reklamıyla bitkisel ürün reklamı var.

Topıkte vajınal sıgıl hpv olarak baslık var ordan ogrenebılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…